Καλησπέρα.ΓΙΩΤΑ Μ. έγραψε: ↑23 Μάιος 2019, 15:59Καλησπέρα.
Δυστυχώς σε όλους συμβαίνει μια στο τόσο να μην ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους...
Ζητώ συγνώμη, καλή μου. Η μία κατάθεση έγινε εχθές στην εθνική... Δουλεύω πρωινά κ μου είναι πολύ δύσκολο να πηγαίνω στις τράπεζες κ στο ταχυδρομείο... Έχω κάποιον γνωστό, που μου κρατάει τα δέματα, γιατί συνήθως αργώ, αλλά σήμερα που τα κατάφερα να πάω στο κλείσιμο σχεδόν, μου είπαν ότι ένας καινούριος υπάλληλος έκανε τη χαζομάρα κ το έστειλε πίσω, για να καλύψει κ το λάθος του, που η ειδοποίηση για το δέμα σου δεν έφτασε ποτέ σε μένα...
Εγώ συνήθως κοιτάω τις ημερομηνίες απ'τις ειδοποιήσεις κ προσπαθώ, όταν σχολάω πριν κλείσει το ταχυδρομείο κ πριν περάσουν 15 μέρες, να πάω να πάρω τα δέματα... Με το δικό σου επειδή δεν είχα κ την ειδοποίηση, κάπου μπερδεύτηκα κ χάθηκα... Ζητάω κ πάλι συγνώμη κ ναι θα ήθελα πολύ να μου τα ξαναστείλεις... Μόνο ξαναγράψε μου, σε παρακαλώ, το λογαριασμό της εθνικής, γιατί πέταξα το χαρτάκι κ δεν έχω πολλά μηνύματα, οπότε μου σβήστηκε το δικό σου με τους λογαριασμούς.
Εύχομαι να με καταλάβεις κ να με συγχωρείς![]()
Από τη μια ναι, όλοι έχουμε ατυχίες & συμβαίνουν πολλά από κακές συνεννοήσεις, όμως από την άλλη δε μπορώ να παρακαλάω κάποιον να πάρει το δέμα του μέχρι που στο τέλος να συμβαίνει το αναμενόμενο. Προσωπικά δείχνω τόσο ενδιαφέρον για τα δέματα που μου έρχονται, που τρέχω στο ταχυδρομείο μόλις δω το "άφιξη σε" πριν μου έρθουν οι ειδοποιήσεις και τη τελευταία φορά δεν μου ήρθε καν sms, δεν πρόλαβε. Η όλη σταση δείχνει αδιαφορία.
Μπορώ να σου στείλω ξανά το δέμα υπό τη προϋπόθεση να μπουν πρώτα τα χρήματα -όποτε μπορείς, δε βιάζομαι- & φυσικά τη ΔΕΣΜΕΥΣΗ από τη μεριά σου οτι δεν θα γίνει 2η φορά το ίδιο.