Ασύρματο Panasonic KX-TG2511GR

Καλωσήρθατε στο φόρουμ.Γεια, εγώ είμαι έγραψε: ↑30 Μάιος 2025, 13:12Καταρχάς, συγχαρητήρια για την πολύ όμορφη και ανθρώπινη πρωτοβουλία.
Θα ήθελα να απευθύνω ένα προσωπικό αίτημα, ελπίζοντας πως μπορείτε να βοηθήσετε. Αναζητώ σταθερό και κινητό τηλέφωνο για τη μητέρα μου.
Το ασύρματο, λειτουργεί καλά ! Τά πλήκτρα ανταποκρίνονται καλά, στους διάφορους χειρισμούς ;
το καθάριζα μα αλκοόλη μια φορά το μήνα για να πατιούνται τα πλήκτραagion oros έγραψε: ↑01 Ιουν 2025, 12:21Το ασύρματο, λειτουργεί καλά ! Τά πλήκτρα ανταποκρίνονται καλά, στους διάφορους χειρισμούς ;
Εκτός αυτό, πού φαίνεται από την φθορά των αριθμών .panteleon1 έγραψε: ↑01 Ιουν 2025, 17:07το καθάριζα μα αλκοόλη μια φορά το μήνα για να πατιούνται τα πλήκτραagion oros έγραψε: ↑01 Ιουν 2025, 12:21Το ασύρματο, λειτουργεί καλά ! Τά πλήκτρα ανταποκρίνονται καλά, στους διάφορους χειρισμούς ;
Μιχάλης 04 έγραψε: ↑30 Μάιος 2025, 13:58Καλωσήρθατε στο φόρουμ.Γεια, εγώ είμαι έγραψε: ↑30 Μάιος 2025, 13:12Καταρχάς, συγχαρητήρια για την πολύ όμορφη και ανθρώπινη πρωτοβουλία.
Θα ήθελα να απευθύνω ένα προσωπικό αίτημα, ελπίζοντας πως μπορείτε να βοηθήσετε. Αναζητώ σταθερό και κινητό τηλέφωνο για τη μητέρα μου.
Η αγγελία αυτή δεν έχει κινητό, όμως μπορείτε να κάνετε αναζήτηση για κινητό για τη μητέρα σας, χαρίζουν κάποιοι π.χ.
viewtopic.php?f=3&t=215917&p=2103151&hi ... C#p2099406
και
viewtopic.php?f=3&t=199073&hilit=%CE%BA ... C#p1948017
έχει κι άλλα. Μπορείτε να ψάξετε και να γράψετε στην αντίστοιχη αγγελία.
Οπότε μπορείτε να ζητήσετε από εδώ σταθερό και σε μια άλλη αγγελία κινητό για να καλυφθείτε
Όλα αυτά στα ρωτάω, γιατί έχω ένα σχεδόν το ίδιο, πού έχει χαλασμένη πλακέτα,
καλο μήνα και σε σάς ενδιαφέρεστε για το σταθερό ή το ασύρματο?Γεια, εγώ είμαι έγραψε: ↑02 Ιουν 2025, 12:26Χαίρετε και καλό μήνα.
Εάν είναι διαθέσιμη η ανάρτηση ακόμη, εγώ ενδιαφέρομαι για τους λόγους που προανέφερα. : )