[ΧΑΡΙΖΩ] ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΥΧΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ

Ρούχα & παπούτσια, αθλητικά, τσάντες, ζώνες, κοσμήματα, καλλυντικά, αξεσουάρ κλπ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΦΑΙΗ22/08
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Αθήνας
Φύλο: Γυναίκα
Επικοινωνία:

[ΧΑΡΙΖΩ] ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΥΧΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ

Δημοσίευση από ΦΑΙΗ22/08 » 17 Απρ 2025, 10:15

Χαρίζονται τα εξης:

1) Μαγιώ (το πάνω μέρος μόνο) calzedonia, μαύρο, μεγέθους 75Eu
Εικόνα

Εικόνα

2) Mαγιώ μπικίνι
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

3) Τουνίκ βαμβακερή, μεγέθους L - XL σε υπεράριστη κατάσταση
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

4) Αμάνικο πουκαμισάκι, λευκό με ρίγες μπλε, πολύ σικ, το πήρα από άλλο μέλος αλλά μου είναι στενό.
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

5) Φόρεμα λινό, χρώματος τυρκουάζ, πολύ σικ, μεγέθους Large
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

6) Μπλουζάκι στράπλες βαμβακερό, BERSKA, χρώματος μωβ, έχει αποχρωματισμούς φαίνεται σαν να κάνε νερά
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

7) Σορτσάκι τζιν μαλακό, χρώματος μπλε ανοιχτό, σιέλ
Εικόνα

Εικόνα

8) Σορτσάκι τζην μαύρο/γκρι
Εικόνα

Εικόνα

9) Σορτσάκι μαύρο, μεγέθους small
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

10) Kαπαρντίνα τύπου παρκά, χρώματος πράσινο, μεγέθους s/m, σε υπεράριστη κατάσταση.
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

11) παντελόνι τζην, μάρκας sei jeans, μεγέθους 31 (large), είναι αφόρετο έχει όμως θεματάκι, έχει κάνει γραμμές σαν αποχρωματισμός στα σημεία που ήταν διπλωμένο.
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

12) Βαμβακερό φανελλάκι μαρινιέρα, μέγεθος small
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

13) Φόρεμα ΖΑRA no medium, σε υπεράριστη κατάσταση
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

14) Τοπ αέρινο, εξαιρετικό, μεγέθους m, το πήρα από άλλο μέλος αλλά μου είναι στενό.
Εικόνα

Εικόνα

15) Τοπ Esprit, εξαιρετικό, το πήρα από άλλο μέλος αλλά μου είναι στενό.
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

16) Καπαρντίνα, μεγέθους s/m χρώματος χακί σε υπεράριστη κατάσταση, με ιδιαίτερες λεπτομέρειες.
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

17) Χαρίζεται μπουφάν από μαύρη δερματίνη, μεγέθους Small. Έχει θεματάκι στα σημεία που φαίνονται στις δύο τελευταίες φωτογραφίες.
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

17) Sprider τουνίκ, βαμβακερή 100%, χρώματος γκρι με ζώνη που δένει πίσω, medium
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

18) Πουλοβεράκι γκρι
Εικόνα
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ

Οφείλω: στην Nasa 0,10, στρουμφίτα 0,70, Χρυσα33 1,20, vickoula86 0.20, LPs 0,50
Μου οφείλουν:

Black List:
giotasar: ζήτησε παραλαβή εκ μέρους της και αφού έγινε η παραλαβή, απέσυρε .... έμεινε το μίξερ στα χέρια μου αμανάτι!

Άβαταρ μέλους
hamazan
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Φύλο: Ζευγάρι
Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
Επικοινωνία:

[ΧΑΡΙΖΩ] Re: ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΡΟΥΧΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ

Δημοσίευση από hamazan » 17 Απρ 2025, 14:31

Καλησπέρα.
Τα 13 και 14 ήταν μεταξύ αυτών που ζήτησα στην προηγούμενη αγγελία σας (ως 1 και 3 βέβαια σε εκείνη viewtopic.php?f=291&t=214659).
Δε μου τα στείλατε διότι υποτίθεται ότι τελικά δεν ήταν διαθέσιμα, και μου γράψατε επακριβώς:
"Καλησπέρα,
από αυτά που ζητάτε είναι διαθέσιμα το 2, 9, 10 & η αρχική ζήτηση το 5.
Εάν σας ενδιαφέρουν είναι δικά σας. Στείλτε μου πμ - κωδικό για μικρό BOX
Ευχαριστώ.."
Έπειτα κλείσατε την αγγελία αυτή λέγοντας πως τα διαθέσιμά της θα μπουν σε νέα αγγελία.
Και προς μεγάλη μου έκπληξη βλέπω τώρα στη νέα σας αγγελία, ακριβώς μια μέρα μόνο μετά αφότου παρέλαβα (!), αυτά που είχα ζητήσει στην προηγούμενη... τα υποτιθέμενα... "ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ".
Πολύ ενδιαφέρον.......
Καλό Πάσχα!
Ευγένεια και υπομονή

Αναζητώ ΨΥΓΕΙΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ • τους ΑΘΛΙΟΥΣ του VICTOR HUGO

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ XARISETO.GR

Άβαταρ μέλους
polvar
Συντονιστής
Συντονιστής
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Φύλο: Άντρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από polvar » 18 Απρ 2025, 18:20

hamazan έγραψε:
17 Απρ 2025, 14:31
Καλησπέρα.
Τα 13 και 14 ήταν μεταξύ αυτών που ζήτησα στην προηγούμενη αγγελία σας (ως 1 και 3 βέβαια σε εκείνη viewtopic.php?f=291&t=214659).
Δε μου τα στείλατε διότι υποτίθεται ότι τελικά δεν ήταν διαθέσιμα, και μου γράψατε επακριβώς:
"Καλησπέρα,
Ευχαριστώ.."
Έπειτα κλείσατε την αγγελία αυτή λέγοντας πως τα διαθέσιμά της θα μπουν σε νέα αγγελία.
Και προς μεγάλη μου έκπληξη βλέπω τώρα στη νέα σας αγγελία, ακριβώς μια μέρα μόνο μετά αφότου παρέλαβα (!), αυτά που είχα ζητήσει στην προηγούμενη... τα υποτιθέμενα... "ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ".
Πολύ ενδιαφέρον.......
Καλό Πάσχα!
Το ότι ζητήσατε κάποια αντικείμενα δεν σημαίνει αυτόματα οτι θα σας τα χαρίσουν κιόλας, ολα ή εν μέρει, καθώς είναι στη διακριτική ευχέρεια του χαριζοντα το σε ποιον και τι θέλει να χαρισει

Επιπλεον δεν μπορούμε να ξερουμε αν πραγματι την συγκεκριμένη στιγμή τα ρούχα που δεν σας δόθηκαν δεν ήταν διαθέσιμα εξαιτίας του ότι πχ ήταν σε διαπραγμάτευση με άλλο άτομο εντός ή εκτός του xariseto.gr
Και φυσικά δεν δικαιούμαστε να ζητήσουμε εξηγήσεις περί αυτού εφόσον δεν αντιβαίνει στους κανονες
Πρόβλημα θα υπήρχε αν είχατε άλλα συμφωνήσει να πάρετε και να λαμβάνατε τελικά λιγότερα ή κάτι άλλο

Άβαταρ μέλους
hamazan
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Φύλο: Ζευγάρι
Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από hamazan » 19 Απρ 2025, 08:13

polvar έγραψε:
18 Απρ 2025, 18:20
hamazan έγραψε:
17 Απρ 2025, 14:31
Καλησπέρα.
"Καλησπέρα,
Ευχαριστώ.."
Πολύ ενδιαφέρον.......
Καλό Πάσχα!
Το ότι ζητήσατε κάποια αντικείμενα δεν σημαίνει αυτόματα οτι θα σας τα χαρίσουν κιόλας, ολα ή εν μέρει, καθώς είναι στη διακριτική ευχέρεια του χαριζοντα το σε ποιον και τι θέλει να χαρισει

Επιπλεον δεν μπορούμε να ξερουμε αν πραγματι την συγκεκριμένη στιγμή τα ρούχα που δεν σας δόθηκαν δεν ήταν διαθέσιμα εξαιτίας του ότι πχ ήταν σε διαπραγμάτευση με άλλο άτομο εντός ή εκτός του xariseto.gr
Και φυσικά δεν δικαιούμαστε να ζητήσουμε εξηγήσεις περί αυτού εφόσον δεν αντιβαίνει στους κανονες
Πρόβλημα θα υπήρχε αν είχατε άλλα συμφωνήσει να πάρετε και να λαμβάνατε τελικά λιγότερα ή κάτι άλλο
Ωραιότατα. Δεν είπα ποτέ ότι υπήρξε πρόβλημα, ούτε θυμάμαι να ζήτησα εξηγήσεις από κάποιον. Είπα μόνο ότι όλο αυτό ήταν (και παραμένει) πολύ ενδιαφέρον. Όπως εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ήταν και η απάντησή σας. :) Και φυσικά δε μπορώ να μην εκφράσω ανοιχτά και το πόσο κέντρισε το ενδιαφέρον μου το ότι διαγράφηκε το σχόλιό μου από το "εδώ βοήθεια" και έλαβα απόκριση εδώ. Ξέρετε, απολαμβάνω τόσο πολύ να παρατηρώ τα ενδιαφέροντα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μας. :-D Καλό Πάσχα και σε εσάς!
Ευγένεια και υπομονή

Αναζητώ ΨΥΓΕΙΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΧΟΝΤΡΕΣ • τους ΑΘΛΙΟΥΣ του VICTOR HUGO

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ XARISETO.GR

Άβαταρ μέλους
polvar
Συντονιστής
Συντονιστής
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Φύλο: Άντρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από polvar » 19 Απρ 2025, 08:21

Στο "Εδώ βοήθεια" απλά παραθετατε τα links προς την αγγελία αυτή και την προηγούμενη.
Εδώ περιγράφετε το "πρόβλημα" και έτσι εδώ λαμβάνετε και την απάντηση.
Το "Εδώ βοήθεια" είναι τόσο πολυσέλιδο που κανείς πια δεν το διαβάζει εκτός από αυτούς που αναρτουν τα προβλήματα Κακώς λοιπόν σας κέντρισε το ενδιαφέρον η διαγραφή του σχολίου σας εκεί
Αν θέλατε δημοσιοποίηση του διαλόγου ώστε να συμμετάσχουν και άλλα μέλη με την άποψη τους θα μπορούσατε να ανοίξετε ένα νέο θέμα στο "Σχολιασμός και ιδέες" του οποίου η επικεφαλίδα θα εμφανιζοταν στην αρχική σελίδα. Μπορούμε να το κάνουμε ακόμα και τώρα, αν αυτό επιθυμείτε, μεταφέροντας τον εδώ διάλογο σε ένα νέο θεμα

hamazan έγραψε:Δεν είπα ποτέ ότι υπήρξε πρόβλημα, ούτε θυμάμαι να ζήτησα εξηγήσεις από κάποιον
Τότε γιατί το κάνετε θέμα; Ας κρατουσατε τις εντυπώσεις σας για εσας.
hamazan έγραψε: Ξέρετε, απολαμβάνω τόσο πολύ να παρατηρώ τα ενδιαφέροντα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μας
Εγώ αντίθετα δεν απολαμβάνω καθολου να απαντώ σε πράγματα που απτονται της κοινής λογικής ούτε και να παίζω το ρόλο δικαστή/διαμεσολαβητή/ερμηνευτή συμπεριφορων

Άβαταρ μέλους
ΦΑΙΗ22/08
VIP Member
VIP Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΦΑΙΗ22/08 » 17 Μάιος 2025, 09:07

Η αγγελία ισχύει!

Οφείλω: στην Nasa 0,10, στρουμφίτα 0,70, Χρυσα33 1,20, vickoula86 0.20, LPs 0,50
Μου οφείλουν:

Black List:
giotasar: ζήτησε παραλαβή εκ μέρους της και αφού έγινε η παραλαβή, απέσυρε .... έμεινε το μίξερ στα χέρια μου αμανάτι!

Άβαταρ μέλους
ΦΑΙΗ22/08
VIP Member
VIP Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΦΑΙΗ22/08 » 26 Ιουν 2025, 10:42

Η αγγελία ισχύει!

Μου οφείλουν:

Black List:

Απάντηση

Επιστροφή στο “(Αττική) Γυναικεία ρούχα, υποδήματα και λοιπά είδη”