Δημοσίευση
από ΛΑΡΙΣΑ » 30 Ιαν 2014, 14:12
Καλημέρα!Θέλω να ευχαριστήσω το μέλος trelis,οποίος απάντησε στην αγγελια μου με τα τρόφιμα και μπήκε σε μεγάλο κόπο να φέρει τα φασολάκια,απορρυπαντικό και μαλακτικό στο σπίτι της φίλης μου!Ευχάριστο το μέλος dim-nik για τα όσπρια και το ρύζι!Ευχαριστώ πολύ το μέλος kallisti για τα διάφορα πράγματα,όπια έφερε στην φίλη μου και αρνήθηκε να πατήσω κουπί ευχαριστώ!Θέλω να ευχαριστήσω το μέλος tulipanek για παιδικά και γυναικεία ρούχα οποία έστειλε με τα δικά της έξοδα αποστολής!Ευχαριστώ το μέλος deana που με πρόσφερε δήγματα διαφορετικών ειδών,αλλά εγώ δεν μπορούσα να αναλάβω τα έξοδα αποστολής!Ευχαριστώ πολύ το μέλος Despoinkiser που προσπαθεί να βοηθήσει την φίλη μου!Σας ευχαριστώ πάρα-πάρα πολύ!!!
Μεγάλη ανακούφιση και χαρά ήρθανε την τρίτη απόγευμα από κι,που δεν περιμέναμε!Ο γιος μου,οποίος σπουδάσει στην Κομοτηνή ,χωρίς να μου πει μίλησε με τους συμμαθητής,φίλους και γνωστούς του για τα προβλήματα της φίλης μου.Άνθρωποι αντέδρασαν και μάζεψαν διάφορα τρόφιμα και ρούχα για την φίλη μου.Προχθές ο σύζυγος της γειτόνισσας του γιου μου πηγαίνοντας στην Κατερίνη λογού δουλειάς του έφερε στο σπίτι της φίλης μου 10 κιλά μακαρόνια,12 κιλά φακές,9 κύλα φασόλια,5 κιλά αλεύρι,3 κιλά ζάχαρη,8 κιλά ρύζι,2 κιλά πλιγούρι,1 κιλό χωριάτικο μέλι,5 λ. χωριάτικο ελαιόλαδο,3 χωριάτικα κοτόπουλα,30 τεμ. χωριάτικα αυγά,1 κιλό χωριάτικη φέτα,3 συσκευασίες φρυγανιές,5 συσκευασίες παξιμάδια,μπισκότα και πολύ όμορφη σπιτική τούρτα,όποια έφτιαξε η γειτόνισσα του γιου μου για το παιδί της φίλης μου.Αυτή η τούρτα ήταν το πρώτο δώρο του παιδιού σε τελευταία 3 χρόνια σε όλες τις γιορτής που είχαν περάσει!!!Επίσης είχε 2 μπουφάν, μπλούζες και παντελόνια για την φίλη μου.
Θέλω να ευχαριστήσω ούλους αυτούς ανθρώπους,που βοήθησαν και έδωσαν ελπίδα στην φίλη μου και το παιδί της!!!
Ευχαριστώ!!!Ευχαριστώ!!!Ευχαριστώ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
Dimitris&Alice την 30 Ιαν 2014, 14:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Συγχώνευση θέματος στο ανάλογο θέμα.
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Έχω 3 γιους,είμαστε 5 μέλη οικογένειας.
Μετακομίσαμε στο χωριό,οποίο απέχει 3 χιλιόμετρα από την πόλη.

Στο χωριό δεν υπάρχει ταχυδρομείο και επειδή εργάζομαι καθημερινά από το πρωί ως το
βράδυ και δεν έχω σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο η αποστολη&παραλαβή με ΕΛΤΑ Θα γίνει μια φορά σε
2-3 εβδομάδες.

Μερικές φορές ζητάω αντικείμενα για τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη και έχουν οικονομικές δυσκολίες