Μάλλον για 2-3 χρονών
Μάλλον S/M

(για νούμερα και λεπτομέρειες μπορείτε να κοιτάξετε στις αρχικές αγγελίες)
(αν δεν υπάρξει ούτε τώρα ζήτηση θα δοθούν εκτός σε κμ βδομάδα)

Δεν φαίνονται ούτε στην αγγελία; Ή μόνο όταν τις πατάτε για να σας τις ανοίξει να τις δείτε;

Σε μένα δεν φαίνονται.0Χρυσάνθη0 έγραψε: ↑09 Ιούλ 2026, 20:32Δεν φαίνονται ούτε στην αγγελία; Ή μόνο όταν τις πατάτε για να σας τις ανοίξει να τις δείτε;

Νομίζω ότι τώρα τα πρώτα 3 (που είναι και τα καινούργια της αγγελίας) πρέπει να φαίνονται. Τα άλλα 3 είναι μια στέκα, ένα κολάν μαύρο S και ένα μπεζ S/M μπλουζάκι αλλά δεν μου τα εμφανίζει. Δεν ξέρω αν είναι θέμα των site ή δικό μου. Τα υπόλοιπα των παλιών αγγελιών μπορείτε να τα δείτε στις παλιές αγγελίες και αν σας ενδιαφέρει κάτι θα προσπαθήσω τουλάχιστον να το ανεβάσω κι εδώ (αν τα καταφέρω) για να το ζητήσετε.

Φαίνονται τα τρία πρώτα.0Χρυσάνθη0 έγραψε: ↑10 Ιούλ 2026, 18:46Νομίζω ότι τώρα τα πρώτα 3 (που είναι και τα καινούργια της αγγελίας) πρέπει να φαίνονται. Τα άλλα 3 είναι μια στέκα, ένα κολάν μαύρο S και ένα μπεζ S/M μπλουζάκι αλλά δεν μου τα εμφανίζει. Δεν ξέρω αν είναι θέμα των site ή δικό μου. Τα υπόλοιπα των παλιών αγγελιών μπορείτε να τα δείτε στις παλιές αγγελίες και αν σας ενδιαφέρει κάτι θα προσπαθήσω τουλάχιστον να το ανεβάσω κι εδώ (αν τα καταφέρω) για να το ζητήσετε.