Μεχρι τωρα με ολα τα μελη ειχα αψογη αντιμετωπιση, αν και πιστευω πως οι ιδιοι θελουν να με πνιξουν για την αργοπορια μου να στειλω φακελους κλπ..Συγγνωμη γι αυτο αλλα εχω περιοριμενο χρονο και μενω αρκετα μακρια απο ταχυδρομειο..
Και για να γινω περισσοτερο συγκεκριμενη θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στα παρακατω μελη:
Λένα.Χ. για τις κολλες αλληλογραφιας που μου εστειλε με δικα της εξοδα.
mengre για τα τοοοοσα πολλα που μου εχει χαρισει και γενικως την απω παρα πολυ σαν τυπακι..
arial
DEMIE
mariamary για τα υπερενισχυμενα δεματακια της..
marstav για τον φορτιστη που μ εστειλε με δικα της εξοδα και μ 'εσωσε' κυριολεκτικα
zvarveri
Avilon δυστυχως αυτα που μου εστειλε δεν φτασαν ποτε.. αλλα την ευχαριστω πολυ για τον κοπο της να μου τα στειλει..
johnktn για τα βιβλια photoshop που μου εστειλε και τα χρειαζομουν..
Sabine
stella3
niki_Z
maristef
hega
triants
mahikal
virginiabts
eleana1987
ανθηκ για την μιση ντουλαπα που της εχω παρει..
veveritza για οσα μου εστειλε και για την εξυπηρετηση που μου εκανε.. Πολυ συμπαθητικη κι απο το τηλ...
kriari213 απειρα ευχαριστω...
geotsax
rimmka
ΤΡΙΤΕΚΝΗ ΜΑΝΟΥΛΑ
anna-maria
star για τα υπεροχα παπουτσια της...
koralia πολλα ευχαριστω..
puppeta
pisicasissy
texoula
MERSINI για αυτα που μου εστειλε με δικα της εξοδα
mirsini_st
tzenaki
Lois
TSIBURAKI
Αθηνά Σ
ψαρακι
dimitris30
marimari
κατεριναχ
stellakav
ania777
alexodi
mariaeva
LittleSmilingMonster
Χριστίνα
kragion
Despoinakiser
tatianoula με τα υπεροχα ρουχαλακια της...
zasia
pan-ki
myrtokou
Angela_Lar
sadistria
irene_labros
Anastasiakoutsouri
epi4
ΕΥΗ+ΣΤΑΘ
Σιγουρα ξεχναω καποιους..
θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στο μακη και στη γωγω για οσα εχουν κανει για μας και ειδικα στη Γωγω που εχει φαει αρκετο πρηξιμο απο μενα με τις χαζες ερωτησεις μου..
κι επισης στον PavlitoRT που απο ενα λαθος του να κλεισει μια αγγελια που δεν ηταν για κλεισιμο, τον εβαλα να κλεισει μετα καμια 10αρια αλλες...
επισης ολους τους moderators μας που περνανε τοσες ωρες στο ιντερνετ κλεινοντας και ελεγχοντας αγγελιες.. ειναι πολυ σημαντικο αυτο..
Να περνατε ολοι καλα και καλα χαρισματα...
Πολλα φιλακια απο την Κρητη με αγαπη,
Γιωτα