εκτος των ρουχων εχω και δυο μαξιλαρια θηλασμου αχρησιμοποιητα.
1

2

παρακαλω για τα νουμερα 1-2-3 πειτε μου αν αναφερεστε σε καλοκαιρινα η χειμωνιατικα.
καλοκαιρινα μπλουζακια χωρις τρυπες-λεκεδες κτλ πλυμενα και σιδερωμενα,
ολα για ηλικιες 4-6,
orchestra-lupilu
ειναι 22 κομματια
τα πρωτα 3 ειναι λιγο πιο ιδιαιτερα για αυτο τα εχω βαλει να φαινονται,τα υπολοιπα ειναι καθημερινα

1 h&m πουκαμισακι μακρυ 128v
2 orchestra χοντρη ζακετα με φερμουαρ τυπου προβατακι ν8
3 ζαρα πλεκτο ζακετακι με κουμπια ν7
4 sam0-13 καρο πουκαμισακι v8

5 occhiolino μπλουζοφορεμα φκρι με ροζ δαντελα ν12 (για 8ν θα ελεγα οτι κανει)
6 chief v8
7 h&m λεπτο φουτερακι ν6-8 (εχει κομπακια στις μανσετες)
8 h&m φουτερακι με κουκουλα ν6-8
9 no name v6-8 βελουτε ελαστικο χοντρο,παρα πολυ ζεστο με κουκουλα, διπλα στην τσεπη εμφανιστηκε αποχρωματισμος και ραψαμε ενα σχεδιακι

10 h&m πλεκτο λεπτο ν4-6 εχει κομπακια και εναν ελαφρυ αποχρωματισμο κατω κατω στο μανικι
11+12 h&m v6-8 λεπτα μακο,αν και πολυ χαριτωμενα εχουν γαργιασει αρκετα ειδικα στα μανικια και εμεις τα φορουσαμε σαν φανελακια
13 noname v4-6 ζεστο πλεκτο
14 orchestra v7
15 no name v8
16 h&m v9-10 δαντελενιο ελαστικο με μανικι καμπανα
17 ζαρα ν6 λεπτο μακο μπλε με χρυση καρδια

προσθετω καποια, τα πυτζαμακια ειναι σε μετρια κατασταση
18 πυτζαμακι H&M 6-8v μακρυ μανικι,φουστιτσα και κολαν. οπως φαινεται στην φωτογραφια το εχουμε λερωσει με νερομπογιες που δεν βγηκαν ποτε, κυριως στο παντελονακι

19 πυτζαμακι απο αμερικη v6 μακρυ μανικι , στα μαλλια της εχει λεκεδακι που δεν βγηκε ποτε

20 πυτζαμακι απο αμερικη ν8 κοντο μανικι (το παντελονι του ειναι το απο κατω-τα φωτογραφησα λαθος)

21 πυτζαμακι απο αμερικη ν8 κοντο μανικι,εχει λεκεδακια πανω στο σκυλακι που δεν βγαινουν(το παντελονι του ειναι το απο πανω)

22 tezenis 6/7v μακρυ μανικι

23 φορεμα ζαρα λεπτο κοτλε ν9

24 πυτζαμακι απο αμερικη v6 μακρυ μανικι

25 ρομπιτσα απο λονδινο ν 5-6