Θα προσπαθήσω να τα γράψω αναλυτικά ώστε να ψάξετε online ή σε κατάστημα τις αποχρώσεις.
Δεν μου ταιριάζουν στα χρώματα ή ως υφή :
1. Αφόρετο. Κρεμαστό, απο το κούμπωμα μήκος 37 εκ. σκούρο χρυσό.

Αναμονή παραλαβής απο Μάνθη, απλό γράμμα χωρίς tracking no.
2. Αφόρετο. Κρεμαστό, το έχω τυλίξει, συνολικό μήκος 58 εκ. σκούρο χρυσό.

3. Αφόρετο. Σε μεταλλικό σκελετό δύο σειρές διαφανή λαμπερά φο πετραδάκια και μιά σειρά κίτρινα.

4. Αφόρετο αλλά αρκετά παλιό. Το κορδονάκι ίσως χρειάζεται φρεσκάρισμα. Είναι φτιαγμένο ώστε να μπλέκονται οι σειρές με τα πετραδάκια (πράσσινο, καφέ, σκούρο χρυσό).

5. Πολύ Φορεμένα,τα σύμβολα χρειάζονται γυάλισμα / φρεσκάρισμα. Είναι της δημιουργού, sparkling wishes,καλή ποιότητα νήματος. Τα δίνω και τα επτά (7) όλα μαζί. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΔΟΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ
Ονειροπαγίδα σκέτη, από άλλο κολιέ. Σομόν νήμα- κύκλος, μπλέ νήμα-κύκλος, ρόζ νήμα-σύμβολο άπειρο,πράσσινο νήμα-καρδιά, σμαραγδί νήμα-καραβάκι,γαλάζιο νήμα-δάκρυ.

6. Την έχω καιρό. Την δοκίμασα μιά δυό φορές αλλά δεν μου ταιριάζει. Ήταν δώρο απο αισθητικό. Ενυδατική και θρεπτική κρέμα σώματος ελληνικής εταιρίας Yellow Rose, με προιόντα που απευθύνονται σε spa, 250 ml λιπολυπτική με τζίντζερ και πρωτεϊνες μεταξιού.

7. Πρόσφατα αγορασμένο. Το δοκίμασα μιά δυό φορές αλλά δεν μου ταιριάζει. Η συσκευασία φαίνεται ελάχιστα ταλαιπωρημένη επειδή είναι χάρτινη. Μυρίζει πολύ ιδιαίτερα, για εμένα δεν είναι αποτελεσματικό, δυστυχώς. Αποσμητικό stick ΒΕΝ & ΑΝΝΑ Provence 60 γρ. φυσικά συστατικά, χωρίς ενώσεις αλουμινίου, parabens και παράγωγα πετρελαίου. 100% Vegan. Άρωμα χαλαρωτικής λεβάντας.

8. Τρία (3) πακετάκια οδοντικό νήμα White Glo. Είναι κλειστά σε σελοφάν. Δόθηκε 17-07 SAB

9. Οξυζενέ- oxycream Miss Sandy, 60ml , 40 volumes, 12%. Είναι κλειστό, το πήρα κατά λάθος, απ'ότι κατάλαβα σε αυτούς τους βαθμούς ανοίγει πολύ το χρώμα, μπορεί και τρία στάδια.

Δόθηκε εκτός
10. Την έχω ανοίξει μόνο χωρίς να τη χρησιμοποιήσω, ήταν σε cherrybox. Πούδρα MAYY, translucent setting powder. Αναφέρει οτι είναι vegan-cruelty free, και οτι περιέχει υαλουρινικό οξύ. Ελαφριά, διάφανη πούδρα που «σετάρει» το μακιγιάζ, 4,5 γρ.

Δόθηκε 17-07 despina0
11. Αχρησίμοποίητο, ροζ moonface ήταν σε cherrybox, πινέλο σε σχήμα «βεντάλιας» για την αφαίρεση της πούδρας σκόνης & για την εύκολη τοποθέτηση προϊόντων λάμψης στα ζυγωματικά.

Δόθηκε 17-07 despina0
12. Τα έχω καιρό αλλά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει. Μαζί eyeliner ERRE DUE,black 01& Radiant illuminator λογικά highlighter για κάτω απο τα μάτια, 03 beige, το οποίο ήταν δώρο δείγμα.

Δόθηκε 17-07 despina0
13. Κλειστή,αχρησιμοποίητη, ήταν σε cherrybox. Υγρή σκιά μεταλλικό χρώμα,BELLAPIERRE COSMETICS Liquid Eye Candy - Venus

14. Το έχω αρκετό καιρό και το έχω δοκιμάσει αλλά δεν μου ταιριάζει. Κραγιόν Clinique Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Color Balm 06 Roomiest Rose. Η συσκευασία είναι λίγο παραπλανητική, ως ποσότητα είναι μόλις 3 γρ.

Δόθηκε 17-07 despina0
15. Πρόσφατα αγορασμένο. Το δοκίμασα μιά δυό φορές αλλά δεν μου ταιριάζει. Κραγιόν Wet n Wild Cherry Picking MegaLast Lip Color E965

Δόθηκε 17-07 despina0
16. Πρόσφατα αγορασμένο. Το δοκίμασα μιά δυό φορές αλλά δεν μου ταιριάζει. Κραγιόν Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick Kissproof 19

Δόθηκε 17-07 despina0
17. Πρόσφατα αγορασμένο. Το δοκίμασα μιά δυό φορές αλλά δεν μου ταιριάζει. Κραγιόν Golden Rose Nude Look Perfect Matte Lipstick 03 Pinky Nude