[ΧΑΡΙΖΩ] κινητό τηλέφωνο Redmi 9
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ !
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ !
1) ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ! Αν είναι πραγματική ανάγκη στείλτε πρώτα email στο info [at] xariseto.gr ή στο 2312203040
2) Οταν πάρουμε ή δώσουμε κάτι ποστάρουμε και ευχαριστούμε-αξιολογούμε το μέλος
3) ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ την αγγελία που ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ (αφου πρώτα απαντήσει-ευχαριστήσει το μέλος που πήρε το αντικείμενο)!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ !
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ !
1) ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ! Αν είναι πραγματική ανάγκη στείλτε πρώτα email στο info [at] xariseto.gr ή στο 2312203040
2) Οταν πάρουμε ή δώσουμε κάτι ποστάρουμε και ευχαριστούμε-αξιολογούμε το μέλος
3) ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ την αγγελία που ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ (αφου πρώτα απαντήσει-ευχαριστήσει το μέλος που πήρε το αντικείμενο)!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ!
-
- new member
- Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
- Δήμος - Κοινότητα: Ελευσίνας Αττικής
- Φύλο: Άντρας
- Τραπ. λογ/σμός: Eurobank
- Επικοινωνία:
[ΧΑΡΙΖΩ] κινητό τηλέφωνο Redmi 9
χαρίζεται κινητό τηλέφωνο Redmi 9
λειτουργεί με κάρτα micro sim για φωνή και δεδομένα , δεν λειτουργεί το wi fi , αγρατσουνιστο ατρακραριστο .
λειτουργεί με κάρτα micro sim για φωνή και δεδομένα , δεν λειτουργεί το wi fi , αγρατσουνιστο ατρακραριστο .
- saloumanol
- Diamond Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Ηρακλείου
- Δήμος - Κοινότητα: Ηρακλείου Κρήτης
- Παπούτσι: 45
- Μπλούζα: XXL
- Τραπ. λογ/σμός: Paypal
- Επικοινωνία:
-
- new member
- Δήμος - Κοινότητα: Ελευσίνας Αττικής
- Επικοινωνία:
[ΧΑΡΙΖΩ] Re: χαρίζεται κινητό τηλέφωνο Redmi 9
Σας ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκρισή σας και το ενδιαφέρον που επιδεικνύετε για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αποστολής του προϊόντος. Για να προχωρήσουμε στην αποστολή, παρακαλούμε να μας αποστείλετε τα εξής στοιχεία:
Πλήρες όνομα (Όνομα και Επώνυμο)
Διεύθυνση κατοικίας (με οδό, αριθμό, περιοχή)
Ταχυδρομικός κώδικας
Αριθμός κινητού τηλεφώνου για την επικοινωνία σας
Αυτά τα δεδομένα είναι απαραίτητα για να προχωρήσουμε με την αποστολή μέσω της εταιρείας ACS Courier. Σημειώνουμε ότι τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν εσάς, σύμφωνα με τους όρους μας.
Εκτιμούμε τη συνεργασία σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προθυμία σας να μας παράσχετε τα απαιτούμενα στοιχεία. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση ή ερώτημα τυχόν προκύψει κατά τη διαδικασία. Θα θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι η εξυπηρέτησή σας θα γίνει με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.
Ευχαριστούμε και πάλι για την εμπιστοσύνη σας και ανυπομονούμε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο σύντομα.
Με εκτίμηση,
Αναστάσιος
Πλήρες όνομα (Όνομα και Επώνυμο)
Διεύθυνση κατοικίας (με οδό, αριθμό, περιοχή)
Ταχυδρομικός κώδικας
Αριθμός κινητού τηλεφώνου για την επικοινωνία σας
Αυτά τα δεδομένα είναι απαραίτητα για να προχωρήσουμε με την αποστολή μέσω της εταιρείας ACS Courier. Σημειώνουμε ότι τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν εσάς, σύμφωνα με τους όρους μας.
Εκτιμούμε τη συνεργασία σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προθυμία σας να μας παράσχετε τα απαιτούμενα στοιχεία. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνιση ή ερώτημα τυχόν προκύψει κατά τη διαδικασία. Θα θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι η εξυπηρέτησή σας θα γίνει με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.
Ευχαριστούμε και πάλι για την εμπιστοσύνη σας και ανυπομονούμε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία όσο το δυνατόν πιο σύντομα.
Με εκτίμηση,
Αναστάσιος
- polvar
- Συντονιστής
- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
- Επικοινωνία:
Καλώς ορίσατε στο xariseto.gr
Παρακαλούμε διαβάστε τους κανόνες. Αφιερώστε 5 λεπτά χρόνο για τη σωστή λειτουργία του site.
1) το χάρισμα πρέπει να ξεκινήσει 24+ ώρες από την ανάρτηση της αγγελίας για να έχουν την ευκαιρία να ζητήσουν και μέλη που δεν μπαίνουν συχνά
2) είναι δικαίωμα σας να θέλετε να στείλετε με κούριερ αν και εδώ τις αποφεύγουμε λόγω κοστους. Σε κάθε περίπτωση όμως οφείλετε να προσδιορισετε το κόστος πριν την αποστολή ώστε να συμφωνήσει ο παραλήπτης που είναι αυτός που θα πληρώσει
3) Γράφετε για τους "όρους" σας που όμως αφενός δεν μας έχετε γνωστοποιήσει και αφετέρου δεν μας περιγράψατε την ταυτοτητα σας που να υποδεικνύει ότι είστε πρόσωπο/κατάστημα/εταιρεία που εχει δικούς του όρους και θέλει να τους επιβάλλει σε ένα χώρο που φιλοξενείται, πριν καλά καλά φανεί ότι αποδέχεται τους όρους του χώρου αυτου
Παρακαλούμε διαβάστε τους κανόνες. Αφιερώστε 5 λεπτά χρόνο για τη σωστή λειτουργία του site.
1) το χάρισμα πρέπει να ξεκινήσει 24+ ώρες από την ανάρτηση της αγγελίας για να έχουν την ευκαιρία να ζητήσουν και μέλη που δεν μπαίνουν συχνά
2) είναι δικαίωμα σας να θέλετε να στείλετε με κούριερ αν και εδώ τις αποφεύγουμε λόγω κοστους. Σε κάθε περίπτωση όμως οφείλετε να προσδιορισετε το κόστος πριν την αποστολή ώστε να συμφωνήσει ο παραλήπτης που είναι αυτός που θα πληρώσει
3) Γράφετε για τους "όρους" σας που όμως αφενός δεν μας έχετε γνωστοποιήσει και αφετέρου δεν μας περιγράψατε την ταυτοτητα σας που να υποδεικνύει ότι είστε πρόσωπο/κατάστημα/εταιρεία που εχει δικούς του όρους και θέλει να τους επιβάλλει σε ένα χώρο που φιλοξενείται, πριν καλά καλά φανεί ότι αποδέχεται τους όρους του χώρου αυτου
- MGEORGE
- VIP Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Καρδίτσας
- Δήμος - Κοινότητα: Καρδίτσας
- Επικοινωνία:
Kαλημερα δηλωνω ενδιαφερον εχει ο ανηψιος μου το ιδιο μοντελο με σπασμενη οθονη και θελω να του το φτιαξω.
αποστολη μονο με box now
thanks
αποστολη μονο με box now
thanks

- Leventias
- Οικονομική στήριξη
- Δήμος - Κοινότητα: Νέας Σμύρνης Αττικής
- Παπούτσι: 45
- Μπλούζα: XXL
- Επικοινωνία:
Καλημέρα σας.
Εκδηλώνω επίσης το ενδιαφέρον μου για την εγγονή μου που έρριξε και έσπασε τη συσκευή που είχε.
Αποστολή μόνο με boxnow πληρωμένο από εμένα (θα σας στείλω κωδικό).
Εκδηλώνω επίσης το ενδιαφέρον μου για την εγγονή μου που έρριξε και έσπασε τη συσκευή που είχε.
Αποστολή μόνο με boxnow πληρωμένο από εμένα (θα σας στείλω κωδικό).
Αυτά που ζητάω να μου χαρίσουν δεν προορίζονται μόνο για εμένα, αλλά για τρία παιδιά και τέσσερα εγγόνια.
Αιτήματα μελών που δεν έχουν χαρίσει κάτι ή μελών που έχουν αρνητικά στατιστικά,
τα παραβλέπω.«ἕπεσθαι δὲ δοκεῖ τῇ ἀχαριστίᾳ ἡ ἀναισχυντία». Ξεν. Κ.Παιδ. 1.2.7
Λείπω συχνά εκτός έδρας. Ζητώ κατανόηση, αν καθυστερώ να απαντήσω.
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Αιτήματα μελών που δεν έχουν χαρίσει κάτι ή μελών που έχουν αρνητικά στατιστικά,
τα παραβλέπω.«ἕπεσθαι δὲ δοκεῖ τῇ ἀχαριστίᾳ ἡ ἀναισχυντία». Ξεν. Κ.Παιδ. 1.2.7
Λείπω συχνά εκτός έδρας. Ζητώ κατανόηση, αν καθυστερώ να απαντήσω.
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
-
- VIP Member
- Δήμος - Κοινότητα: Αθήνας
- Επικοινωνία:
[ΧΑΡΙΖΩ] Re: κινητό τηλέφωνο Redmi 9
Καλησπέρα
Δηλώνω μεγάλο ενδιαφέρον, έχω σχετική αγγελία εδώ:viewtopic.php?f=4&t=214981
Ευχαριστω πολυ

Δηλώνω μεγάλο ενδιαφέρον, έχω σχετική αγγελία εδώ:viewtopic.php?f=4&t=214981
Ευχαριστω πολυ
- MGEORGE
- VIP Member
- Νομός κατοικίας: Ν. Καρδίτσας
- Δήμος - Κοινότητα: Καρδίτσας
- Επικοινωνία:
καλησπερα μου βαλατε ευχαριστω θα ζητησω να αφαιρεθειanastasios1941 έγραψε: ↑29 Μαρ 2025, 20:41χαρίζεται κινητό τηλέφωνο Redmi 9
παραμενει το ενδιαφέρον μου για το κινητο
αποστολή με box now εννοείτε δικα μου τα μεταφορικα
- polvar
- Συντονιστής
- Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
- Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
- Επικοινωνία:
Η αγγελία πάει στο αρχείο εξαιτίας μη ανταπόκρισης του αγγελιοθέτη.
Αν θελήσει να επανέλθει να στείλει πμ σε μένα ή να γράψει στο Εδώ βοήθεια
Αν θελήσει να επανέλθει να στείλει πμ σε μένα ή να γράψει στο Εδώ βοήθεια