[ΧΑΡΙΖΩ] Βιβλία αυτοβοήθειας

Βιβλία , εφημερίδες , περιοδικά, γραφική ύλη κ.α
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω
Απάντηση
vya
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Χαλανδρίου Αττικής
Φύλο: Άντρας
Παπούτσι: 44
Μπλούζα: XL
Επικοινωνία:

[ΧΑΡΙΖΩ] Βιβλία αυτοβοήθειας

Δημοσίευση από vya » 01 Οκτ 2024, 14:53

Χαρίζω τα ακόλουθα βιβλία αυτοβοήθειας, Όλα σε πολύ καλή έως άριστη κατάσταση. Το "Σερφάροντας" είναι από εφημερίδα, τα υπόλοιπα κανονικές εκδόσεις. Το "Κατάθλιψη αυτοθεραπεία χωρίς χάπια" έχει κάποιες υπογραμμίσεις με highlighter, όπως ενδεικτικά φαίνεται στη φωτογραφία.

Μόνο με αποστολή Box Now (με δικό σας κωδικό) και αυστηρά ΕΝΑ βιβλίο ανά μέλος. Ζητήστε ΤΙΤΛΟ, όχι νούμερο (πρώτο, δεύτερο, κ.ο.κ.). Τα νέα μέλη παρακαλώ να διαβάσουν τους όρους κάτω από τη δημοσίευση πριν ζητήσουν.

Κατάθλιψη αυτοθεραπεία χωρίς χάπια
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Αυτοεκτίμηση
Εικόνα
Εικόνα

Σερφάροντας με (αν)ασφάλεια
Εικόνα

Πετάξτε το στρες από τη ζωή σας
Εικόνα
Εικόνα

The Evelyn Wood Seven-Day Speed Reading and Learning Program (στα Αγγλικά, σκληρόδετο)
Εικόνα
Εικόνα

Ζήσε σαν εργοστασιάρχης
Εικόνα
Εικόνα
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
  • Αν δεν έχετε χαρίσει ποτέ ούτε ένα αντικείμενο στο xariseto.gr και δεν έχετε ενεργές αγγελίες χαρίσματος, μην κάνετε καν τον κόπο να μου ζητήσετε κάτι. Επίσης δεν δίνω σε ζήτουλες.
  • Μην μου στέλνετε ΠΜ ζητώντας κάτι αν δεν επικοινωνήσω πρώτα εγώ μαζί σας. Αν ζητάτε κάτι που χαρίζω, απαντήστε στην αγγελία και θα σας στείλω πρώτα εγώ ΠΜ ή θα απαντήσω στην αγγελία. Μπορεί και να μην απαντήσω καθόλου αν δώσω το αντικείμενο σε άλλο μέλος.
  • Άμα αργώ να απαντήσω μπορεί να είμαι πνιγμένος στη δουλειά ή να λείπω σε ταξίδι.
  • Παρακαλώ ελέγχετε συχνά τα "Εισερχόμενα" σας, διότι αν έχει γεμίσει ο φάκελος ΔΕΝ θα λάβετε τα ΠΜ που σας έχω στείλει για συνεννόηση!

Άβαταρ μέλους
Sofi08
Υπέρβαση ορίου ζήτησης
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Μαραθώνος Αττικής
Φύλο: Γυναίκα
Επικοινωνία:

[ΧΑΡΙΖΩ] Re: Βιβλία αυτοβοήθειας

Δημοσίευση από Sofi08 » 01 Οκτ 2024, 20:37

Γειά σας. Θα ήθελα το βιβλίο για την κατάθλιψη και το βιβλίο για την αυτοεκτίμηση. Σας ευχαριστώ

Απάντηση

Επιστροφή στο “(Αττική) Βιβλία - περιοδικά - χαρτικά”