[ΧΑΡΙΖΩ] Τέσσερα ζευγάρια γυναικεία παπούτσια και ένα ανδρικό

Ρούχα & παπούτσια, αθλητικά, τσάντες, ζώνες, κοσμήματα, καλλυντικά, αξεσουάρ κλπ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
agganast
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Αμαρουσίου Αττικής
Φύλο: Γυναίκα
Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
Επικοινωνία:

[ΧΑΡΙΖΩ] Τέσσερα ζευγάρια γυναικεία παπούτσια και ένα ανδρικό

Δημοσίευση από agganast » 28 Νοέμ 2025, 11:36

Χαρίζονται τα παρακάτω εικονιζόμενα ζευγάρια παπούτσια. Τα έχω χωρίσει σε δύο κατηγορίες: "ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" και "ΧΩΡΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ".

ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

1) Μαύρες γόβες. Νούμερο 40. Τακούνι 8,5 εκ. Μάρκα Elite. Σε άριστη κατάσταση. Με το κουτί τους.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

2) Μαύρα Ανατομικά. Νούμερο 39,5 (6 γράφει από κάτω και μέσα). Τακούνι 3,5 εκ. Μάρκα ARA. Σε άριστη κατάσταση. Δεν έχω το κουτί τους.

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

3) Δαμασκηνί καστόρινες γόβες. Νούμερο 39,5. Τακούνι τετράγωνο 8 εκ. Μάρκα Andre Assous. Παλιά μόδα. Σε άριστη κατάσταση. Δεν έχω το κουτί τους.
Εικόνα
Εικόνα

ΧΩΡΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

4) Μαύρα ανατομικά. Νούμερο 40 (6,5 EU, 8,5 USA). Μάρκα Aerosoles. Έχω και το κουτί τους. Σε μέτρια κατάσταση.
Εικόνα
Εικόνα

5) Αντρικά boat shoes. Μάρκα Marks & Spencer. Δεν φαίνεται το νούμερό τους, αλλά μάλλον 43 με 43,5. Σε μέτρια κατάσταση λόγω μηχανής (γι αυτό και το "ΧΩΡΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"). Δεν είχαν ποτέ κουτί.
Εικόνα
Εικόνα
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ

Χαρίζω με την εξής προτεραιότητα: Προηγούνται τα μέλη που χαρίζουν και τα μέλη που μπορούν να παραλάβουν όσο πιο κοντά γίνεται στην περιοχή μου.

Έχω γάτα στο σπίτι.

Απάντηση

Επιστροφή στο “(Αττική) Γυναικεία ρούχα, υποδήματα και λοιπά είδη”