[ΧΑΡΙΖΩ] Μανό νυχιών – γιατί όταν κάτι μας περισσεύει, καλό είναι να μοιράζεται

Ρούχα & παπούτσια, αθλητικά, τσάντες, ζώνες, κοσμήματα, καλλυντικά, αξεσουάρ κλπ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Lila_#7
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Αθήνας
Φύλο: Κορίτσι
Παπούτσι: 40
Μπλούζα: M
Τραπ. λογ/σμός: Eurobank
Επικοινωνία:

[ΧΑΡΙΖΩ] Μανό νυχιών – γιατί όταν κάτι μας περισσεύει, καλό είναι να μοιράζεται

Δημοσίευση από Lila_#7 » 16 Ιαν 2026, 13:51

Χαρίζονται περίπου 40 μανό νυχιών, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, αποχρώσεων και υφών.
Υπάρχουν απλά, έντονα, glitter, μεταλλικά, καλοκαιρινά και πιο κλασικά χρώματα.

Συμμετέχουν διάφορες γνωστές εταιρείες, όπως:
Cien, Seventeen, Maybelline, Flormar, Golden Rose, BioLife, Olivia, Lady Agi, Annie, Sabrina, Gina, AMY, 2K, Make Up, ED, Ledra και άλλες.

👉 Στις 2 πρώτες φωτογραφίες φαίνεται όλη η ποσότητα μαζί.
👉 Στις επόμενες φωτογραφίες υπάρχουν κοντινά πλάνα, ώστε να φαίνονται καλύτερα τα χρώματα και οι αποχρώσεις.

👉 Τα μανό δεν είναι απαραίτητο να δοθούν όλα μαζί.

Η σκέψη είναι να μοιραστούν, να πάνε σε ανθρώπους που:
Τα έχουν πραγματικά ανάγκη, τα χρησιμοποιούν για δουλειά ή για το μεράκι τους, ή ψάχνουν συγκεκριμένα χρώματα και θα τους φανούν χρήσιμα.

Τα χαρίζω, γιατί πιστεύω πως ό,τι μας περισσεύει μπορεί να γίνει χρήσιμο και χαρά για κάποιον άλλον.

Στόχος δεν είναι απλώς να φύγουν, αλλά να πάνε εκεί που θα πιάσουν τόπο.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
ΕΔΩ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~
Basket Is Life...!!!
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Το μέλος scorpiogr είναι πατέρας μου

Παρακαλώ τα μέλη που ζητάνε πράγματα να απαντούν άμεσα γιατί θα δίνεται στον επόμενο που το έχει ζητήσει.

Έχω σκυλάκι και ίσως βρείτε τριχουλες αν και προσέχω .Δεν κάνω συναντήσεις εκτός και είναι κάτι βαρύ και δύσκολο στην αποστολή του.

Μιχάλης 04
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Φύλο: Άντρας
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Επικοινωνία:

[ΧΑΡΙΖΩ] Re: Μανό νυχιών – γιατί όταν κάτι μας περισσεύει, καλό είναι να μοιράζεται

Δημοσίευση από Μιχάλης 04 » 17 Ιαν 2026, 11:38

Καλημέρα και καλή χρονιά με υγεία.

Η μητέρα μου ασχολείται με καλλιτεχνικά σαν χόμπυ, φτιάχνει από βαζάκια, κουτάκια κλπ διάφορα διακοσμητικά, με κορδέλες, αυτοκόλλητα, χαρτοπετσέτες με ζωγραφιές, χρωματιστά βερνίκια κλπ για να περνάει ευχάριστα την ώρα της και να ξεχνιέται. Οπότε σε περίπτωση που δεν ζητηθούν από αλλού, θα την ενδιέφεραν τα μισά περίπου και συγκεκριμένα τα ακόλουθα χρώματα (τα έγραψα απλά, πιστεύω να μην μπερδεύουν, για πιο ακριβείς ονομασίες χρωμάτων, θα χρειαστούμε τη Μοιραράκη :) )

1η φωτογραφία:

1η σειρά: 1 (πράσινο), 3 (ροζ), 4 (κόκκινο), 6 (γαλάζιο), 7 (ασημί), 8 (ανοιχτό πράσινο)

2η σειρά: 7 (μπλε), 8 (κόκκινο?)

3η σειρά: 5 (γαλάζιο), 7 (μωβ), 8 (ανοιχτό ροζ)

2η φωτογραφία:

1η σειρά: 1 (κίτρινο), 2 (ασημί), 5 (κόκκινο)

2η σειρά: 1 (ροζ), 3 (μωβ), 5 (μπλε), 6 (λευκό)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μιχάλης 04 την 25 Ιαν 2026, 08:53, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Για αντικείμενα μεγάλου όγκου/βάρους προτιμώ συνάντηση από κοντά, ανατολική Θεσσαλονίκη, περιοχή Μαρτίου.

Για μικρότερα αντικείμενα και με λιγότερο βάρος, μπορεί να γίνει και αποστολή με έξοδα παραλήπτη. Για αντικείμενα χαμηλής αξίας, μπορώ να στείλω και με boxnow, για οτιδήποτε κάποιας αξίας, στέλνω με οτιδήποτε άλλο (ΕΛΤΑ, κούριερ κλπ) viewtopic.php?f=389&p=2097119

Άβαταρ μέλους
Lila_#7
VIP Member
VIP Member
Επικοινωνία:

[ΧΑΡΙΖΩ] Re: Μανό νυχιών – γιατί όταν κάτι μας περισσεύει, καλό είναι να μοιράζεται

Δημοσίευση από Lila_#7 » 19 Ιαν 2026, 20:08

Μιχάλης 04 έγραψε:
17 Ιαν 2026, 11:38

Η μητέρα μου ασχολείται με καλλιτεχνικά σαν χόμπυ, φτιάχνει από βαζάκια, κουτάκια κλπ διάφορα διακοσμητικά, με κορδέλες, αυτοκόλλητα, χαρτοπετσέτες με ζωγραφιές, χρωματιστά βερνίκια κλπ για να περνάει ευχάριστα την ώρα της και να ξεχνιέται. Οπότε σε περίπτωση που δεν ζητηθούν από αλλού, θα την ενδιέφεραν τα μισά περίπου και συγκεκριμένα τα ακόλουθα χρώματα (τα έγραψα απλά, πιστεύω να μην μπερδεύουν, για πιο ακριβείς ονομασίες χρωμάτων, θα χρειαστούμε τη Μοιραράκη :) )

1η φωτογραφία:

1η σειρά: 1 (πράσινο), 3 (ροζ), 4 (κόκκινο), 6 (γαλάζιο), 7 (ασημί), 8 (ανοιχτό πράσινο), 10 (σκούρο πορτοκαλί)

2η σειρά: 2 (ασημί), 7 (μπλε), 8 (κόκκινο?)

2η φωτογραφία:

2η σειρά: 1 (ροζ), 3 (μωβ), 4 (γκρι), 5 (μπλε), 6 (λευκό)
Στείλτε μου π.μ
ΕΔΩ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~
Basket Is Life...!!!
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Παρακαλώ τα μέλη που ζητάνε πράγματα να απαντούν άμεσα γιατί θα δίνεται στον επόμενο που το έχει ζητήσει.

Έχω σκυλάκι και ίσως βρείτε τριχουλες αν και προσέχω .Δεν κάνω συναντήσεις εκτός και είναι κάτι βαρύ και δύσκολο στην αποστολή του.

Άβαταρ μέλους
Lila_#7
VIP Member
VIP Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Lila_#7 » 24 Ιαν 2026, 19:39

Μιχάλης 04 έγραψε:
17 Ιαν 2026, 11:38

Η μητέρα μου ασχολείται με καλλιτεχνικά σαν χόμπυ, φτιάχνει από βαζάκια, κουτάκια κλπ διάφορα διακοσμητικά, με κορδέλες, αυτοκόλλητα, χαρτοπετσέτες με ζωγραφιές, χρωματιστά βερνίκια κλπ για να περνάει ευχάριστα την ώρα της και να ξεχνιέται. Οπότε σε περίπτωση που δεν ζητηθούν από αλλού, θα την ενδιέφεραν τα μισά ακριβώς (20) και συγκεκριμένα τα ακόλουθα χρώματα (τα έγραψα απλά, πιστεύω να μην μπερδεύουν, για πιο ακριβείς ονομασίες χρωμάτων, θα χρειαστούμε τη Μοιραράκη :) )

1η φωτογραφία:

1η σειρά: 1 (πράσινο), 3 (ροζ), 4 (κόκκινο), 6 (γαλάζιο), 7 (ασημί), 8 (ανοιχτό πράσινο)

2η σειρά: 7 (μπλε), 8 (κόκκινο?)

2η φωτογραφία:

2η σειρά: 1 (ροζ), 3 (μωβ), 5 (μπλε), 6 (λευκό)
Η αποστολή έγινε!
το δεματάκι σας έρχεται...
ΕΔΩ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

~.~.~.~.~.~.~.~.~.~
Basket Is Life...!!!
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Μιχάλης 04
VIP Member
VIP Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Μιχάλης 04 » 25 Ιαν 2026, 08:54

Lila_#7 έγραψε:
24 Ιαν 2026, 19:39
Η αποστολή έγινε!
Καλημέρα και όμορφη Κυριακή!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ :}

Για αντικείμενα μεγάλου όγκου/βάρους προτιμώ συνάντηση από κοντά, ανατολική Θεσσαλονίκη, περιοχή Μαρτίου.

Για μικρότερα αντικείμενα και με λιγότερο βάρος, μπορεί να γίνει και αποστολή με έξοδα παραλήπτη. Για αντικείμενα χαμηλής αξίας, μπορώ να στείλω και με boxnow, για οτιδήποτε κάποιας αξίας, στέλνω με οτιδήποτε άλλο (ΕΛΤΑ, κούριερ κλπ) viewtopic.php?f=389&p=2097119

Μιχάλης 04
VIP Member
VIP Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Μιχάλης 04 » 28 Ιαν 2026, 09:14

Lila_#7 έγραψε:
24 Ιαν 2026, 19:39
Η αποστολή έγινε!
Καλημέρα,

έφτασαν στον προορισμό τους, όλα εντάξει μια χαρά, δεν έσπασε τίποτα. Όμορφο δώρο. Ευχαριστούμε πολύ!

:thank:

Απάντηση

Επιστροφή στο “(Αττική) Γυναικεία ρούχα, υποδήματα και λοιπά είδη”