Τα τηγανιτά εκδικούνται με τον χειρότερο τρόπο: ΤΗΓΑΝΙΛΑ παντού!

Διάφοροι τρόποι αντιμετώπισης:
1) Ανοίξτε τα παράθυρα και κάψτε μέσα σε ένα σταχτοδοχείο φλούδες πατάτας και λεμονιού. Τα πιο φυσικά και αποτελεσματικά αποσμητικά χώρου!
2) Όταν έχετε τελειώσει το μαγείρεμα ή κατα την διαρκεια του μαγειρέματος βάζετε σε μια κατσαρολα νεράκι λίγο ξύδι λίγο τριμμένη καννελα και γαρύφαλλο και το αφήνετε και βράζει όση ώρα θέλετε, μπορεί και 30' αρκει να κοιτάτε και να συμπληρώνετε το νεράκι.
Επισης όταν το νερό έρθει σε βρασμό μπορείτε να χαμηλώσετε το μάτι και να το αφήσετε να σιγοβράζει.
Δεν θα το πιστεύετε το σπίτι σας θα μοσχοβολάει.
Μπορείτε να το κάνετε και χωρίς να έχετε μαγειρέψει για να μυρίζει όμορφα ο χώρος.
3)Βάζετε μετά το τηγάνισμα, κι άλλες στιγμές βέβαια φλούδες πορτοκαλιού μαζί με κανελλογαρύφαλλα όλα μαζί σε αλουμινόχαρτο πάνω στο καλοριφέρ. Μετά από αυτό το σπίτι μοσχοβολά.