[ΖΗΤΑΩ] αλυσίδες λαιμού

Ρούχα & παπούτσια, αθλητικά, τσάντες, ζώνες, κοσμήματα, καλλυντικά, αξεσουάρ κλπ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Τάνια
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Αθήνας
Φύλο: Γυναίκα
Παπούτσι: 39
Επικοινωνία:

[ΖΗΤΑΩ] αλυσίδες λαιμού

Δημοσίευση από Τάνια » 28 Ιαν 2026, 14:01

Γεια χαρά.
Ψάχνω λεπτές αλυσίδες λαιμού ατσάλι η ασήμι (που δεν προκαλούν αλλεργία) σε χρυσό και ασημί χρώμα.
Χρειάζομαι τρεις σε χρυσή απόχρωση και τρεις σε ασημί.
Η αν ξέρει κάποιος που μπορώ να τα βρω οικονομικά στην Αθήνα θα είμαι ευγνώμων για την πληροφορία.
:thank:
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ

Δεν χαριζω σε μελη που μονο ζητανε και δεν χαριζουν

Μανθη
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Κεφαλληνίας
Δήμος - Κοινότητα: Αργοστολίου Κεφαλληνίας
Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
Επικοινωνία:

[ΖΗΤΑΩ] Re: αλυσίδες λαιμού

Δημοσίευση από Μανθη » 04 Φεβ 2026, 18:05

Τάνια έγραψε:
28 Ιαν 2026, 14:01
Γεια χαρά.
Ψάχνω λεπτές αλυσίδες λαιμού ατσάλι η ασήμι (που δεν προκαλούν αλλεργία) σε χρυσό και ασημί χρώμα.
Χρειάζομαι τρεις σε χρυσή απόχρωση και τρεις σε ασημί.
Η αν ξέρει κάποιος που μπορώ να τα βρω οικονομικά στην Αθήνα θα είμαι ευγνώμων για την πληροφορία.
Έχει στο temu ανοξείδωτο ατσάλι με 1 - 1,5 ευρώ την κάθε μια.μπορεις να βρεις πολλα σχεδια,μετράς τι μήκος θέλεις κλπ κανε αναζήτηση αλυσίδες ανοξειδωτο ατσάλι και θα βρεις .επειδη και εγώ είμαι αλλεργική ότι έχω πάρει σε αυτό το υλικό δεν με πείραξε καθόλου.και έχει πάρα πολλά κοσμήματα και καλής ποιότητας τα περισσότερα.
Το μόνο σε χρυσάφι αποχρώσεις δεν έχουν όλα το ίδιο έντονο το χρώμα χρυσαφί, μαυρίζουν λίγο.ενω σε ασημί απόχρωση το χρώμα παραμένει.

Άβαταρ μέλους
Τάνια
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Αθήνας
Παπούτσι: 39
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τάνια » 04 Φεβ 2026, 18:44

Μανθη έγραψε:
04 Φεβ 2026, 18:05
Έχει στο temu ανοξείδωτο ατσάλι με 1 - 1,5 ευρώ την κάθε μια.μπορεις να βρεις πολλα σχεδια,μετράς τι μήκος θέλεις κλπ κανε αναζήτηση αλυσίδες ανοξειδωτο ατσάλι και θα βρεις .επειδη και εγώ είμαι αλλεργική ότι έχω πάρει σε αυτό το υλικό δεν με πείραξε καθόλου.και έχει πάρα πολλά κοσμήματα και καλής ποιότητας τα περισσότερα.
Το μόνο σε χρυσάφι αποχρώσεις δεν έχουν όλα το ίδιο έντονο το χρώμα χρυσαφί, μαυρίζουν λίγο.ενω σε ασημί απόχρωση το χρώμα παραμένει.
Καλησπέρα κορίτσι.
Ευχαριστώ θερμά για τις πληροφορίες. Η αλήθεια είναι πως το είχα σκεφτεί αλλά απο αυτά που είχα ακούσει (απο τις εμπειρίες δηλαδή κάποιων ανθρώπων ) πως άλλα λένε στην περιγραφή και άλλα έρχονται στην πραγματικότητα. Όχι πάντα αλλά σε περισςότερες περιπτώσεις δεν αξίζει. Είχα παραγγείλει πριν χρόνια απο άλλο παρόμοιο σαιτ κάτι για χειροτεχνίες και ήταν μέτριας ποιότητας.
Ίσως αξίζει τώρα να δοκιμάσω εκεί που λες ( για τα ποσά που ανέφερες δεν το συζητώ).
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ

Δεν χαριζω σε μελη που μονο ζητανε και δεν χαριζουν

Μανθη
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Κεφαλληνίας
Δήμος - Κοινότητα: Αργοστολίου Κεφαλληνίας
Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Μανθη » 05 Φεβ 2026, 23:56

Τάνια έγραψε:
04 Φεβ 2026, 18:44
Καλησπέρα κορίτσι.
Ευχαριστώ θερμά για τις πληροφορίες. Η αλήθεια είναι πως το είχα σκεφτεί αλλά απο αυτά που είχα ακούσει (απο τις εμπειρίες δηλαδή κάποιων ανθρώπων ) πως άλλα λένε στην περιγραφή και άλλα έρχονται στην πραγματικότητα. Όχι πάντα αλλά σε περισςότερες περιπτώσεις δεν αξίζει. Είχα παραγγείλει πριν χρόνια απο άλλο παρόμοιο σαιτ κάτι για χειροτεχνίες και ήταν μέτριας ποιότητας.
Ίσως αξίζει τώρα να δοκιμάσω εκεί που λες ( για τα ποσά που ανέφερες δεν το συζητώ).
Και επίσης ανεβάζουν και φωτογραφίες κάποια άτομα που τα έχουν αγοράσει τα προϊόντα και από εκεί μπορείς να καταλάβεις αν όντως είναι όπως φαίνονται στην διαφήμιση τους.

Απάντηση

Επιστροφή στο “(Αττική) Γυναικεία ρούχα, υποδήματα και λοιπά είδη”