[ΧΑΡΙΖΩ] Κλουβί για πουλί

Aπαγορεύεται δημοσίευση αγγελιών ζώων, αν δεν αναφέρεται και ο αριθμός ηλεκτρονικής σήμανσης, με ποινή 300€.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω
Απο την ελληνική νομοθεσία απαγορεύεται δημοσίευση αγγελιών ζώων, αν δεν αναφέρεται και ο αριθμός ηλεκτρονικής σήμανσης, με ποινή 300€.
Απάντηση
vya
VIP Member
VIP Member
Δημοσιεύσεις: 1279
Εγγραφή: 14 Μαρ 2011, 15:19
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Χαλανδρίου Αττικής
Φύλο: Άντρας
Παπούτσι: 44
Μπλούζα: XL
Επικοινωνία:

[ΧΑΡΙΖΩ] Κλουβί για πουλί

Δημοσίευση από vya » 29 Ιούλ 2020, 10:50

Χαρίζω αυτό το κλουβί διαστάσεων 24x38 βάση, 30 ύψος. Μαζί με τα εξαρτήματα που βλέπετε στις φωτό. Είναι καθαρό αλλά επειδή ήταν παρατημένο στην αποθήκη για πολλά χρόνια, έχει αρχίσει να έχει σημαδάκια σκουριάς. Με ένα γρήγορο βαψιματάκι θα γίνει καινούριο και το κάνετε και στο χρώμα που θέλετε. Στη βάση υπάρχει σπάσιμο στη μία γωνία, όπως φαίνεται καθαρά στη μία φωτό, αλλά είναι η πλευρά χωρίς ανοίγματα που μπορεί να μπει προς τον τοίχο και να μην φαίνεται.

Παρακαλαβή από Χαλάνδρι μέχρι 7 Αυγούστου.

Εικόνα
Εικόνα
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
  • Αν δεν έχετε χαρίσει ποτέ ούτε ένα αντικείμενο στο xariseto.gr και δεν έχετε ενεργές αγγελίες χαρίσματος, μην κάνετε καν τον κόπο να μου ζητήσετε κάτι. Επίσης δεν δίνω σε ζήτουλες.
  • Μην μου στέλνετε ΠΜ ζητώντας κάτι αν δεν επικοινωνήσω πρώτα εγώ μαζί σας. Αν ζητάτε κάτι που χαρίζω, απαντήστε στην αγγελία και θα σας στείλω πρώτα εγώ ΠΜ ή θα απαντήσω στην αγγελία. Μπορεί και να μην απαντήσω καθόλου αν δώσω το αντικείμενο σε άλλο μέλος.
  • Άμα αργώ να απαντήσω μπορεί να είμαι πνιγμένος στη δουλειά ή να λείπω σε ταξίδι.
  • Παρακαλώ ελέγχετε συχνά τα "Εισερχόμενα" σας, διότι αν έχει γεμίσει ο φάκελος ΔΕΝ θα λάβετε τα ΠΜ που σας έχω στείλει για συνεννόηση!


Απάντηση

Επιστροφή στο “(Αττική) Ζωάκια & αξεσουάρ”