Δημοσίευση
από PavlitoRT » 10 Φεβ 2013, 21:55
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 2 ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ (ο Dimitris&Alice κι γω). Τα καθήκοντά μας είναι συγκεκριμένα που όμως δεν μπορούμε να τα ακολουθήσουμε καθώς ελάχιστοι εκ των συντονιστών βοηθάνε. Έτσι η κάλυψη πέφτει σε μας τους 2 και στους διαχειριστές!
Αυτή τη στιγμή είμαστε επί των ποινών, επί των αναφορών, επί τον έλεγχο μελών, κλείδωμα αγγελιών, ενημέρωση αγγελιών, κάνουμε προειδοποιήσεις, κάνουμε παρατηρήσεις, λύνουμε απορίες και...και....και....
Γι'αυτό το λόγο ανέλαβα από τον makis να δημιουργήσω αυτό το θέμα, καθώς αποφασίστηκε να γίνει προσπάθεια από τη διαχείριση να κάνουν το χαρισετο όσο το δυνατόν πιο εύχρηστο, λειτουργικό και δίκαιο. Να μπορέσουμε να ανασάνουμε οι 2 Επόπτες και οι συντονιστές που ασχολούνται, καθώς πρόκειται για εθελοντική εργασία και έχουμε και προσωπική ζωή!!!!
Χάρηκα πάρα πολύ που είδα ήδη τόση συμμετοχή! Αλλά πάει η χαρά μου!
Όπως συνήθως έγινε άλλη μια κακή παρεξήγηση. Είμαι σίγουρος ότι ο Όθωνας τα έγραψε λίγο διαφορετικά από αυτό που ήθελε να πει.
Δεν νομίζω να στοχοποίησε κάποιον συγκεκριμένα. Θέλησε να εξηγήσει ότι δεν είναι κάτι απλό. Ξέρει κάποια περιστατικά παλιών συντονιστών!!!
Για ποιο λόγο παρεξηγηθήκατε τόσα άτομα;;;
Και από την άλλη, Όθωνα γνωρίζεις ότι δεν υπάρχουν οφέλη, αν και έτσι μπορεί να φαίνεται στην αρχή. Εμένα κάποια μέλη δεν θέλουν να με βλέπουν ζωγραφιστό, πόσο μάλλον να μου χαρίσουν. Όπως και δεν μπορώ να χαρίσω εύκολα γιατί κάποια μέλη "φοβούνται" να μου ζητήσουν. Και αυτό μαζί με άλλα, θα ενημερώσουμε τους υποψήφιους συντονιστές να ξέρουν!
Το ποιος έκανε αίτηση πραγματικά επειδή θέλει να βοηθήσει, θα το αποφασίσουν οι διαχειριστές! ΑΥτοί θα κρίνουν ποιοι μπορούν να βοηθήσουν περισσότερο. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!
Όποιος θέλει να γίνει συντονιστής, να προσφέρει εθελοντικά τον πολύτιμο ελεύθερό του χρόνο, δεν θα το κάνει, ούτε για τον Όθωνα, ούτε για μένα, ούτε για την Περσεφόνη! Θα το κάνει για το xariseto.gr, επειδή στηρίζει αυτήν την ιδέα και για προσωπική του ηθική ικανοποίηση!!!! Όποιος θέλει να είναι συντονιστής για αυτούς τους λόγους, ας το ζητήσει. Όποιος δεν θέλει, μπορεί να αναιρέσει. Δεν είναι με το ζόρι... Αλλά θερμή παράκληση, μην χαλάσει κι άλλο το θέμα...
Πραγματικά λυπάμαι για αυτό που βλέπω, γιατί οι περισσότεροι που γράψατε είστε μέλη που χαίρουν της εκτίμησής μου
Ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση.