Επισκευή τοστιέρας. Αξίζει;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Διαβάστε τους κανόνες της κατηγορίας
Αν βρείτε κάποιο θέμα που δεν ισχύει πλέον παρακαλούμε πατήστε την αναφορά για να το ελέγξουμε και να το σβήσουμε
Διαβάστε τους κανόνες της κατηγορίας
Αν βρείτε κάποιο θέμα που δεν ισχύει πλέον παρακαλούμε πατήστε την αναφορά για να το ελέγξουμε και να το σβήσουμε
- Daffodil
- Οικονομική στήριξη
- Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
- Δήμος - Κοινότητα: Αγίας Βαρβάρας Αττικής
- Φύλο: Γυναίκα
- Παπούτσι: 40
- Μπλούζα: M
- Τραπ. λογ/σμός: Eurobank
- Επικοινωνία:
Επισκευή τοστιέρας. Αξίζει;
Έχω μια τοστιέρα μεγάλη που μου άρεσε πολύ, την
IQ executive
model st-635
230v-50hz 2000w
Δυστυχώς έχουν πάψει να ζεσταίνουν οι πλάκες. Νομίζω είναι ακριβή για να την αντικαταστήσω, αλλά πέρα από αυτό, θα ήθελα να της δώσω μια ευκαιρία να επισκευαστεί πριν καταλήξει στον κάδο. Υπάρχει σωτηρία, λέτε;
IQ executive
model st-635
230v-50hz 2000w
Δυστυχώς έχουν πάψει να ζεσταίνουν οι πλάκες. Νομίζω είναι ακριβή για να την αντικαταστήσω, αλλά πέρα από αυτό, θα ήθελα να της δώσω μια ευκαιρία να επισκευαστεί πριν καταλήξει στον κάδο. Υπάρχει σωτηρία, λέτε;
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Παράδοση χέρι χέρι Αγία Βαρβάρα / Πειραιά, ή boxnow.
Έχω Paypal και λογαριασμό Eurobank και Πειραιώς.
Το μέλος piano123 είναι η μητέρα μου.
Ψάχνω περιοδικά Witch από το τεύχος #55 και έπειτα, εκτός των τευχών 56, 57, 58, 59, 62, 63, 64, 65, 68, 70, 73, 74, 84, 87, 91. Δείτε τις αγγελίες μου
Ψάχνω περιοδικά Witch από το τεύχος #55 και έπειτα, εκτός των τευχών 56, 57, 58, 59, 62, 63, 64, 65, 68, 70, 73, 74, 84, 87, 91. Δείτε τις αγγελίες μου
- Manusgr
- Gold Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Ημαθίας
- Δήμος - Κοινότητα: Νάουσας Ημαθίας
- Φύλο: Άντρας
- Παπούτσι: 44
- Επικοινωνία:
Re: Επισκευή τοστιέρας. Αξίζει;
Λογικά είναι αντίσταση καμένη.. αν πιάνουν τα χέρια σου και την ανοίξεις την βγάλεις και την ψάξεις σε κατάστημα με ανταλλακτικά, τοτε ναι αξίζει αλλιώς αν στην επισκευάσουν πρέπει απο πριν να πάρεις προσφορά τιμής επισκευής και ανταλλακτικών γιατί μπορεί να είναι ασύμφορο
Είμαι από Νάουσα Ημαθίας..στέλνω με Boxnow οπουδήποτε!
Είμαι σε αρκετές πλατφόρμες πωλήσεων καθώς και σε διάφορες ομάδες Αγγελιών στο Facebook... Χαρίζω και πουλάω συχνά!
ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ
Είμαι από Νάουσα Ημαθίας..στέλνω με Boxnow οπουδήποτε!
Είμαι σε αρκετές πλατφόρμες πωλήσεων καθώς και σε διάφορες ομάδες Αγγελιών στο Facebook... Χαρίζω και πουλάω συχνά!
ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ
-
- VIP Member
Καλησπέρα.
Έχω ίδιας κατηγορίας τοστιέρα και πριν μερικά χρόνια άλλαξα αντίσταση με μικρο κόστος. Από τότε δεν έχει ξαναχαλάσει. Οπότε θα το πρότεινα.
Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασια αλλά πρέπει να είστε σίγουρη πως οι αντιστάσεις που θα προμηθευτείτε είναι οι σωστές και οπωσδήποτε να έχετε ρελέ διαφυγής στον ηλεκτρολογικό σας πίνακα που να εργαζεται σωστά για προστασια.
Φιλικά,
Έχω ίδιας κατηγορίας τοστιέρα και πριν μερικά χρόνια άλλαξα αντίσταση με μικρο κόστος. Από τότε δεν έχει ξαναχαλάσει. Οπότε θα το πρότεινα.
Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασια αλλά πρέπει να είστε σίγουρη πως οι αντιστάσεις που θα προμηθευτείτε είναι οι σωστές και οπωσδήποτε να έχετε ρελέ διαφυγής στον ηλεκτρολογικό σας πίνακα που να εργαζεται σωστά για προστασια.
Φιλικά,
Ποιο είναι το αντικείμενο που πήρατε από το site και το χαρήκατε/χρησιμοποιήσατε πιο πολύ;
Οι χρήστες που λαμβάνουν από εμένα αντικείμενα αποδέχονται αυτόματα τον μοναδικό όρο, τα αντικείμενα αυτά να επαναχαρίζονται όταν δεν χρησιμοποιούνται πια ή/και να ανακυκλώνονται όταν φτάσουν στο τέλος της ζωής τους.
Οι χρήστες που λαμβάνουν από εμένα αντικείμενα αποδέχονται αυτόματα τον μοναδικό όρο, τα αντικείμενα αυτά να επαναχαρίζονται όταν δεν χρησιμοποιούνται πια ή/και να ανακυκλώνονται όταν φτάσουν στο τέλος της ζωής τους.
- Daffodil
- Οικονομική στήριξη
- Δήμος - Κοινότητα: Αγίας Βαρβάρας Αττικής
- Παπούτσι: 40
- Επικοινωνία:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
- Τάνια
- Οικονομική στήριξη
- Δήμος - Κοινότητα: Αθήνας
- Παπούτσι: 39
- Επικοινωνία:
Γεια σας.
Να πω κάτι ίσως άσχετο αλλά ταυτόχρονα και σχετικό
Είχα μία τοστιέρα έτσι μεγαλούτσικη με 2000W στην οποια εκτός από τοστ & σάντουιτς κλπ έφτιαχνα και τις βάφλες. Χάλασε λοιπόν και σκέφτηκα ότι δεν αξίζει η επισκευή (επειδή όταν χάλασε το σίδερο και ήθελε αλλαγή ο θερμοστάτης μου ζήτησαν για επισκευή όσο έκανε το ίδιο το σίδερο). Αγόρασα λοιπόν μία τοστιέρα απο τις καινούργιες. Και έχω να πω οτι μετάνιωσα χίλιες φορές που πέταξα την παλιά! Η καινούργια ναι μεν δεν καίει όσο η παλιά αλλά ούτε ζεσταίνει τόσο γρήγορα και ούτε τόσο καλά ώστε να μπορεί να γίνει η βάφλα!(ενώ διαθέτει πλάκες για βάφλες αμ δεν γίνονται εκεί με τίποτα!). Συμπέρασμα - αν έχεις κάτι που σου αρέσει & σε βολεύει σίγουρα αξίζει να το επισκευάσεις!
Ευχαριστώ για την ανάγνωση.
Καλές γιορτές σε όλους!
Να πω κάτι ίσως άσχετο αλλά ταυτόχρονα και σχετικό
Είχα μία τοστιέρα έτσι μεγαλούτσικη με 2000W στην οποια εκτός από τοστ & σάντουιτς κλπ έφτιαχνα και τις βάφλες. Χάλασε λοιπόν και σκέφτηκα ότι δεν αξίζει η επισκευή (επειδή όταν χάλασε το σίδερο και ήθελε αλλαγή ο θερμοστάτης μου ζήτησαν για επισκευή όσο έκανε το ίδιο το σίδερο). Αγόρασα λοιπόν μία τοστιέρα απο τις καινούργιες. Και έχω να πω οτι μετάνιωσα χίλιες φορές που πέταξα την παλιά! Η καινούργια ναι μεν δεν καίει όσο η παλιά αλλά ούτε ζεσταίνει τόσο γρήγορα και ούτε τόσο καλά ώστε να μπορεί να γίνει η βάφλα!(ενώ διαθέτει πλάκες για βάφλες αμ δεν γίνονται εκεί με τίποτα!). Συμπέρασμα - αν έχεις κάτι που σου αρέσει & σε βολεύει σίγουρα αξίζει να το επισκευάσεις!
Ευχαριστώ για την ανάγνωση.
Καλές γιορτές σε όλους!
- saloumanol
- Platinum Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Ηρακλείου
- Δήμος - Κοινότητα: Ηρακλείου Κρήτης
- Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
- Επικοινωνία:
Καλημέρα.Μπορεις, αν πιάνουν τα χέρια σου φυσικά,να την ανοίξεις .Έχει 2 βασικά πράγματα .Την αντίσταση ή τις αντιστάσεις και το θερμοστάτη.Μπορει να έχει και κάποια ασφάλεια.Χρειαζεσαι ένα πολύμετρο.Το βάζεις στο ωμομετρο και ελέγχεις τα άκρα της αντίστασης.Υπο φυσιολογικές συνθήκες θα πρέπει να βγάζει 10 μέχρι 50 ohm .Αν βγάζει κάπου στο 0 είναι βραχυκύκλωμα.Αν δεν βγάζει καθόλου ή μεγάλα νούμερα είναι κομμένη .Πάνω της έχει ένα κωδικό και με αυτό την ψάχνεις και την αλλάζεις.Στο θερμοστάτη ή ασφάλεια τώρα παρομοίως αν και αν είναι Καμμένος μπορείς να τον παρακάμψεις απλά θέλει προσοχή μετά να βγάζεις τη πρίζα πριν να καούν τα τοστ.Αν θέλεις βοήθεια πες μου ,ηλεκτρονικός είμαι.
Αποστολή με BOX now
- polvar
- Συντονιστής
- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
- Επικοινωνία:
Την ασφάλεια και τον θερμοστάτη δεν τα παρακάμπτουμε αλλά τα αλλάζουμε για αποφυγή κινδύνου πυρκαγιάς
- saloumanol
- Platinum Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Ηρακλείου
- Δήμος - Κοινότητα: Ηρακλείου Κρήτης
- Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
- Επικοινωνία:
Για προσωρινή λύση μπορείς να τα παρακάμψεις για να κανεις τη δουλειά σου αν δεν έχεις αμεσα το ανταλλακτικό όπως γραφω αφαιρόντας παντα το καλώδιο από το ρεύμα .
Αποστολή με BOX now