1. Αφίσα απο σκληρό χαρτόνι με πίνακα έργου του Χρίστου Καρά. Στην πίσω πλευρά υπάρχει και η συνοπτική βιογραφία του.
Ήταν από μια εκδήλωση στη γενέτειρά του στα Τρίκαλα και έμεινε στην άκρη, λόγω έλλειψης χώρου. Μπορείτε να το βάλετε σε κάδρο ή ακόμη και έτσι ενδεχομένως με ταινία διπλής όψης ή βέργες να την κρεμάσετε για να διακοσμήσετε τον χώρο, π.χ. μια κουζίνα ή ένα δωμάτιο.

2. Σακουλάκια Pouches Νικοτίνης Strong 8mg με Γεύση Blueberry Mint (Made in Sweden), λείπουν μόνο δύο από το πακετάκι. Μου τα χάρισαν αλλά καθώς δεν καπνίζω, τα ξαναχαρίζω με την σειρά μου, ίσως βοηθήσουν κάποιον που θελει να ελαττώσει ή να κόψει το κάπνισμα ή όποιον άλλον τα θέλει, είναι ιδανικά για καπνιστές.

3. Αχρησιμοποίητο organizer SymNova, με θέματα για τηλεφωνικό κατάλογο αλφαβητικά, ραντεβού/ημερολόγιο, σημειώσεις κλπ. Διαθέτει μεταλλικούς κρίκους που ανοίγουν, ώστε να μπορείτε να προσθέσετε νέα συμβατά φύλλα όταν τα παρόντα τελειώσουν. Πρόκειται για ένα άκρως ανθεκτικό μεταλλικό organizer, που μπορεί να αντέξει για πολλά χρόνια χωρίς φθορές και όποτε χρησιμοποιούνται όλα τα φύλλα του, να το ξαναγεμίζετε με νέα.

4. -> XrisM
5. 4 φορτιστές με USB θύρα χωρίς καλώδιο, για παλαιότερα κινητά, τάμπλετ κλπ. Οι τρεις είναι ευρωπαϊκού τύπου, ο ένας είναι αμερικανικού τύπου (θα χρειαστείτε ανταπτοράκι για αυτόν). Και οι 4 λειτουργικοί από άλλο μέλος εδώ, τους είχα πάρει μαζί με άλλα πράγματα, αλλά δεν θα τους χρειαστώ όλους, οπότε αυτούς τους 4 τους ξαναχαρίζω.

Ό,τι σας ενδιαφέρει, μου λέτε