Ψάχνω γραμματόσημα από όλες τις χώρες και εποχές.
Επίσης, αν υπάρχει κανένας εδώ στην Έδεσσα που συλλέγει, ευχαρίστως να συναντηθούμε να ανταλλάξουμε τα διπλά μας. Δίνω 20 από τα δικά μου για κάθε 1 από τα δικά σου, γιατί έχω πολλά διπλά!
Μπορούμε να κάνουμε και ανταλλαγή εξ αποστάσεως, ευχαρίστως με όλα τα έξοδα αποστολής δικά μου.
[ΖΗΤΑΩ] Γραμματόσημα
Συντονιστής: polvar
- ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
- VIP Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης
- Φύλο: Ζευγάρι
- Παπούτσι: 43
- Μπλούζα: XL
- Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
- Επικοινωνία:
[ΖΗΤΑΩ] Re: Γραμματόσημα
Καλημέρα,timrath έγραψε: ↑30 Αύγ 2024, 02:17Ψάχνω γραμματόσημα από όλες τις χώρες και εποχές.
Επίσης, αν υπάρχει κανένας εδώ στην Έδεσσα που συλλέγει, ευχαρίστως να συναντηθούμε να ανταλλάξουμε τα διπλά μας. Δίνω 20 από τα δικά μου για κάθε 1 από τα δικά σου, γιατί έχω πολλά διπλά!
Μπορούμε να κάνουμε και ανταλλαγή εξ αποστάσεως, ευχαρίστως με όλα τα έξοδα αποστολής δικά μου.
πρέπει να έχω θα δω και θα σου πω.
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ XARISETO.GR
Αναστάσιος-Ξανθίππη
Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΜΙΞ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ *DISNEY*
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ, ΕΑΝ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ.
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ XARISETO.GR
Αναστάσιος-Ξανθίππη
Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΜΙΞ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ *DISNEY*
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ, ΕΑΝ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ.
- Manusgr
- new member
- Νομός κατοικίας: Ν. Ημαθίας
- Δήμος - Κοινότητα: Νάουσας Ημαθίας
- Φύλο: Άντρας
- Επικοινωνία:
[ΖΗΤΑΩ] Re: Γραμματόσημα
Αποσύρω γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται..
Είμαι και στο Vendora καθώς και σε διάφορες ομάδες Αγγελιών στο Facebook... Χαρίζω και πουλάω συχνά!