Nikon F60. Η σοβαρή. Χωρίς να είναι τίποτα εξεζητημένο, είναι μια SLR που κάνει τη δουλειά της. Φοράει ευρυγώνιο φακό Voigtlander 19-35, υπάρχουν και ένας Tamron 28-105 και ένας Nikkor 70-300

Zenit 11. Ο βετεράνος. Για πολλά χρόνια η βασική μου φωτογραφική μηχανή. Άπειρα τραβηγμένα φιλμ. Φλας hot shoe, κάποτε το χρησιμοποιούσα κι αυτό

Agfa Agfamatic 200. Η πρώτη. Την είχε η μάνα μου, την πήρα όταν ήμουν ακόμα στο Δημοτικό. Φιλμ κασέτα 126, τετράγωνα καρέ. Φλας κυβάκι, 4 λάμπες μιας χρήσης, χάρισμα από το μέλος

Lubitel 166B, μεσαίου format (120) TLR, από αυτές που βλέπεις από πάνω. Αν ψάξετε στο Google "Lubitel 166B" το πρώτο αποτέλεσμα είναι ένα άρθρο σε blog με τίτλο "My least favourite camera ever". Το μόνο φιλμ που τράβηξα με αυτή πήρε φως και ήταν τόσο δύσκολη στη χρήση που δεν το ξαναδοκίμασα. Και μια πλαστικούρα με αδιάβροχη θήκη, που δε θυμάμαι καν προέλευση

Πλαστικούρας συνέχεια. Lomo Fisheye 2 και Lomo Supersampler. H Fisheye υπερευρυγώνιος φακός αλλά με τη σφαιρική παραμόρφωση. Η Supersampler σε κάθε καρέ τραβάει 4 "λωρίδες" με μικρή χρονική καθυστέρηση μεταξύ τους, καλή για παιχνίδι

Smena Symbol. Για όσους δεν ξέρουν και δε θέλουν να μάθουν τι σημαίνουν τα νούμερα στις ρυθμίσεις της φωτογραφικής. Όλες οι ρυθμίσεις έχουν σύμβολα, πχ ήλιος-συννεφιά για τη ρύθμιση του διαφράγματος, πορτραίτο-ομάδα ανθρώπων-τοπίο για την απόσταση εστίασης. Και άλλο ένα φλας hot shoe. Χάρισμα και τα δύο από το μέλος

Lomo Diana Mini. Η κανονική Diana F+ είναι μεσαίου format, οπότε το φλας δε φαίνεται τόσο υπερβολικό. Η Mini παίρνει κανονικό φιλμ (35mm), μπορεί να τραβήξει μισά καρέ και το φλας παίρνει μπροστά στη λάμπα χρωματιστές ζελατίνες για να χρωματίζει το φως του

Polaroid SX-70. Το transformer: https://www.youtube.com/shorts/344gZE9FLlY

Bell & Howell Picture Master. Φιλμ κασέτα 110. Χάρισμα από το μέλος
Και το έπιπλο στήλη που φιλοξενούνται όλες χάρισμα από το μέλος