polvar έγραψε:Το τι κάνατε στο χαρισομάγαζο δεν αφορά το site και δεν υπάρχει τρόπος να ελεγχθεί καθώς δεν καταγράφεται
Επομένως ότι και να λέτε σχετικά με αυτό καμιά ουσία δεν έχει
Το xariseto.gr και το χαρισομάγαζο απλά είναι δύο παράλληλες δραστηριότητες του ίδιου ατόμου, όχι συμπληρωματικές
Επί του προκειμένου:
Οφείλετε να επιστρέψετε το φόρεμα στο μέλος που σας το χάρισε αλλιώς θα επιστρέψετε την αξία του σε χρήματα ως καινούργιο
Τέλος για όσους πιάνονται από τις λέξεις μου για να βρουν κάτι να πουν αντίθετο έχω να πω τα εξής:
Εκτός από το ότι είναι ενάντια στους κανόνες που αποδεχτήκατε όταν γραφτήκατε, είναι και αδικία να βρεθεί να πουλιέται ή να ανταλλάσεται αυτό που σας χάρισαν
Όμως δεν υπάρχει κανένας τρόπος να ελέγξουμε το τι κάνετε στην ιδιωτική σας ζωή, ούτε και θα το θέλαμε
Επομένως λάβετε τα μέτρα σας να μην συμβεί.
Το ποια μέτρα θα λάβετε αφορά εσάς, όχι εμένα. Εγώ απλώς είπα μια πρόταση.
Συνήθως προσπερνώ τέτοιου είδους δημοσιεύσεις, αλλά επειδή αυτήν την διάβασα εξ ολοκλήρου, μήπως υπερβάλλετε λίγο?
Είμαι 6 χρόνια στο site και οι κανόνες έχουν αλλάξει δεκάδες φορές και όχι πάντα προς καλυτέρευση ή διευκόλυνση των συναλλαγών μεταξύ των μελών.
Άρα, ποιοί είναι οι κανόνες που αποδέχτηκα, όταν γράφτηκα?
Ο κανόνας τότε έλεγε, ότι δεν επιτρέπεται να πουλήσουμε αντικείμενο και το αποδέχομαι σαν λογικό.
Όχι γιατί δεν θεωρώ δικό μου, ότι μου χαρίστηκε, αλλά για να μην βρεθούν μέλη, που θα κερδοσκοπήσουν, εις βάρος άλλων μελών, πιο ανυποψίαστων ή καλοπροαίρετων.
Η κοπέλα, όμως, δεν το πουλάει, απλά το ανταλλάσσει με κάτι που θα την βολεύει καλύτερα, χωρίς χρήματα.
Επίσης, πολλές φορές, ζητούμε αντικείμενα για τρίτα άτομα, που βρίσκονται σε κάποια ανάγκη.
Είναι δυνατόν, να παρακολουθούμε, τί θα κάνουν με τα πράγματα που τους προμηθεύσαμε?
Ο απώτερος σκοπός του site δεν είναι, να μην πετιούνται χρήσιμα αντικείμενα στα σκουπίδια, αλλά να ανακυκλώνονται?
Αυτό δεν διατυμπανίζουμε με κάθε ευκαιρία?
Πώς συνάδει αυτό με την συμβουλή: καταστρέψτε ότι πήρατε απ΄το "χάρισέτο", πριν φύγει από τα χέρια σας?
Ευχαριστώ, εκ των προτέρων, όποιον κάνει τον κόπο να το διαβάσει ή να μου απαντήσει.
Ανδρομάχη.