μπορώ να ρωτήσω κάτι?
πώς μπορώ να κάνω "διακοπή συνδρομής" σε κάποιο θέμα που δε με ενδιαφέριε πλέον? επειδή όταν πατάω "προβολή των δημοσιεύσεων μου" μου βγάζει και τις κλειστές μου αγγελίες, φαντάζομαι ότι θα υπάρχει κάποιος τρόπος, ε?

Όταν πατάς "προβολή των δημοσιεύσεών μου" θα σου βγάζει όλες τις αγγελίες όπου έχεις δημοσιεύσει. Αυτά δεν μπορεί να αλλάξει.mariaeva έγραψε:Καλησπέρα!
μπορώ να ρωτήσω κάτι?
πώς μπορώ να κάνω "διακοπή συνδρομής" σε κάποιο θέμα που δε με ενδιαφέριε πλέον? επειδή όταν πατάω "προβολή των δημοσιεύσεων μου" μου βγάζει και τις κλειστές μου αγγελίες, φαντάζομαι ότι θα υπάρχει κάποιος τρόπος, ε?
Όχι, δεν υπάρχει. Ανεξάρτητα αν μας ενδιαφέρει ή όχι το αντικείμενο, δεν παύει να αποτελεί δημοσίευση. Αν θέλετε να βλέπετε τις ενεργές σας αγγελίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το "ενεργές αγγελίες μέλους" που υπάρχει κάτω από το προφίλ σε κάθε μας δημοσίευση. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βλέπετε τις δικές σας αγγελίες, αλλά και των υπολοίπων.Sofoli έγραψε:Αν όμως είχαμε στείλει κάτι σε μια αγγελία άλλου, αλλά δεν μας ενδιαφέρει πλέον, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να μην εμφανίζεται και αυτη η αγγελία μαζί με τις δημοσιεύσεις μας;
Αν εννοείς αυτό:happiness_gr έγραψε:Υπάρχει κάπου η επιλογή "σημείωσε τα φόρουμ ως αναγνωσμένα" ή "σημείωσε τα νέα μηνύματα ως αναγνωσμένα" η οποία να μηδενίζει τον αριθμό των μη αναγνωσμένων μηνυμάτων; Ευχαριστώ.
Αχ ναι! τέλεια, ευχαριστώ πολύ!rainbow88 έγραψε:Αν εννοείς αυτό:happiness_gr έγραψε:Υπάρχει κάπου η επιλογή "σημείωσε τα φόρουμ ως αναγνωσμένα" ή "σημείωσε τα νέα μηνύματα ως αναγνωσμένα" η οποία να μηδενίζει τον αριθμό των μη αναγνωσμένων μηνυμάτων; Ευχαριστώ.
Αν πας στο "Ευρετήριο Δ. Συζήτησης" κάτω από τις προβολές (αναπάντητων δημοσιεύσεων κλπ) γράφει "Σημειώστε τις Δ. Συζητήσεις αναγνωσμένες"