Α σε μενα για την αγγελια http://www.xariseto.gr/viewtopic.php?p=196376#p196376 μου ειπε πως προσωρινα δεν ειχε κινητο και να της εστελνα εγω αριθμο να επικοινωνησει.Μου φανηκε περιεργο αλλα δεν εδωσα σημασια. Της εστειλα τον αριθμο και δεν επικοινωνησε φυσικα.Της ξαναεστειλα πμ μου απαντησε οτι καποια στιγμη θα φανει αλλα παλι τιποτα.Οποτε καταλαβα οτι εξαρχης δεν ειχε σκοπο να το δωσειfordakias έγραψε:anna27![]()
Χωρίς λοιπόν να κρατάω καμιά αντιπάθεια, απάντησα στο pm που μου έστειλε πως είμαι πρόθυμος να της δώσω την πρόσκληση, με την προϋπόθεση να μου δώσει κάποιο τηλ επικοινωνίας για να αποφευχθούν τα παλιά. Εκείνη αρνήθηκε να μου δώσει τον αριθμό λέγοντάς μου πως δεν έχει μπαταρία. ]
Αξιολογήσεις μελών (θετικά και αρνητικά)
-
- Diamond Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Σερρών
- Δήμος - Κοινότητα: Προσοτσάνης Δράμας
- Φύλο: Γυναίκα
- Επικοινωνία:
Re: Αξιολογήσεις μελών (θετικά και αρνητικά)
Αποστολες κανω αφου μου στειλετε γραμματοσημα ή προπληρωμενους φακελους
Μεχρι αρχες Δεκεμβρη θα ειμαι Θεσσαλονικη. Ανεβηκα για να γεννησω. Οποτε λογω παιδιου και εγκυμοσυνης τα αντικειμενα που χαριζω θα δωθουν σε οσους μπορουν να παραλαβουν απο αρχες Αγιου Δημητριου
Μεχρι αρχες Δεκεμβρη θα ειμαι Θεσσαλονικη. Ανεβηκα για να γεννησω. Οποτε λογω παιδιου και εγκυμοσυνης τα αντικειμενα που χαριζω θα δωθουν σε οσους μπορουν να παραλαβουν απο αρχες Αγιου Δημητριου
- solatma
- VIP Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
- Παπούτσι: 39
- Μπλούζα: XL
- Επικοινωνία:

Οταν κανονιζουμε συναντηση,ριχνετε μια ματια και στις υπολοιπες αγγελιες μου. Ισως κατι χρησιμο βρειτε, και μειωσουμε τα δρομολογια!Για αποστολες εκτος πολης...με εξυπηρετει κυριως ελτα με γραμ/σημα ή προπληρωμενους!
- solatma
- VIP Member
- Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
- Παπούτσι: 39
- Μπλούζα: XL
- Επικοινωνία:

Οταν κανονιζουμε συναντηση,ριχνετε μια ματια και στις υπολοιπες αγγελιες μου. Ισως κατι χρησιμο βρειτε, και μειωσουμε τα δρομολογια!Για αποστολες εκτος πολης...με εξυπηρετει κυριως ελτα με γραμ/σημα ή προπληρωμενους!
- Bromogato
- VIP Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
- Δήμος - Κοινότητα: Δάφνης Αττικής
- Παπούτσι: 38
- Μπλούζα: S
- Επικοινωνία:
Τα ελτά φτάινε απ 'οτι βλέπω.. μου έστειλε δυο φυτά το παλικάρι με της αλόες και παρόλο που η κούτα έγραφε "να χειρίζεται με προσοχή", τα φυτά ήρθαν χιλιοτσακισμένα! :<arial έγραψε:Δεν ξερω αν φταινε τα ελτα, ή απλως τα πετανε απο εδω και απο εκει, μπορει να ειναι οτι επειδη ειναι μικρα να σπανε ευκολα...
Σόρυ για το

-
- Οικονομική στήριξη
- Δήμος - Κοινότητα: Νεαπόλεως Θεσσαλονίκης
- Φύλο: Άντρας
- Επικοινωνία:
Το μέλος tsiftis
Πραγματικά, ΤΣΙΦΤΗΣ
Εξυπηρετικότατος και με χειρόγραφες οδηγίες χρήσης, όταν χρειάζεται!!!

Πραγματικά, ΤΣΙΦΤΗΣ
Εξυπηρετικότατος και με χειρόγραφες οδηγίες χρήσης, όταν χρειάζεται!!!

ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Δεν κρατώ σειρά προτεραιότητας
Παράδοση μόνο χέρι με χέρι: Νεάπολη, πάρκο Βαλσαμή, ... και φυσικά, μέσω Τέλη
ΔΙΝΩ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ!
Δεν κρατώ σειρά προτεραιότητας
Παράδοση μόνο χέρι με χέρι: Νεάπολη, πάρκο Βαλσαμή, ... και φυσικά, μέσω Τέλη
ΔΙΝΩ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ!
-
- Banned member !!
- Νομός κατοικίας: Ν. Ηρακλείου
- Δήμος - Κοινότητα: Εσπερίων Κέρκυρας
- Επικοινωνία:
Αρνητική ψήφος για τον Επόπτη S-Stratos
Λοιπόοονννν… έπειτα από αρκετές ημέρες αποκλεισμού (ban) που -γενναιόδωρα- μου «χάρισε» ο Συντονιστής των Συντονιστών και εξέχων Επόπτης κύριος s-stratos επειδή αμέλησα ένα βασικό κανόνα για τους διπλούς λογαριασμούς, επανήλθα.
Spoiler:
-
- VIP Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Ροδόπης
- Δήμος - Κοινότητα: Κάτω Ολύμπου Λάρισας
- Παπούτσι: 43
- Μπλούζα: XXXL
- Επικοινωνία:
Re: Αρνητική ψήφος για τον Επόπτη S-Stratos
Δεν σας "χαρισα" τίποτα , και οι ειρωνίες σας ειναι το λιγότερο που μπορω να πώ αχαρακτήριστες.mariatito7 έγραψε:Λοιπόοονννν… έπειτα από αρκετές ημέρες αποκλεισμού (ban) που -γενναιόδωρα- μου «χάρισε» ο Συντονιστής των Συντονιστών και εξέχων Επόπτης κύριος s-stratos επειδή αμέλησα ένα βασικό κανόνα για τους διπλούς λογαριασμούς, επανήλθα.
Το ban το πήρατε δικαίως και μάλιστα επρεπε να γινει διαγραφή. Αλλα ειπαμε να σας αφησουμε τον 1 λογαριασμό... Ισως δεν έπρεπε τελικά και να ακολουθουμε τους κανόνες κατα γράμμα

"...Vainly I had sought to borrow
From my books surcease of sorrow..."
Στις αγγελίες μου θα προτιμηθούν τα άτομα που μπορούν να παραλαμβάνουν με την υπηρεσία courier του xariseto (μονο με 3.5 ευρω τα 4 κιλά !!). Πληροφορίες ΕΔΩ
Οτιδήποτε δεν συμφωνεί με τους ΚΑΝΟΝΕΣ ή επηρεάζει την ψυχική μου υγεία θα τροποποιείται κατάλληλα...
Εχουν σταλεί γραμματόσημα στους χρήστες : ThanasisK
Περιμένω παραλλαβη μεσω κουριερ απο :
Στις αγγελίες μου θα προτιμηθούν τα άτομα που μπορούν να παραλαμβάνουν με την υπηρεσία courier του xariseto (μονο με 3.5 ευρω τα 4 κιλά !!). Πληροφορίες ΕΔΩ
Οτιδήποτε δεν συμφωνεί με τους ΚΑΝΟΝΕΣ ή επηρεάζει την ψυχική μου υγεία θα τροποποιείται κατάλληλα...

-
- Banned member !!
- Νομός κατοικίας: Ν. Ηρακλείου
- Δήμος - Κοινότητα: Εσπερίων Κέρκυρας
- Επικοινωνία:
Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση, αλλά μια τέτοια απάντηση περίμενα πάνω-κάτω από πλευράς σας, και δεν καταλάβατε καθόλου όλα αυτά που σας είπα, αλλά δεν έχει νόημα να το αναλύσω, στην ουσία είνα σαν να μιλάω στον τοίχο.
Απλά σκεφτείτε οτι ίσως κι άλλα μέλη να σκέφτονται όπως κι εγώ (δεν είναι κι εύκολο να διαμαρτύρεται κανείς δημόσια με τα αληθινά του στοιχεία), και ακριβώς επειδή υπήρξα συντονίστρια και σεβόμασταν τα ΝΕΑ μέλη, γι' αυτό είχα το θάρρος-θράσος, να σας μιλήσω με αυτόν τον -θιγμένο- τόνο, και είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου, να νοιώθω όπως θέλω!
Αναρωτιέμαι βέβαια αν αφήσετε τα μυνήματα διαμαρτυρίας μου, παρ΄όλο που θα αποχωρήσω από το φόρουμ.
Ξέρετε, στην Δημοκρατία πρέπει να ακούγονται όλες οι "φωνές", κι όχι μόνον αυτές της "Εξουσίας"...
Αριβεντέρτσι...
Απλά σκεφτείτε οτι ίσως κι άλλα μέλη να σκέφτονται όπως κι εγώ (δεν είναι κι εύκολο να διαμαρτύρεται κανείς δημόσια με τα αληθινά του στοιχεία), και ακριβώς επειδή υπήρξα συντονίστρια και σεβόμασταν τα ΝΕΑ μέλη, γι' αυτό είχα το θάρρος-θράσος, να σας μιλήσω με αυτόν τον -θιγμένο- τόνο, και είναι αναφαίρετο δικαίωμά μου, να νοιώθω όπως θέλω!
Αναρωτιέμαι βέβαια αν αφήσετε τα μυνήματα διαμαρτυρίας μου, παρ΄όλο που θα αποχωρήσω από το φόρουμ.
Ξέρετε, στην Δημοκρατία πρέπει να ακούγονται όλες οι "φωνές", κι όχι μόνον αυτές της "Εξουσίας"...
Αριβεντέρτσι...
- GIANNIS14
- Πιστοποιημένο Μέλος
- Δήμος - Κοινότητα: Ναρθακίου Λάρισας
- Επικοινωνία:
Αναρωτιέμαι μετά από όλα αυτά που διάβασα εδώ αγαπητο μελος mariatito7………..γιατί κάποιος που ακολουθεί τους κανόνες που άλλοι του έχουν υποδείξει, να μπαίνει στο στόχαστρο γιατί κάνει απλά την δουλειά του, και υποδεικνύει τα αυτονόητα, δηλαδή αυτά που όλοι προτού γίνουμε μέλη, έχουμε διαβάσει και έχουμε συμφωνήσει
αγαπητο μελος mariatito7 στο κάτω κάτω μας ενδιαφέρει τι έχετε χαρίσει εδώ στο χαρισετο, και όχι εκτός αυτού, που έχετε αριθμήσει και για τέλος να υπενθυμίσω ότι η δουλειά των συντονιστών είναι ΕΘΕΛΟΝΤΚΗ.
φιλικα γιαννης

αγαπητο μελος mariatito7 στο κάτω κάτω μας ενδιαφέρει τι έχετε χαρίσει εδώ στο χαρισετο, και όχι εκτός αυτού, που έχετε αριθμήσει και για τέλος να υπενθυμίσω ότι η δουλειά των συντονιστών είναι ΕΘΕΛΟΝΤΚΗ.
φιλικα γιαννης

-
- VIP Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Ροδόπης
- Δήμος - Κοινότητα: Κάτω Ολύμπου Λάρισας
- Παπούτσι: 43
- Μπλούζα: XXXL
- Επικοινωνία:
Και επειδη σεβοσαστε τα νεα μέλη , ειπατε να κάνετε λαικό δικαστήριο ??
Το γεγονός οτι παραβήκατε τους κανόνες , και σας την χαρίσαμε ομως δεν το λέτε πουθενα.
Τα μυνήματα θα μείνουν απλως οι αγγελιες θα κλειδωθουν και θα πάνε αρχείο πλέον αφου δεν ισχύουν.
Και διαλέξτε που θα απαντάτε , εδω ή στο ποδήλατο ?
Το γεγονός οτι παραβήκατε τους κανόνες , και σας την χαρίσαμε ομως δεν το λέτε πουθενα.
Τα μυνήματα θα μείνουν απλως οι αγγελιες θα κλειδωθουν και θα πάνε αρχείο πλέον αφου δεν ισχύουν.
Και διαλέξτε που θα απαντάτε , εδω ή στο ποδήλατο ?
"...Vainly I had sought to borrow