Κανόνες Δ. Συζήτησης ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ !
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ !
1) ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ! Αν είναι πραγματική ανάγκη στείλτε πρώτα email στο info [at] xariseto.gr ή στο 2312203040 2) Οταν πάρουμε ή δώσουμε κάτι ποστάρουμε και ευχαριστούμε-αξιολογούμε το μέλος 3) ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ την αγγελία που ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ (αφου πρώτα απαντήσει-ευχαριστήσει το μέλος που πήρε το αντικείμενο)!
Οι καλτσες ειναι happy socks πολυ καλες .25 ,για λεπτα ποδαρακια.Τα βρακακια ειναι του jumbo ειναι καμια 20αρια εκ των οποιων τα 10 που εχουν το σκυλακι ειναι σκισμενα στην ταμπελα . Τα παντοφλοκαλτσακια (τα ροζ) ειναι σχεδον αφορετα,το ιδιο και οι αδιαβροχες μποτες (λιντλ για χιονια).τα ρουχα ειναι 86-92 ,μπορει να υπαρχει και κανα μεγαλυτερο κοματι. Το μαγιω ισως ειναι και για πιο μωρα,δεν γραφει νουμερο.Τα παπουτσια τα σκουρα μπλε ειναι geox
Δινονται ΟΛΑ ΜΑΖΙ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aggydex την 24 Μάιος 2022, 10:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΧΩ ΓΑΤΕΣ (για τους αλλεργικους)
Παραλαβη απο Π.Φαληρο η Γκύζη.
Ζήτω ο,τι μοντεσσοριανης" φιλοσοφίας εχετε διαθεσιμο απο 2+, diy παραπανω απο ευπροσδεκτα!
(βιβλία,παιχνίδια,έπιπλα κλπ)
Ζήτω ο,τι μοντεσσοριανης" φιλοσοφίας εχετε διαθεσιμο απο 2+, diy παραπανω απο ευπροσδεκτα!