ΜΑΡΑΤΑ έγραψε:ΧΡΥΣΑ έγραψε:καλησπερα σας,ειμαι ενα χρονο στο χαρισετο κι εχω γραψει για πολλα ατομα θετικα σχολια εδω μεσα.Ηρθε η πρωτη φορα να γραψω κατι αρνητικο για ενα ατομο,και αυτο το ατομο ειναι η giorginaa (ειναι το ποιο διπροσωπο ατομο που εχω γνωρισει ποτε στην ζωη μου).Γιατι εμαθα εχθες απο πολλους οτι μιλαει με τα ποιο ασχημα λογια για μενα σε τριτους.Ενω εμενα με μιλουσε τοσο καιρο σαν να μην συμβαινει τιποτα και απο πισω μου με εθαβε κανονικα.Και φανταζομαι πως το ιδιο εχει κανει και με αλλους.Και ο λογος που τα γραφω ολα αυτα ειναι για να καταλαβετε ποια ειναι επιτελους η giorginaa γιατι εγω αργησα να το καταλαβω μ'ελεγαν αλλα δεν τους πιστευα μεχρι που αποδηχτεικε οτι ολοι ειχαν δικιο.
Όχι είμαι τρελή εγώ και σάλταρα ξαφνικά και δεν είχα δουλειά και λέω δεν την βγάζω όλα αυτά που είπα...Αλλά δεν με ακούσατε!!!Νομίζατε οτι ζήλεψα που πήρε πράγματα που ήθελα!!!Σιγά σιγά θα βγούν κι άλλα στη φόρα...Προσέξτε να μην έχετε ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί της...
Aν κι εχει φυγει το συγκεκριμενο μελος (giorginaa) θα ηθελα κι εγω να εκφρασω την βαθυτατη μου εμπαθεια προς το ατομο της, και θα διαφωνησω με το μελος Spitha ως προς αυτο που ανεφερε:
giorginaa Πολύ εξυπηρετική και προνοητική, ειδικά σε μένα που όποτε πάω Αθήνα, "σκοτώνεται" να με εξυπηρετήσει φέρνοντάς μου πράγματα από άλλα μέλη και δίνοντας πράγματα σε άλλα μέλη από μένα. Έχω να πω τα καλύτερα!
Εμενα οχι μονο
αυτο (
"σκοτώνεται" να με εξυπηρετήσει φέρνοντάς μου πράγματα από άλλα μέλη και δίνοντας πράγματα σε άλλα μέλη από μένα), που δεν της το απαιτησα κιολας αλλα ουτε την ευγενη καλοσυνη δεν ειχε, να περιμενει λιγες μερες να της εστελνα τα γραμματοσημα για καποια πραγματα που της ειχα ζητησει. Δεν λεω οτι δεν μου ειχε χαρισει, μου ειχε χαρισει και μου τα ειχε στειλει μεσω της MERSINIς αλλα οι τελευταιοι διαλογοι που ειχα μαζι της ηταν εντελως απωθητικοι.
Ειδου και τα πειστηρια:
Αποστολή στο: Πέμ Ιαν 28, 2010 8:46 pm
Από: giοrginaa
Προς: Krustallenia
άκουσέ με λίγο....έχει καταντήσει το σπίτι μου αποθήκη...όταν βγάζω πράγματα θέλω να φεύγουν γρήγορα....κ εσύ καθυστερείς..σου έχω πει κ άλλη φορά ότι γραμματόσημα πωλούν και τα περίπτερα...και εν πάσει περιπτώσει πάρε γραμματόσημα μια φορά να έχεις για να στέλνεις...όσοι μου ζήτησαν να τους πάρω πράγματα από τη Λένα τους είπα ναι γιατί θα τους δω την επόμενη μέρα...στη δική σου περίπτωση όμως δεν συμβαίνει το ίδιο πράγμα...και αν είναι να με καθυστερείς θα σε παρακαλούσα να μην ποστάρεις άλλη φορά σε αγγελία μου.....πιστεύω να με καταλαβαίνεις
και η απαντηση μου:
Αποστολή στο: Πέμ Ιαν 28, 2010 8:51 pm
από τον Krustallenia
Ακουσε με λιγο... το να εισαι λιγοτερο επιθετικη θα ηταν πολυ πιο ομορφο και αμεσο, πιστεψε με! Δεν ξερω πως εχει καταντησει το σπιτι σου, δεν ειναι δικο μου! Αρκετες φορες εχω κανει τα στραβα ματια στην επιθετικοτητα σου αλλα αυτο πια παραπαει! Δεν σε αναγκασα να με εξυπηρετησεις, απλως σε ρωτησα! Διαβασε τι γραφω στην υπογραφη μου και θα καταλαβεις γιατι καθυστερω!
Να σαι καλα!
Βεβαια δεν απαντησε ποτε!
Θα ηθελα να εκφρασω και την απογοητευση μου για το μελος GIANNIS14 απο τον οποιο ειχα ζητησει εδω και αρκετους μηνες κατι θηκες απο την αγγελια του (
http://xariseto.gr/viewtopic.php?f=212&t=9824). Μου ειχε στειλει μηνυμα και ειχαμε συννενοηθει οτι οντως θα μου εστελνε αλλα ξαφνικα χθες κλεινει η αγγελια με ποστ "Δοθηκαν εκτος site παρακαλω να κλεισειη αγγελια."
Κι εγω ακομα περιμενω!
Βεβαια το ποστ μου αυτο μπορει να διαψευσθει μιας και δεν εχω κρατησει τα πμ μας αλλα τελος παντων! Δεν πειραζει. Εγω δεν εστειλα υπευθυμιστηκα πμ γιατι δεν ηθελα να φανω ενοχλητικη στο μελος, πιστευα οτι ισως να μην ειχε χρονο και πως καποια στιγμη θα εβρισκε το χρονο να τα στειλει!
Στη συνεχεια και κλεινοντας με αυτο το ποστ μου, θα ηθελα να ευχαριστησω ολους οσους εχω ανταλλαξει αντικειμενα εδω μεσα. Ολους οσους εχουν μπει στον κοπο να με εξυπηρετησουν και θα ηθελα να τονισω πως οτι προσφερω ειτε αυτο ειναι αντικειμενο ειτε βοηθεια, το κανω με απολυτη ευχαριστηση και θεληση!
Αν οσο καιρο ειμαι εδω μεσα στενοχωρησα η απογοητευσα καποιον αθελα μου, ας με συγχωρησει!
Αυτα!
Να 'μαστε καλα!
Υ.Γ. Ευχαριστω ιδιαιτερως την gogo και τον maki για ολα οσα εχουν κανει για μενα και που προσφερουν σε εμας ενα τετοιο site καθως και ολους τους διαχειριστες που συντονιζουν!