[ΖΗΤΑΩ] Software Retro Home Υπολογιστών & Κονσολών

(Με 'ευχαριστώ')

Συντονιστής: polvar

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
scorpiogr
VIP Member
VIP Member
Δημοσιεύσεις: 1915
Εγγραφή: 15 Ιουν 2013, 00:56
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Αθήνας
Φύλο: Ζευγάρι
Παπούτσι: 42
Μπλούζα: XL
Τραπ. λογ/σμός: Eurobank-TTbank
Τοποθεσία: Αθήνα, Κέντρο
Επικοινωνία:

[ΖΗΤΑΩ] Software Retro Home Υπολογιστών & Κονσολών

Δημοσίευση από scorpiogr » 09 Αύγ 2020, 00:28

Καλησπέρα φίλοι του xariseto.gr!
όπως θα έχετε δει (ή αν όχι δείτε το τώρα στο link της συλλογής μου κάνοντας κλικ εδώ), έχει ενημερωθεί και Software παλιών Retro Home υπολογιστών καθώς και κονσολών σε κασέτα ή δισκέτα ή CD.

Στο παρελθόν πολλοί από εμάς δυστυχώς πετάξαμε στα σκουπίδια τους παλαιούς μας υπολογιστές, hardware και software θεωρώντας πως ήταν πλέον άχρηστα μηχανήματα που δεν θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν πουθενά. Αυτό πλέον στις μέρες μας είναι ένα έγκλημα γιατί αυτοί οι υπολογιστές δεν πρόκειται να ξαναπαραχθούν ποτέ και η καταστροφή τους βοηθάει στην εξαφάνιση ενός τεράστιου κομματιού της σύγχρονης ιστορίας μας. Βοηθήστε λοιπόν να διασωθεί αυτός ο πλούτος και να μην περάσει στα χέρια της ανακύκλωσης.

Όσοι λοιπόν είχατε κάποιο παλιό Retro υπολογιστή ή κονσόλα και σας έχουν μείνει ξεχασμένες κασέτες, δισκέτες, κάρτες από κονσόλες ή άλλα... (για οποιοδήποτε παλαιό υπολογιστή ή κονσόλα), και γενικά ότι έχει σχέση με συστήματα πληροφορικής περασμένων ετών και δεν τα χρειάζεστε, θα ήθελα να μου δώσετε την ευκαιρία να διασωθούν. Με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε την συλλογή να γίνεται συνεχώς όλο και ποιο ενημερωμένη, ενώ παράλληλα βοηθάτε στο να σωθούν πράγματα που αντί να καταστραφούν σε κάποιο τομέα ανακύκλωσης να γίνουν ένα όμορφο έκθεμα για τις νέες γενιές.

Προσπάθεια μου είναι να διατηρήσω την ιστορία της βιομηχανίας των παλαιών υπολογιστών των βιντεοπαιχνιδιών, αρχειοθετώντας όχι μόνο τα φυσικά αντικείμενα, αλλά και τις πληροφορίες και την ιστορία που βρίσκετε πίσω από κάθε δημιουργία.

Οι φωτογραφίες είναι από την συλλογή και είναι ενδεικτικές...!!!!
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
:thank:
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
ΕΔΩ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΟΥ με παλιούς Η/Υ & Δίσκους Βινυλίου


Ίσως κάποιοι έχετε ένα παλιό υπολογιστή σε πατάρι η αποθήκη. Παλιά δυστυχώς πετάξαμε υπολογιστές & hardware θεωρώντας τα άχρηστα. Αυτοί οι υπολογιστές δεν πρόκειται να ξαναπαραχθούν. Βοηθήστε να διασωθούν και να μην πάνε στην ανακύκλωση.
Όσοι έχετε παλαιούς υπολογιστές, παιχνιδομηχανές, περιοδικά, περιφερειακά, ή ότι έχει σχέση με συστήματα περασμένων ετών, θα ήθελα να τα διασώσω και να παρουσιάστουν σε εκθέσεις. Έτσι βοηθάτε να σωθεί ένα μηχάνημα και να γίνει έκθεμα για τις νέες γενιές.


Το λογαριασμό τον χρησιμοποιώ μαζί με τη γυναίκα μου
Το μέλος Lila_#7 είναι κόρη μου


Απάντηση

Επιστροφή στο “ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ - ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΛΛΕΚΤΩΝ”