1.
παντελονι, μεση 40, μηκος απο τη μεση 98. δειχνω το υφασμα απο κοντα.

2.
Παντελονι, μεση 38, μηκος 97. Δειχνω το υφασμα κι απο κοντα, εχει υφανση ψαροκοκαλο.

3.
Φουστα, μεση 36 και μηκος 70

4.
Πουκαμισο μεταξωτο marks & spencer, μασχαλη με μασχαλη 49 και απο τον ωμο ως κατω 58.

5.
Σακακι, ζεστο, φοδραρισμενο, μασχαλη με μασχαλη 47 και απο τον ωμο ως κατω 65

6.
Παλτο, μαλλινο, φοδραρισμενο, μαυρο. Μασχαλη με μασχαλη 51 και απο τον ωμο ως κατω 116.

7.
Καπαρντινα, πολυ καλη ποιοτητα, με επενδυση. Μασχαλη με μασχαλη 57 και απο τον ωμο ως κατω 121
Μολις τωρα ειδα, εχει μικρους αποχρωματισμους , σαν σταγονες, στο αριστερο πετο. Φαινονται ελαχιστα, αυριο στο φως της μερας θα προσπαθησω να τις φωτογραφισω.

8.
Μαυρο βαμβακερο μπλουζακι, νο Μ.

9.
Αθλητικο κολαν, νο Μ, εγω νομιζω s-m.

10.
Μπλουζοφορεμα ή μακρια μπλουζα,σκουρο μωβ. Μασχαλη με μασχαλη 48 και απο τον ωμο μεχρι κατω 80.

11.
Μπορντώ μπλουζα pop air, μασχαλη με μασχαλη 42 , απο τον ωμο ως κατω 62. Ελαχιστα φορεμενη. Οχι για ψηλο σωμα, για να κατσει η μεση σωστα.

12.
Καφε φορεμα, ραμμενο απο τη μητερα μου, μονο 2 φορες φορεμενο, τωρα της ειναι στενο. Μασχαλη με μασχαλη 45 και μηκος απο τον ωμο μεχρι κατω 100 (εχει στριφωμα για να μακρυνει κι αλλο) . Πισω εχει φερμουαρ.

πισω

13.
Αμπιγιε μπλουζα, δαντελα χρυσοκαφε

14.
Πουλοβερ πρασινο, αφορετο, δεν μου ταιριαξε το χρωμα. Μασχαλη με μασχαλη 49 και μηκος απο τον ωμο ως κατω 61

15.
Δερματινα, νο 38.

16.
Δερμάτινα, νο 38.