Σε ποιο νομό πρέπει να βάζουμε τις αγγελίες μας;

Εδω θα βρείτε διάφορους οδηγούς ΠΡΙΝ ρωτήσετε και γίνετε ενεργά μέλη διαβάστε !
xarelle66
Diamond Member
Diamond Member
62 67
Δημοσιεύσεις: 688
Εγγραφή: 28 Αύγ 2011, 16:59
Νομός κατοικίας: Ν. Πέλλας
Δήμος - Κοινότητα: Γιαννιτσών
Φύλο: Ζευγάρι
Παπούτσι: 39
Μπλούζα: M
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Επικοινωνία:

Re: Σε ποιο νομό πρέπει να βάζουμε τις αγγελίες μας;

Δημοσίευση από xarelle66 » 09 Απρ 2013, 12:58

Θα παρακαλούσα να κάνετε τον κόπο να διαβάσετε προσεκτικά τα παρακάτω και να μην τα προσπεράσετε αβίαστα...

Μετά από τα παραπάνω η γυναίκα μου αποκαρδιώθηκε εντελώς και δεν ξέρω αν θα συνεχίσει να ασχολείται με το χαρισέτο γιατί δεν είχε καμία διάθεση ούτε να ξεγελάσει ή να κοροϊδέψει κάποιον, δεν είχε καμιά διάθεση να παραβιάσει κανέναν κανόνα και με την έννοια του ότι δεν είναι σκοπό να βλάψει κάποιον με οποιονδήποτε τρόπο θεώρησε ότι δεν ήταν κακό να βάζει αγγελίες σε άλλον νομό και από την πράξη τουλάχιστον αποδείχτηκε ότι και κανένα μέλος δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα μαζί της και όλοι ήταν ενήμεροι ότι η πόλη μας είναι τα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, άσχετα αν οι αγγελίες δημοσιεύονταν όλες στην Θεσσαλονίκη.

Στην συγκεκριμένη απάντηση ανέλαβα να απαντήσω εγώ (ο σύζυγός της) με προσωπική μου πρωτοβουλία, μιας και η γυναίκα μου μας έχει βάλει κατά κάποιο τρόπο όλους στο "παιχνίδι" του χαρισε το (εννοώ εμένα και τα μικρά παιδιά μας). Όπως ίσως να το έχετε διαπιστώσει κιόλας, αλλάξαμε το προφίλ μας και βάλαμε πλέον Ζευγάρι. Αυτό βέβαια έπρεπε να το έχουμε κάνει εδώ και καιρό, γιατί έτσι κι αλλιώς όπως θα εξηγήσω παρακάτω και γω ο ίδιος έχω πολλές φορές αναμιχθεί στο συγκεκριμένο "παιχνίδι" κυρίως σε θέματα παράδοσης πραγμάτων που χαρίζαμε.

Θέλω λοιπόν να υπερασπιστώ την άποψή της, αφού διάβασα προσεκτικά ότι γράψατε παραπάνω και η γυναίκα μου και οι υπόλοιποι και αφού είχα την τύχη (ή την ατυχία) να είμαι άμεσος αποδέκτης της αναστάτωσης που είχε χθές το μεσημέρι, λόγω της παρατήρησης που της έγινε από τον συντονιστή polvar και αφού είχε την ευκαιρία να μου εξηγήσει αναλυτικά τις απόψεις της.

Αν και υπερασπίζομαι την σύζυγό μου, σας διαβεβαιώνω ότι προσπαθώ και θα προσπαθήσω να είμαι αμερόληπτος και ουδέτερος και θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε προσεκτικά όσα θα γράψω και αν κάπου μεροληπτώ να μου το υποδείξετε.

Καλοί λοιπόν είναι οι κανόνες και είναι αναμφισβήτητο ότι χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει μια τέτοια κοινότητα.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι κανόνες θεσπίζονται για να προστατεύσουν κάποιους από κάποιους άλλους που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν κάποιες καταστάσεις ή κάποιους ανυποψίαστους. Υπάρχουν κανόνες που θεωρούνται απαράβατοι και κάποιοι άλλοι κανόνες (σωστής λειτουργίας), όπως μάλιστα στο σχετικό θέμα (ΚΑΝΟΝΕΣ) αναφέρονται ως κανόνες/συμβουλές.
Για τους πρώτους τους απαράβατους κανόνες δεν υπάρχει καμία αντίρρηση. Για τους υπόλοιπους κανόνες/συμβουλές, καλό θα ήταν να υπάρχει η ευελιξία να συζητιούνται και να βελτιώνονται όπου χρειάζεται.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, η γυναίκα μου δεν σεβάστηκε έναν τέτοιο κανόνα/συμβουλή ο οποίος όμως διαβάζοντάς τον πολύ προσεκτικά είναι διατυπωμένος πολύ υποκειμενικά, αναφέροντας: "Αν τοποθετήσετε την αγγελία σε λανθασμένη περιοχή, τότε απλά θα διαγραφεί." δίνοντας κατά κάποιον την ευχέρεια στο μέλος να αποφασίζει ποιά είναι η "σωστή" ή η "λανθασμένη περιοχή".

Και πράγματι η γυναίκα μου πίστευε και ακόμη το πιστεύει ότι η "σωστή" περιοχή είναι αυτή που έχει την περισσότερη κίνηση, με την βεβαιότητα ότι μπορεί να εξυπηρετήσει τα μέλη αυτής της περιοχής με κάθε τρόπο (δηλαδή συνάντηση ή αποστολή) και μάλιστα χωρίς αυτή να έχει βάλει ποτέ κανόνες παράδοσης-αποστολής (δηλαδή σε όλες τις περιπτώσεις ζητούσε από τα μέλη να υποδείξουν τον τρόπο
που θα παραλάβουν ή θα παραδώσουν κάτι), εκτός από μερικές αγγελίες που έγραφε "ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ" για τις οποίες ο λόγος όπως εξήγησε και η ίδια παραπάνω ήταν μόνο και μόνο για ενίσχυση της κούριερ, εννοώντας ότι σε περίπτωση αποστολής αυτή θα γίνει μόνο με την κούριερ και όχι με το ταχυδρομείο, ενώ ποτέ δεν απέκλισε συνάντηση αν την ζητούσε το μέλος και μάλιστα ούτε το ταχυδρομείο απέκλισε, αν τελικά της το ζητούσε κάποιο μέλος.

Χαρακτηριστική περίπτωση η παρακάτω αγγελία:

http://xariseto.gr/viewtopic.php?f=228&t=55790&start=10

για την οποία έχω άμεση προσωπική άποψη και ανάμιξη,
όπου έγραφε αποστολή μόνο με κούριερ. Το συγκεκριμένο αντικείμενο το παρέδωσα εγώ ο ίδιος στο μέλος Ελένη14 και μάλιστα πήγα μέχρι κάτω από το σπίτι της για να το παραδώσω, απλά επειδή η κοπέλα ήταν από τη Θεσσαλονίκη και υπήρχε αυτή η ευχέρεια εκ μέρους μου.

Άλλο χαρακτηριστικό παράδειγμα: http://xariseto.gr/viewtopic.php?f=228&t=57581

που και πάλι είχα προσωπική ανάμιξη,
όπου έγραφε: "Στέλνονται μόνο με την κούριερ σε δέματα των 4 κιλών, εκτός κι αν θέλετε να έρθετε στα Γιαννιτσά για να τα παραλάβετε."

στην συγκεκριμένη περίπτωση αν διαβάσετε την συζήτηση με το μέλος mariachriss θα διαπιστώσετε ότι πάντα έδινε την ευχέρεια στα μέλη να επιλέξουν τον τρόπο αποστολής-παραλαβής. Πιο συγκεκριμένα το μέλος mariachriss ζήτησε αποστολή με ΚΤΕΛ, και δεν της το αρνήθηκε ούτε αυτό. Τελικά όμως το μέλος ήρθε στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ και τους παρέδωσα εγώ ο ίδιος μια μικρή κλούβα (περίπου 10 κιλά) από
τα κυδώνια. (Δηλαδή περισσότερα από όσα έλεγε στην αγγελία).

Άρα με πράξεις η γυναίκα μου απέδειξε ότι δεν κάνει καμία διάκριση χρόνου, τρόπου, τόπου και είναι πολύ συνεπής σε όλα, αντίθετα με πάρα πολλά μέλη εδώ μέσα που ενώ δεν στέλνουν με κανέναν τρόπο (ούτε κούριερ, ούτε ταχυδρομείο) παρά μόνο χέρι-χέρι, εντούτοις έχουν το θράσος να ζητάνε να τους στέλνουν τα άλλα μέλη με κούριερ ή ταχυδρομείο. Σε αυτά τα μέλη δεν τους γίνεται καμία παρατήρηση.
(Το τελευταίο το έγραψα όπως μου το μετέφερε η γυναίκα μου, δεν έχω προσωπική αντίληψη επί του θέματος, αλλά δεν έχω και κανένα λόγο να το αμφισβητήσω).

Το πιο επίμαχο σημείο της "αντιπαράθεσης" με τον συντονιστή polvar (τον Πολυχρόνη όπως αναφέρει το μέλος othon, γιατί δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά), ήταν όταν ο polvar μετά από τα διάφορα που ειπώθηκαν προηγουμένως, είπε στην γυναίκα μου:

"ΑΦού επιμένετε και λέτε ότι έρχεστε και στη Θεσσαλονίκη, αλλάξτε πάλι στο προφίλ σας τον νομό σας και βάζετε τις αγγελίες σας στην Θεσσαλονίκη. Αν δω όμως στην αγγελία ή αναφερθεί από μέλος ότι ζητάτε μόνο αποστολή με κουριερ ή ταχυδρομείο (άρα δεν θα παραδώσετε το αντικείμενο δια ζώσης) τότε θα ειδοποιηθεί ο διαχειριστής."

Αυτό η γυναίκα μου το θεώρησε σαν προσωπική απειλή, γιατί αυτό που αναφέρει ο polvar γίνεται κατά κόρον από τα περισσότερα μέλη, όμως με τον τρόπο που το ανέφερε άφησε να εννοηθεί ότι συγκεκριμένα για την γυναίκα μου θα υπήρχαν συνέπειες αν έκανε κάτι τέτοιο (παρόλο που η ίδια απέδειξε τα ακριβώς αντίθετο και παρόλο που άλλα μέλη το δηλώνουν κατηγορηματικά ότι ακόμη και στην ίδια
πόλη δεν δίνουν χέρι-χέρι).

Δεν δικαιολογώ και την γυναίκα μου για αυτά που είπε στην συνέχεια (εννοώ την φραστική επίθεση κατά του polvar)

Συνεπώς νομίζω ότι και τα δύο μέρη (δηλαδή και η γυναίκα μου και ο polvar) πήγαν στα άκρα, λόγω της έντασης που δημιουργήθηκε και ίσως να μην υπήρχε αυτή η διάθεση τελικά και από τους δύο και πιστεύω ότι όταν δούνε τα πράγματα ψύχραιμα να το καταλάβουν.

Τέλος πάντων, πέρα από αντιπαραθέσεις (που κατά τη γνώμη μου δεν θα έπρεπε να είναι στείρες, αλλά να είναι αντικείμενο προβληματισμού και βελτιώσεων), η δική μου άποψη είναι η εξής:

Αν και δεν συμφωνώ με τον κανόνα της δημοσίευσης των αγγελιών στον νομό που μένει ο καθένας, αλλά ας υποθέσουμε ότι συμφωνούμε θέλοντας και μη υπακούοντας τους κανόνες, και ότι συμφωνώ με την άποψη του polvar που είπε ότι: "Δεν μπορείτε να δηλώσετε άλλο νομό. Γιατί τα μέλη θα βλέπουν τις αγγελίες σας στην Θεσσαλονίκη και κάποιοι θα θέλουν συνάντηση, δεν μπορείτε να τους υποχρεώνετε σε ταχυδρομική αποστολή."

Αυτό όμως που αναφέρει o polvar είναι ξεκάθαρο ότι αναφέρεται στα πράγματα που ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ.

Και σας ρωτάω για να σας προβληματίσω:

Τι γίνεται με τις αγγελίες ζήτησης; Αν υποθέσουμε ότι όταν χαρίζουμε πράγματα θα υποχρεώναμε τα άλλα μέλη σε αποστολή, λόγω ανάρτησης της αγγελίας σε λάθος νομό. Όταν ζητάμε κάτι, δεν υποχρεώνουμε κανέναν για τίποτα.

Μήπως λοιπόν δεν πρέπει να ισχύει το ίδιο στις αγγελίες ζήτησης όπως ισχύει σύμφωνα με τους κανόνες για τις αγγελίες χαρίσματος ή ανταλλαγών;

Στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτό που ζήτησε η γυναίκα μου δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί στο νομό Πέλλας (ο οποίος έχει ακόμη 4 μέλη εκ των οποίων τα 3 μέλη μετεωρίτες είναι ανενεργά και το 4ο μέλος βρίσκεται στην Έδεσσα).
Η απόσταση της Έδεσσας από τα Γιαννιτσά είναι περίπου η ίδια όση και της Θεσσαλονίκης.

Με το σκεπτικό της γυναίκας μου το οποίο θεωρώ απόλυτα σωστό, ότι οι αγγελίες θάβονται μετά που φεύγουν από την κεντρική σελίδα δεν υπάρχει ποτέ πιθανότητα να βρεθεί αυτό που ζητάει, γιατί είναι εξαιρετικά απίθανη η περίπτωση κάποιος που πιθανόν να ασχολείται με υπολογιστές να πάει να ψάξει στον νομό Πέλλας για να βρει την αγγελία της γυναίκας μου.

Άρα λοιπόν νομίζω αν όχι και στις αγγελίες χαρίσματος, τουλάχιστον όμως στις αγγελίες ζήτησης πρέπει τα μέλη να είναι ελεύθερα να μπορούν να την αναρτήσουν και σε άλλο νομό, όπου πιστεύουν ότι θα έχουν καλύτερη τύχη με την προϋπόθεση βέβαια να μπορούν να ανταποκριθούν στον τρόπο παράδοσης-παραλαβής που θα τους υποδείξουν τα μέλη που θα τους χαρίσουν τελικά αυτό που θέλουν.

Συνεπώς και πάλι φαίνεται τελικά ότι η χρυσή τομή είναι κάπου στη μέση.


Τέλος θέλω να απαντήσω στον διαχειριστή makis που είπε:

Με την ιδια λογικη το μελος xarelle66 συντομα θα πει :

"θα βαλω το σκυλο που χαριζω στα ρουχα που εχουν ζητηση και οχι στα ζωακια που ειναι λιγες οι αγγελιες και δεν μπαινει κανεις εκει"

Έχω να απαντήσω ότι αυτό που είπε είναι εντελώς άστοχο και άσχετο, γιατί καταρχήν αναφέρεται σε αγγελία χαρίσματος και δεύτερον δεν υπάρχει λόγος να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο, γιατί κάποιος που ψάχνει σκύλο δεν θα ψάξει στα ρούχα.

Προφανώς αναφερόμαστε στο θέμα των ΝΟΜΩΝ και μόνο και όχι στο θέμα των κατηγοριών. Σχετικά με τις κατηγορίες πιστεύω ότι ο τρόπος οργάνωσης είναι πολύ σωστός και ιδιαίτερα χρήσιμος κατά τις αναζητήσεις.

Πρότασή μου είναι να μην υπάρχουν νομοί παρά μόνο κατηγορίες. Νομίζω ότι έτσι θα είναι το ιδανικό.

Ευχαριστώ για την υπομονή σας
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ


Αυτόν τον λογαριασμό τον διαχειριζόμαστε μαζί με τον άντρα μου και κάποιες φορές απαντάει αυτός.


Άβαταρ μέλους
makis
Διαχειριστής Site
Διαχειριστής Site
Δημοσιεύσεις: 6861
Εγγραφή: 29 Φεβ 2008, 18:19
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Φύλο: Άντρας
Παπούτσι: 46
Μπλούζα: L
Τραπ. λογ/σμός: Eurobank-TTbank
Τοποθεσία: ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επικοινωνία:

Re: Σε ποιο νομό πρέπει να βάζουμε τις αγγελίες μας;

Δημοσίευση από makis » 09 Απρ 2013, 16:39

Επειδη απλα σας αρεσει να γραφετε και οτι θελετε το θεωρείτε σωστο και οτι θελετε το θεωρείτε λαθος.


αντίθετα με πάρα πολλά μέλη εδώ μέσα που ενώ δεν στέλνουν με κανέναν τρόπο (ούτε κούριερ, ούτε ταχυδρομείο) παρά μόνο χέρι-χέρι, εντούτοις έχουν το θράσος να ζητάνε να τους στέλνουν τα άλλα μέλη με κούριερ ή ταχυδρομείο. Σε αυτά τα μέλη δεν τους γίνεται καμία παρατήρηση.
Ακριβως αυτο ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ γιατι αν αφησουμε εσενα , ο επομενος ^&$%$#%^ θα πει γιατι αυτον τον αφησατε να κανει αυτο ......κ.ο.κ

Κανεις ΛΑΘΟΣ , αν και ολοι εσεις παντα αυτο λετε , ΠΑΝΤΑ κραζουμε τετοια μελη , αλλα δεν εχουμε 1000 ματια και κατι μπορει να μας ξεφυγει.

Εχεις πει πολλα λαθος πραγματα αλλα επειδη ειπες πολλα , ΔΕΝ μπαινω στην διαδικασια να απαντησω




Αν δεν θελετε να το βαλετε στο Νομο σας , αρα δεν συμφωνείτε με την δομη και τους κανονες , μπορειτε να αποχωρήσετε.
ΔΕΝ ειναι απειλη αλλα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ XARISETO.GR

===========================
THRIFT STORE (ΧΑΡΙΣΟΜΑΓΑΖΟ) Ανοιχτο 15:00 εψς 23:00 ΕΚΤΟΣ Κυριακης

CU: 6945.175598 , Τηλ: 231.2.203040

Χρωστάω γραμ/μα : dianeira
ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ

Άβαταρ μέλους
katterin
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
43 23
Δημοσιεύσεις: 553
Εγγραφή: 23 Φεβ 2009, 10:39
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Μεταμορφώσεως Αττικής
Φύλο: Γυναίκα
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Re: Σε ποιο νομό πρέπει να βάζουμε τις αγγελίες μας;

Δημοσίευση από katterin » 09 Απρ 2013, 17:36

Οι νομοί βρίσκονται πάνω-πάνω σε κάθε αγγελία. Προσωπικά δεν τους έχω κοιτάξει ποτέ.

Αντίθετα, όταν μπαίνω σε μία αγγελία από την αρχική, ρίχνω μία λοξή ματιά στα δεξιά μου (στο συνοπτικό προφίλ του μέλους που δημοσιεύει) και λέω: Αααα ωραία! Είναι από Αθήνα. Ή Ωωωωωω κρίμα, είναι από νησί! (π.χ. λέμε τώρα).

Έχει ερωτηθεί πολλές φορές το: "τότε γιατί υπάρχουν οι νομοί;" . Απαντάω: Έλα μου ντες! Δε βρίσκω καμία χρησιμότητα!

Συμφωνώ με χίλια με το σύζυγο της κας Xarelle66 και την ίδια σε ό,τι είπανε.

Και επιμένω ότι το προφίλ του μέλους είναι πιο εμφανές, από τον Νομό στον οποίο μπαίνει η αγγελία!

Συγγνώμη για το :spam:

Άβαταρ μέλους
makis
Διαχειριστής Site
Διαχειριστής Site
Δημοσιεύσεις: 6861
Εγγραφή: 29 Φεβ 2008, 18:19
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Φύλο: Άντρας
Παπούτσι: 46
Μπλούζα: L
Τραπ. λογ/σμός: Eurobank-TTbank
Τοποθεσία: ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επικοινωνία:

Re: Σε ποιο νομό πρέπει να βάζουμε τις αγγελίες μας;

Δημοσίευση από makis » 09 Απρ 2013, 17:57

Το αν πρεπει να υπαρχουν νομοι η οχι ειναι ΑΛΛΟ θεμα !

Σκεψου οτι δεν θα ειχαμε νομους και εσυ δεν θες να χρεωθεις γραμματοσημα η κουριερ
και ψαχνεις ενα ρουχο που θες για το παιδι σου
Σκεψου αν υπηρχε μονο μια κατηγορια "ρουχα παιδια" ποσες αγγελιες θα ειχε ;

Περιπου αυτην τι στιγμη 650 αγγελιες , 16 σελιδες και σκεφου οτι "φωναζουμε" να μην τα βαζετε ενα -ενα γιατι ετσι θα ηταν 2000-3000 αγγελιες μονο παιδικα ρουχα σε 1 μονο κατηγορια (αν δεν ειχε νομους)
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ XARISETO.GR

===========================
THRIFT STORE (ΧΑΡΙΣΟΜΑΓΑΖΟ) Ανοιχτο 15:00 εψς 23:00 ΕΚΤΟΣ Κυριακης

CU: 6945.175598 , Τηλ: 231.2.203040

Χρωστάω γραμ/μα : dianeira
ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ

Άβαταρ μέλους
katterin
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
43 23
Δημοσιεύσεις: 553
Εγγραφή: 23 Φεβ 2009, 10:39
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Μεταμορφώσεως Αττικής
Φύλο: Γυναίκα
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Re: Σε ποιο νομό πρέπει να βάζουμε τις αγγελίες μας;

Δημοσίευση από katterin » 09 Απρ 2013, 19:08

Το είπες πιο κατανοητά από ποτέ και έχεις απόλυτο δίκιο για το Χάος.

Όμως πόσο δίκιο έχει και ο χρήστης όταν λέει ότι άπαξ και έφυγε από την αρχική σελίδα η ζήτησή του, μετά εξαφανίστηκε δια παντός σε έναν μικρό νομό... Και υπάρχουν μέρες που πλακώνουν πολλά μικρά αντικείμενα, ή συνταγές ή άλλα μικρά πράγματα και οι αγγελίες στην αρχική δε μένουν ούτε μισή μέρα. Ποιος να τις πρωτοδεί.

Ίσως με κάποια άλλη πλατφόρμα όπως λέμε τόσα χρόνια! Μακάρι να βρεθεί λύση για όλους :)

Άβαταρ μέλους
makis
Διαχειριστής Site
Διαχειριστής Site
Δημοσιεύσεις: 6861
Εγγραφή: 29 Φεβ 2008, 18:19
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Φύλο: Άντρας
Παπούτσι: 46
Μπλούζα: L
Τραπ. λογ/σμός: Eurobank-TTbank
Τοποθεσία: ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επικοινωνία:

Re: Σε ποιο νομό πρέπει να βάζουμε τις αγγελίες μας;

Δημοσίευση από makis » 10 Απρ 2013, 01:33

σε αλλη πλατφορμα ναι ! Αλλα ως που να γινει ειναι το καλυτερο !

Πολλα ατομα κοιτανε τις αναπαντητες αγγελιες http://xariseto.gr/search.php?search_id=unanswered (υπαρχει λινκ σε ολες τις σελιδες αριστερα πανω)

Πολλα ατομα κανουν αναζητηση οταν θελουν κατι

Αλλα αν δεν εχει σωστο τιτλο και κειμενο ΠΟΤΕ δεν θα τι δει καποιος απο αναζητηση που ειναι το κλασικο !
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ XARISETO.GR

===========================
THRIFT STORE (ΧΑΡΙΣΟΜΑΓΑΖΟ) Ανοιχτο 15:00 εψς 23:00 ΕΚΤΟΣ Κυριακης

CU: 6945.175598 , Τηλ: 231.2.203040

Χρωστάω γραμ/μα : dianeira
ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ

xarelle66
Diamond Member
Diamond Member
62 67
Δημοσιεύσεις: 688
Εγγραφή: 28 Αύγ 2011, 16:59
Νομός κατοικίας: Ν. Πέλλας
Δήμος - Κοινότητα: Γιαννιτσών
Φύλο: Ζευγάρι
Παπούτσι: 39
Μπλούζα: M
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Επικοινωνία:

Re: Σε ποιο νομό πρέπει να βάζουμε τις αγγελίες μας;

Δημοσίευση από xarelle66 » 12 Απρ 2013, 13:59

makis έγραψε: Εχεις πει πολλα λαθος πραγματα αλλα επειδη ειπες πολλα , ΔΕΝ μπαινω στην διαδικασια να απαντησω
Αυτά που έγραψα τα έγραψα μετά από πολύ σκέψη και πολύ ψάξιμο. Δεν έχω πει καθόλου λάθος πράγματα και το ότι δεν απαντάτε για μένα σημαίνει ότι ή βαρεθήκατε να τα διαβάσετε ή ότι εσείς έχετε καταλάβει λάθος αυτά που έγραψα ή ότι δεν έχετε κάτι να πείτε.
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ


Αυτόν τον λογαριασμό τον διαχειριζόμαστε μαζί με τον άντρα μου και κάποιες φορές απαντάει αυτός.

Άβαταρ μέλους
makis
Διαχειριστής Site
Διαχειριστής Site
Δημοσιεύσεις: 6861
Εγγραφή: 29 Φεβ 2008, 18:19
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Φύλο: Άντρας
Παπούτσι: 46
Μπλούζα: L
Τραπ. λογ/σμός: Eurobank-TTbank
Τοποθεσία: ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επικοινωνία:

Re: Σε ποιο νομό πρέπει να βάζουμε τις αγγελίες μας;

Δημοσίευση από makis » 13 Απρ 2013, 00:44

xarelle66 έγραψε:
makis έγραψε: Εχεις πει πολλα λαθος πραγματα αλλα επειδη ειπες πολλα , ΔΕΝ μπαινω στην διαδικασια να απαντησω
Αυτά που έγραψα τα έγραψα μετά από πολύ σκέψη και πολύ ψάξιμο. Δεν έχω πει καθόλου λάθος πράγματα και το ότι δεν απαντάτε για μένα σημαίνει ότι ή βαρεθήκατε να τα διαβάσετε ή ότι εσείς έχετε καταλάβει λάθος αυτά που έγραψα ή ότι δεν έχετε κάτι να πείτε.

Mαλλον εσυ δεν καταλαβες !

Σου εξηγω το ενα απο ολα , για να καταλαβεις οτι ειναι λαθος !
Φυσικα και δεν θα καθησω να μπω στην διαδικασια να απαντησω σε ενα ενα απο αυτα που ειπες !
Ενα που ειπα ειναι αυτο που εγραψα πιο πανω και ξανα εδω :

makis έγραψε: Σκεψου οτι δεν θα ειχαμε νομους και εσυ δεν θες να χρεωθεις γραμματοσημα η κουριερ
και ψαχνεις ενα ρουχο που θες για το παιδι σου
Σκεψου αν υπηρχε μονο μια κατηγορια "ρουχα παιδια" ποσες αγγελιες θα ειχε ;

Περιπου αυτην τι στιγμη 650 αγγελιες , 16 σελιδες και σκεφου οτι "φωναζουμε" να μην τα βαζετε ενα -ενα γιατι ετσι θα ηταν 2000-3000 αγγελιες μονο παιδικα ρουχα σε 1 μονο κατηγορια (αν δεν ειχε νομους)
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ XARISETO.GR

===========================
THRIFT STORE (ΧΑΡΙΣΟΜΑΓΑΖΟ) Ανοιχτο 15:00 εψς 23:00 ΕΚΤΟΣ Κυριακης

CU: 6945.175598 , Τηλ: 231.2.203040

Χρωστάω γραμ/μα : dianeira
ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ

Άβαταρ μέλους
polvar
Συντονιστής
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 31751
Εγγραφή: 22 Δεκ 2009, 12:30
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Φύλο: Άντρας
Τοποθεσία: Τούμπα
Επικοινωνία:

Re: Σε ποιο νομό πρέπει να βάζουμε τις αγγελίες μας;

Δημοσίευση από polvar » 15 Απρ 2013, 14:41

Σήμερα εντόπισα ότι το ίδιο κάνει το μέλος ΡΕΝΑ25 που από Κυκλάδες βάζει τις αγγελίες της στην Αθήνα.

Άβαταρ μέλους
Aria
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Δημοσιεύσεις: 23914
Εγγραφή: 03 Οκτ 2011, 14:44
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Περάματος Πειραιά
Φύλο: Γυναίκα
Επικοινωνία:

Re: Σε ποιο νομό πρέπει να βάζουμε τις αγγελίες μας;

Δημοσίευση από Aria » 15 Απρ 2013, 15:18

polvar έγραψε:Σήμερα εντόπισα ότι το ίδιο κάνει το μέλος ΡΕΝΑ25 που από Κυκλάδες βάζει τις αγγελίες της στην Αθήνα.
Ακριβώς το ίδιο ήμουν έτοιμη να γράψω....Το μέλος έμενε Αθήνα αλλά μετακόμισε πριν μήνες στις Κυκλάδες και εξακολουθεί να βάζει αγγελίες στην Αθηνα. Δεν θα πρέπει να του γίνει ενημέρωση..?

Απάντηση

Επιστροφή στο “Βοήθεια λειτουργίας”