ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ! Τι, πώς και γιατί xariseto.gr ;

Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
makis
Διαχειριστής Site
Διαχειριστής Site
Δημοσιεύσεις: 6864
Εγγραφή: 29 Φεβ 2008, 18:19
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Φύλο: Άντρας
Παπούτσι: 46
Μπλούζα: L
Τραπ. λογ/σμός: Eurobank-TTbank
Τοποθεσία: ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επικοινωνία:

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ! Τι, πώς και γιατί xariseto.gr ;

Δημοσίευση από makis » 29 Φεβ 2008, 20:31

Καλώς ήλθατε ,
το http://xariseto.gr είναι ελληνικό, δωρεάν, με άμεσες αγγελίες site, που έχει δημιουργηθεί από φίλους της ανακύκλωσης και χάρη σε εσάς, μετά από 14 μήνες ,πλέον είμαστε σε πιο οργανωμένο χώρο (για να βρίσκετε ποιο εύκολα αυτό που θέλετε)

Τι είναι :
Ο βασικός στόχος του δικτυακού τόπου http://xariseto.gr είναι να συμβάλει ο καθένας από εμάς στην ανακύκλωση διαφόρων πραγμάτων και να βοηθήσουμε, όσο μπορούμε, στην μείωση ρύπανσης του περιβάλλοντος.
Δηλαδή είναι ένας τόπος όπου μπορεί ο καθένας να χαρίζει αντικείμενα που δεν τα χρειάζεται και σε διαφορετική περίπτωση θα κατέληγαν σε κάποια χωματερή.

Εάν καταλάβουμε ότι τα σκουπίδια δεν είναι άχρηστα υλικά, αλλά χρήσιμες πρώτες ύλες για τις κατάλληλες βιομηχανίες, τότε θα συνειδητοποιήσουμε πόσο λάθος είναι η κατάληξη αυτών των υλικών στις χωματερές, µε τεράστιο περιβαλλοντικό αλλά και οικονομικό κόστος.

Φυσικά όποια από αυτά είναι εντελώς άχρηστα τότε τα πετάμε στους ειδικούς κάδους ανακύκλωσης και όχι στους κοινούς κάδους σκουπιδιών γιατί πολλά απο τα καθημερινά ''σκουπίδια'' μας είναι ανακυκλώσιμα
π.χ πλαστικά , χαρτιά , γυαλί , ηλεκτρικές συσκευές , μπαταριές και πολλά άλλα.

Πως λειτουργεί;
Για να χαρίσετε κι εσείς κάποιο αντικείμενο, πρέπει να κάνετε εγγραφή ως μέλος, χρησιμοποιώντας το username και password, ώστε να καταχωρηθεί η προσφορά σας.

Στην καταχώρησή σας θα μπορεί ο κάθε υποψήφιος παραλήπτης του προϊόντος να επικοινωνήσει ηλεκτρονικά μαζί σας αρκεί να απαντήσει στο θέμα που δημιουργήσατε και να συνεννοηθείτε για την διαδικασία της παραλαβής.

Όταν θέλετε να χαρίσετε ένα αντικείμενο, διαλέγετε την πόλη/την κατηγορία στην οποία ανήκει και έπειτα κάνετε την καταχώρηση της αγγελίας και της φωτογραφίας του αντικειμένου (προαιρετικα) και συμπληρώνετε τα χαρακτηριστικά του.

Η καταχώρησή σας θα δημοσιευθεί ΑΜΕΣΑ αλλά αν δεν πληρεί τους όρους θα διαγράφεται.

ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ , ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ! Εικόνα

Παρακαλούμε διαβάστε πριν από όλα τους κανόνες του φόρουμ, το Εδώ βοήθεια και τη βοήθεια λειτουργίας
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ XARISETO.GR

===========================
THRIFT STORE (ΧΑΡΙΣΟΜΑΓΑΖΟ) Ανοιχτο 15:00 εψς 23:00 ΕΚΤΟΣ Κυριακης

CU: 6945.175598 , Τηλ: 231.2.203040

Χρωστάω γραμ/μα : dianeira
ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ


Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κανόνες - Βοήθεια λειτουργίας - Ανακοινώσεις - Σχόλια”