[ΕΚΛΕΙΣΕ] Μπιζου, βραχιόλια, σκουλαρίκια, καρφιτσα

Γυναικεία τσάντες, ζώνες, κοσμήματα, είδη περιποίησης, καλλυντικά, κολόνιες, αντηλιακά, είδη εγκυμοσύνης κλπ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω
Απάντηση
kathytrolldoll
VIP Member
VIP Member
68 53
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Νέας Σμύρνης Αττικής
Φύλο: Γυναίκα
Παπούτσι: 37
Μπλούζα: L
Τραπ. λογ/σμός: Χέρι με Χέρι
Επικοινωνία:

[ΕΚΛΕΙΣΕ] Μπιζου, βραχιόλια, σκουλαρίκια, καρφιτσα

Δημοσίευση από kathytrolldoll » 19 Νοέμ 2023, 11:34

Χαρίζονται αξεσουάρ/ μπιζου σε άριστη κατάσταση, κατά κύριο λόγο είναι σετ με σκουλαρίκια σε μορφή κρίκων και βραχιόλια σε χρυσές/ασημί αποχρώσεις και με τιρκουάζ λεπτομέρειες καθως επισης και βραχιόλακι δερμάτινο καφέ που δένει σαν λουράκι .
Παράδοση χέρι με χέρι Αθήνα η νότια η όπου βολεύει,.αλλά στέλνω και με μποξ/ΕΛΤΑ.

https://ibb.co/qB2dbnL
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kathytrolldoll την 27 Νοέμ 2023, 18:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
**
Ψάχνω Cookie Monster (μπλε μπισκοτοτέρας από Sesame Street), Βραδυποδες, πράγματα 80ς-90ς
**
Μυνηματα διαβάζω στα ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ,σπάνια μπαίνω να δω σχόλια στις αγγελίες άρα αν θέλετε να ρωτήσετε η ζητήσετε θα στέλνετε ΠΜ.Το γράφω χρονια κ εξακολουθούν άνθρωποι να μου κάνουν γκρίνιες και μανουρα που δν τους απάντησα ενώ γράφω ξεκάθαρα ότι βλέπω κυρίως INBOX κ οχι τα σχόλια. :oops:
**
Έχω άλφα,PayPal, στο πειπαλ δέχομαι πληρωμή μέσω "αποστολή χρημάτων σε φίλο" γτ η "αποστολή χρημάτων για αγαθά" έχει κράτηση προμηθειας από την PayPal.Οποίος προτιμά αγαθά θα επωμίζεται ο ίδιος την προμήθεια γιατί δεν μπορω να επιβαρύνομαι έξοδα,είμαι άνεργη.

kathytrolldoll
VIP Member
VIP Member
68 53
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Νέας Σμύρνης Αττικής
Φύλο: Γυναίκα
Παπούτσι: 37
Μπλούζα: L
Τραπ. λογ/σμός: Χέρι με Χέρι
Επικοινωνία:

[ΕΚΛΕΙΣΕ] Re: Μπιζου, βραχιόλια, σκουλαρίκια, καρφιτσα

Δημοσίευση από kathytrolldoll » 27 Νοέμ 2023, 18:43

Κλείνει λόγω μη αμταποκρισης
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
**
Ψάχνω Cookie Monster (μπλε μπισκοτοτέρας από Sesame Street), Βραδυποδες, πράγματα 80ς-90ς
**
Μυνηματα διαβάζω στα ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ,σπάνια μπαίνω να δω σχόλια στις αγγελίες άρα αν θέλετε να ρωτήσετε η ζητήσετε θα στέλνετε ΠΜ.Το γράφω χρονια κ εξακολουθούν άνθρωποι να μου κάνουν γκρίνιες και μανουρα που δν τους απάντησα ενώ γράφω ξεκάθαρα ότι βλέπω κυρίως INBOX κ οχι τα σχόλια. :oops:
**
Έχω άλφα,PayPal, στο πειπαλ δέχομαι πληρωμή μέσω "αποστολή χρημάτων σε φίλο" γτ η "αποστολή χρημάτων για αγαθά" έχει κράτηση προμηθειας από την PayPal.Οποίος προτιμά αγαθά θα επωμίζεται ο ίδιος την προμήθεια γιατί δεν μπορω να επιβαρύνομαι έξοδα,είμαι άνεργη.

Απάντηση

Επιστροφή στο “(Αττική) Γυναικεία λοιπά είδη”