Προβλήματα με τη Boxnow

vya
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Χαλανδρίου Αττικής
Φύλο: Άντρας
Παπούτσι: 45
Μπλούζα: XL
Επικοινωνία:

Re: Προβλήματα με τη Boxnow

Δημοσίευση από vya » 11 Φεβ 2026, 00:01

Νέο κρούσμα "διερεύνησης περιεχομένου" κατά τη μεταφορά. Αριθμός δέματος 7192902206. Παρέλαβα σήμερα 10/2/26 από αγγελία εδώ. Ανοιγμένη η μία γωνία (όταν στάλθηκε ήταν καλυμένη με ταινία συσκευασίας). Πιθανώς ο υπάλληλος της Box Now που το έκανε δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο, διότι δεν έσκισε το χαρτόνι εσωτερικά. Δεν ενημερώνω πλέον την εταιρεία για τέτοια, ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ.

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
polvar
Συντονιστής
Συντονιστής
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από polvar » 07 Μαρ 2026, 00:40

UPS στριμωχτηκε ή καταπλακώθηκε από βαρύ αντικείμενο και διαλύθηκε παρά την καλή συσκευασία στο viewtopic.php?f=213&t=219682. Έχετε κι αυτό υπόψη όταν στέλνετε κάτι ευπαθές να το βάζετε σε σκληρό κουτί

Άβαταρ μέλους
nicnt
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Παπούτσι: 43
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nicnt » 07 Μαρ 2026, 01:03

Εδώ και πολύ καιρό η "φίλη" μας εκτός των άλλων που συμβαίνουν παρατάει τα δέματα κυριολεκτικά στον πρώτο locker που σταματάει ο διανομέας στην ευρύτερη περιοχή αν και όλοι τριγύρω σε αυτόν που δηλώθηκε είναι πράσινοι, συμπεριλαμβανομένου και αυτού που δηλώθηκε για παραλαβή.
Έχω διαμαρτυρηθεί αρκετές φορές αλλά στου κουφού την πόρτα... η μοναδική απάντηση ήταν πως δεν υπήρχαν διαθέσιμες θυρίδες, αν και τους έστειλα με τη διαμαρτυρία screenshot που αποδεικνύει τα λεγόμενα μου αμέσως μόλις μου ήρθε ειδοποίηση.
Κοροϊδία και εμπαιγμός κατάμουτρα δηλ.

Δέμα που περιμένω από εδώ το τοποθέτησαν κατά τα γνωστά 3χλμ μακρυά (+3 για επιστροφή!) και επειδή τους έκραξα για μια ακόμα φορά με εικόνα που δείχνει όλες, μα όλες!, τις θυρίδες της περιοχής πράσινες ζητώντας να τοποθετηθεί στο locker που δηλώθηκε με τιμωρούν ως φαίνεται και δεν το μεταφέρουν τρεις μέρες τώρα.

Όσοι έχετε τέτοιο πρόβλημα βομβαρδίστε τους με διαμαρτυρίες μπας και συμμορφωθούν. Εγώ τους δήλωσα ρητά πως αν είναι να μετακινούμαι 3χλμ για να πάρω ένα δέμα που δεν είμαι σίγουρος αν θα βρω το αντικείμενο μέσα παύω να είμαι πελάτης
"Κανένας δεν μπορεί να ανέβει στην πλάτη σου αν δεν σκύψεις πρώτα εσύ"(Μάρτιν Λούθερ Κινγκ)

Συνήθως προηγούνται όσοι παραλαμβάνουν άμεσα με συνάντηση
Παρακαλώ τα μέλη που μου χάρισαν κάτι να μου το υπενθυμίζουν όταν μου ζητάνε.

ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ

Άβαταρ μέλους
nkozhedley
Υπέρβαση ορίου ζήτησης
25 35
Δήμος - Κοινότητα: Αθήνας
Φύλο: Γυναίκα
Παπούτσι: 38
Μπλούζα: L
Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkozhedley » 13 Μαρ 2026, 10:08

Έχω μια ερώτηση, οι μίνι θυρίδες είναι μονιμως sold out. Προσπαθώ να δω αν γίνονται ever διαθέσιμες. Τι γίνεται;

vya
VIP Member
VIP Member
Δήμος - Κοινότητα: Χαλανδρίου Αττικής
Παπούτσι: 45
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από vya » 13 Μαρ 2026, 10:15

nicnt έγραψε:
07 Μαρ 2026, 01:03
Εδώ και πολύ καιρό η "φίλη" μας εκτός των άλλων που συμβαίνουν παρατάει τα δέματα κυριολεκτικά στον πρώτο locker που σταματάει ο διανομέας στην ευρύτερη περιοχή αν και όλοι τριγύρω σε αυτόν που δηλώθηκε είναι πράσινοι, συμπεριλαμβανομένου και αυτού που δηλώθηκε για παραλαβή.
Έχω διαμαρτυρηθεί αρκετές φορές αλλά στου κουφού την πόρτα... η μοναδική απάντηση ήταν πως δεν υπήρχαν διαθέσιμες θυρίδες, αν και τους έστειλα με τη διαμαρτυρία screenshot που αποδεικνύει τα λεγόμενα μου αμέσως μόλις μου ήρθε ειδοποίηση.
Κοροϊδία και εμπαιγμός κατάμουτρα δηλ.

Δέμα που περιμένω από εδώ το τοποθέτησαν κατά τα γνωστά 3χλμ μακρυά (+3 για επιστροφή!) και επειδή τους έκραξα για μια ακόμα φορά με εικόνα που δείχνει όλες, μα όλες!, τις θυρίδες της περιοχής πράσινες ζητώντας να τοποθετηθεί στο locker που δηλώθηκε με τιμωρούν ως φαίνεται και δεν το μεταφέρουν τρεις μέρες τώρα.

Όσοι έχετε τέτοιο πρόβλημα βομβαρδίστε τους με διαμαρτυρίες μπας και συμμορφωθούν. Εγώ τους δήλωσα ρητά πως αν είναι να μετακινούμαι 3χλμ για να πάρω ένα δέμα που δεν είμαι σίγουρος αν θα βρω το αντικείμενο μέσα παύω να είμαι πελάτης
Δυστυχώς την "ανακατεύθυνση" την αποφασίζουν συνήθως οι οδηγοί, επειδή έτσι τους βολεύει (για να μην γίνεται πιο πολύπλοκο το δρομολόγιό τους και να έχουν και λιγότερες στάσεις, από ό,τι φαντάζομαι). Ανακατεύθυνση από τα κεντρικά γίνεται μόνο όταν όντως δεν υπάρχουν διαθέσιμες θυρίες στον αρχικά επιλεγμένο προορισμό. Όσο και να διαμαρτυρόμαστε (το έχω κάνει και εγώ στο παρελθόν, καθότι ιδίως τον Δεκέμβρη με 7 ανακατευθύνσεις πολύ μακριά ταλαιπωρήθηκα πολύ) δεν αλλάζει κάτι. Ή το δεχόμαστε ή δεν τους χρησιμοποιούμε. Μπορείς βεβαίως να ζητήσεις να πάει το δέμα σε άλλο Locker ακόμα και αν έχει φτάσει σε αυτό που δεν θέλεις, τηλεφωνικά σίγουρα γίνεται (το έχω κάνει), αν έχεις το κουράγιο να υποστείς την αναμονή, αλλά τότε το δέμα επιστρέφει στην αποθήκη και αποστέλλεται ξανά στο Locker που θέλεις, δηλαδή +2 έως 4 εργάσιμες στην καλύτερη περίπτωση.

maria2015
VIP Member
VIP Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από maria2015 » 13 Μαρ 2026, 11:28

nkozhedley έγραψε:
13 Μαρ 2026, 10:08
Έχω μια ερώτηση, οι μίνι θυρίδες είναι μονιμως sold out. Προσπαθώ να δω αν γίνονται ever διαθέσιμες. Τι γίνεται;
Σπάνια είναι διαθέσιμες, τελευταία φορά που έβγαλα ήταν τον Ιανουάριο.
Ίσως επειδή πολλά απο τα δέματα που βάζουμε στις μικρές θυρίδες θα έκαναν και για τη μίνι, δεν τους συμφέρει..

“Η ζωή είναι μια ηχώ. Ό,τι εκπέμπεις, στο επιστρέφει”
κινέζικη παροιμία

Άβαταρ μέλους
nkozhedley
Υπέρβαση ορίου ζήτησης
25 35
Παπούτσι: 38
Μπλούζα: L
Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nkozhedley » 13 Μαρ 2026, 23:23

Μου απάντησαν αυτό στο email.
Αυτή τη στιγμή, λόγω μεγάλου φόρτου αποστολών, η mini θυρίδα δεν είναι διαθέσιμη.
Πάντως στις θυρίδες που έχουν πολλές μαζί σε κάποιο κατάστημα και όχι έξω για παράδειγμα έχουν πάρα πολλές μίνι θυρίδες. Αν δεν συμφέρει γιατί τις τοποθετούν τότε, αναρωτιέμαι.

maria2015
VIP Member
VIP Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από maria2015 » 14 Μαρ 2026, 01:32

nkozhedley έγραψε:
13 Μαρ 2026, 23:23
Αυτή τη στιγμή, λόγω μεγάλου φόρτου αποστολών, η mini θυρίδα δεν είναι διαθέσιμη.
Πάντως στις θυρίδες που έχουν πολλές μαζί σε κάποιο κατάστημα και όχι έξω για παράδειγμα έχουν πάρα πολλές μίνι θυρίδες. Αν δεν συμφέρει γιατί τις τοποθετούν τότε, αναρωτιέμαι.
Ψέμμα, στο μεγάλο φόρτο αποστολών όλα τα δέματα που αναγκαστικά τώρα πάνε για μικρή θυρίδα, θα μοιράζονταν με τη μίνι, όποτε θα ήταν ο ίδιος αριθμός δεμάτων. Τοποθέτησαν κάποιες μίνι θυρίδες, αλλά θα φάνηκε στην πράξη ότι δεν συμφέρει.

“Η ζωή είναι μια ηχώ. Ό,τι εκπέμπεις, στο επιστρέφει”
κινέζικη παροιμία

Άβαταρ μέλους
polvar
Συντονιστής
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από polvar » 14 Μαρ 2026, 08:52

nkozhedley έγραψε:
13 Μαρ 2026, 23:23
Εγώ νομίζω ότι στην πορεία βρήκαν ότι είναι συμφεροτερο για αυτούς να χρησιμοποιούν τις μίνι θυρίδες για την παράδοση των δεμάτων και όχι για την υποδοχή. Με την μετατροπή των μικρών θυρίδων σε μίνι αυτομάτως έχουν διπλάσιες θέσεις για παράδοση, εφόσον φυσικά το δέμα χωράει. Έτσι πολλές φορές μου έχει τύχει να έχω πληρώσει αποστολή με μικρή θυρίδα και να έχω λάβει σε μίνι
Και μάλιστα προχθές πήγα να παραλάβω δέμα και διαπίστωσα ότι μετατράπηκαν αρκετές μεσαίες και μεγάλες θυρίδες σε μίνι μεσαίες και μίνι μεγάλες, δηλαδή τις χωρίσανε στη μέση κατά πλάτος. Δεν πιστεύω να βγάλουν χωριστή μειωμενη τιμή και για αυτές τις θυρίδες , προφανώς θα τις χρησιμοποιούν για τις παραδόσεις εφόσον το δέμα χωράει. Από την άλλη πόσο να μειωθεί η τιμή; Αυτό που κυρίως πληρώνεται είναι η διαλογή και η μεταφορά, όχι τόσο το μεγεθος.
Εκτός και αν είναι θέμα αναβάθμισης του λογισμικού τους και γίνεται αυτό ώσπου να ολοκληρωθεί η αναβαθμιση

Άβαταρ μέλους
polvar
Συντονιστής
Συντονιστής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από polvar » 20 Μαρ 2026, 01:51

Κι άλλο κρούσμα με δέμα που έχασαν
viewtopic.php?f=13&t=219762