Κανόνες Δ. Συζήτησης ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ !
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ !
1) ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ! Αν είναι πραγματική ανάγκη στείλτε πρώτα email στο info [at] xariseto.gr ή στο 2312203040 2) Οταν πάρουμε ή δώσουμε κάτι ποστάρουμε και ευχαριστούμε-αξιολογούμε το μέλος 3) ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ την αγγελία που ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ (αφου πρώτα απαντήσει-ευχαριστήσει το μέλος που πήρε το αντικείμενο)!
επειδή έπαθα το ίδιο πριν λίγο καιρό πρόσεχα πολύ !
Αλλα ανθρώποι είμαστε .....εγω λέω πρώτα να βρείς τα ρούχα και μετά να πατήσεις το κουμπί
Σίγουρα δεν τα έχω σπίτι
Έχω λογαριασμό στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ και στέλνω και ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ!
Καμιά φορά αργώ η ξεχνάω μένω σε χωριό οπότε οι μετακινήσεις μου είναι δύσκολες,έχω μια μικρή πριγκίπισσα και την μεγαλώνω μόνη μου ! Είμαι αδερφή με το μέλος peggouliny
επειδή έπαθα το ίδιο πριν λίγο καιρό πρόσεχα πολύ !
Αλλα ανθρώποι είμαστε .....εγω λέω πρώτα να βρείς τα ρούχα και μετά να πατήσεις το κουμπί
Σίγουρα δεν τα έχω σπίτι
Ωραία τότε θα τα πήρα κ δεν θα θυμάμαι το βλίμα!!
Όχι το πάτησα κιόλας..να κλείσεις την αγγελία σου κ θα σε ενημερώσω όταν τα βρω..αμάν σε επρηξα!
Ισαβέλλα μου έψαξα στο πατάρι με τα χειμερινά κ δεν έχω βάλει κάτι εκεί. Είμαι πλέον σίγουρη ότι δεν υπήρχε κάτι στο πακέτο μου από αυτή την αγγελια
Εξάλλου είναι κ οι πανες τισ οποίες ποτέ δεν έλαβα ...τι μπορεί να έγινε;;;;
Να ψάξουν τα υπόλοιπα μέλη μήπως και έχουν στα δέματα τους τα αντικείμενα που προορίζονταν για VICKY1978
Αν δεν βρεθούν σε σύντομο διάστημα θα πρέπει να αφαιρεθεί το 'ευχαριστώ' της από την αγγελία
Έχω λογαριασμό στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ και στέλνω και ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ!
Καμιά φορά αργώ η ξεχνάω μένω σε χωριό οπότε οι μετακινήσεις μου είναι δύσκολες,έχω μια μικρή πριγκίπισσα και την μεγαλώνω μόνη μου ! Είμαι αδερφή με το μέλος peggouliny
Να ψάξουν τα υπόλοιπα μέλη μήπως και έχουν στα δέματα τους τα αντικείμενα που προορίζονταν για VICKY1978
Αν δεν βρεθούν σε σύντομο διάστημα θα πρέπει να αφαιρεθεί το 'ευχαριστώ' της από την αγγελία
Καλησπέρα με την περίπτωση αυτή τι προτείνετε τελικά να γίνει;