[ΧΑΡΙΖΩ] Βαζα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες
για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω .
για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω .
- polvar
- Συντονιστής

- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
- Φύλο: Άντρας
- Επικοινωνία:
[ΧΑΡΙΖΩ] Βαζα
Χαρίζω βάζα με το καπάκι τους, πλυμένα
Είναι περίπου 15 τεμάχια των 720ml και 25 τεμάχια μικρότερα διαφόρων μεγεθων
Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορώ να τα μετρησω φωτογραφισω ή να πω διαστασεις
Είναι περίπου 15 τεμάχια των 720ml και 25 τεμάχια μικρότερα διαφόρων μεγεθων
Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορώ να τα μετρησω φωτογραφισω ή να πω διαστασεις
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Παραλαβή χέρι χέρι ή με δέμα ΕΛΤΑ ή boxnow αφού πρώτα σταλεί η αξία της αποστολής σε τράπεζα Πειραιώς, Alpha, Eurobank ή PayPal
Παραλαβή χέρι χέρι ή με δέμα ΕΛΤΑ ή boxnow αφού πρώτα σταλεί η αξία της αποστολής σε τράπεζα Πειραιώς, Alpha, Eurobank ή PayPal
-
xristinaki33
- new member

- Νομός κατοικίας: Ν. Κυκλάδων
- Δήμος - Κοινότητα: Θήρας Κυκλάδων
- Φύλο: Γυναίκα
- Επικοινωνία:
[ΧΑΡΙΖΩ] Re: Βαζα
Θα τα ήθελα αν υπάρχουν μένω Σαντορίνη σας βολεύει με μποξ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
- polvar
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Δεν νομίζω ότι θα φτάσουν σώα με δεδομένη την εμπειρία μας για κακομεταχείριση των δεμάτων από την boxnowxristinaki33 έγραψε: ↑21 Νοέμ 2025, 12:52Θα τα ήθελα αν υπάρχουν μένω Σαντορίνη σας βολεύει με μποξ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μόνο αν πληρώσετε ειδική διαχείριση ευθραύστου δέματος σε κάποια κούριερ μπορεί να επιβιώσουν αλλά αυτό κοστίζει
Αν νομίζετε ότι το θέλετε, να τα βάλω μαζί με τα χρώματα της αγγελίας viewtopic.php?f=30&t=218563 σε ένα μεγάλο κουτί και να τα ζυγίσω. Υπολογίζω οτι θα είναι γυρω στα 15-17 κιλά και με ένα κατά προσέγγιση κουτί 60Χ40Χ30 εκατοστά, στο https://www.taxydromiki.com/cost-calculator το κόστος υπολογίζεται στα 80€ που ειναι απαγορευτικο, ενώ η acs για δέμα ως 16 κιλά και παράδοση - παραλαβή σε acs point βγάζει 30€ αλλά για πάνω από 17 κιλά το πάει στα 90€
- polvar
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Μιας και δεν υπάρχει άλλο ενδιαφέρον μπορώ να σας στείλω τα βαζα σε σκληρό κουτί και βάζοντας αναμεσα φυλλα εφημερίδων ή χαρτόνια και ας ελπίσουμε ότι θα φτάσουν σώαxristinaki33 έγραψε: ↑21 Νοέμ 2025, 12:52Θα τα ήθελα αν υπάρχουν μένω Σαντορίνη σας βολεύει με μποξ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Χρειάζεται μεγάλη θυρίδα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό THANKS30 για -30%
-
xristinaki33
- new member

- Επικοινωνία:
Είμαι καινούργιος χρήστης οπότε δεν γνωρίζω τόσο καλά την διαδικασία μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε? Με box now εννοείται λογικά πρέπει να δημιουργήσω κάποιον λογαριασμό σωστά? Σας ευχαριστώ πάρα πολύ
- polvar
- Συντονιστής

- Επικοινωνία:
Δεν χρειαζεται λογαριασμόςxristinaki33 έγραψε: ↑26 Νοέμ 2025, 09:00Είμαι καινούργιος χρήστης οπότε δεν γνωρίζω τόσο καλά την διαδικασία μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε? Με box now εννοείται λογικά πρέπει να δημιουργήσω κάποιον λογαριασμό σωστά? Σας ευχαριστώ πάρα πολύ
Απλά μπαίνετε στη σελίδα https://steiledema.boxnow.gr/apostoli-dematos, επιλέγετε μεγάλο δεμα και μετά βάζετε τα στοιχεία σας και ως αποστολέα και ως παραλήπτη, επιλέγετε τη θυριδα από την οποία θα παραλάβετε, βάζετε και τον εκπτωτικό κωδικό THANKS30 και τελος πληρώνετε με μια κάρτα. Οταν ολοκληρωθεί η διαδικασία θα σας βγάλει έναν κωδικό 10 ψηφιων τον οποίο μου στέλνετε με πμ για να τοποθετήσω το δέμα στη θυρίδα που είναι κοντά μου. Οταν έρθει το δέμα στη θυρίδα σας λαμβάνετε στο email που δηλώσατε κωδικό 6 ψηφιων με τον οποίο ανοίγει η θυριδα για παραλαβή του δέματος
-
xristinaki33
- new member

- Επικοινωνία:
Δυστυχώς ρώτησα και δεν υπάρχει box now στην περιοχή μου.... Δώστε τα κάπου αλλού να είστε καλά