[ΧΑΡΙΖΩ] Βιβλία περιοδικά διάφορα ενδιαφέροντα

Βιβλία , εφημερίδες , περιοδικά, γραφική ύλη κ.α
Κανόνες Δ. Συζήτησης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ τους κανόνες για να αποφύγετε τη διαγραφή του λογαριασμού σας
Βοηθός για νέα μέλη Εδω
Απάντηση
vya
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Χαλανδρίου Αττικής
Φύλο: Άντρας
Παπούτσι: 45
Μπλούζα: XL
Επικοινωνία:

[ΧΑΡΙΖΩ] Βιβλία περιοδικά διάφορα ενδιαφέροντα

Δημοσίευση από vya » 08 Απρ 2026, 10:59

Χαρίζω τα παρακάτω βιβλία και περιοδικό.
"Οι παραδόσεις του ελληνικού λαού" είναι από εφημερίδα, αδιάβαστα και θα δοθούν μαζί.
Η "Μακροβιοτική ικαριώτικη κουζίνα" είναι σαν καινούριο (μπορείτε ακόμα και να το κάνετε δώρο) και θα δοθεί μόνο του ή μαζί με το περιοδικό Cantina.
Το "Γιατί το σεξ είναι τόσο διασκεδαστικό" δεν είναι αυτό που νομίζετε :D είναι πιασάδικος τίτλος για ένα (ενδιαφέρον) βιβλίο εξελικτικής βιολογίας για αυτό βάζω και ενδεικτική φωτογραφία από το κείμενο.

Παρακαλώ ζητάτε με ΤΙΤΛΟ, όχι "πρώτο", "δεύτερο", κ.ο.κ.

Αποστολή με Box Now με δικό σας αριθμό. Εναλλακτικά, παραλαβή από Χαλάνδρι σε μέρος και ώρα που με βολεύει (κυρίως για τους γείτονες).

Εικόνα Εικόνα Εικόνα

Εικόνα Εικόνα Εικόνα

Εικόνα Εικόνα

Εικόνα Εικόνα

Εικόνα Εικόνα

Εικόνα Εικόνα Εικόνα
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
  • Αν δεν έχετε χαρίσει ποτέ ούτε ένα αντικείμενο στο xariseto.gr και δεν έχετε ενεργές αγγελίες χαρίσματος, μην κάνετε καν τον κόπο να μου ζητήσετε κάτι. Επίσης δεν δίνω σε ζήτουλες.
  • Μην μου στέλνετε ΠΜ ζητώντας κάτι αν δεν επικοινωνήσω πρώτα εγώ μαζί σας. Αν ζητάτε κάτι που χαρίζω, απαντήστε στην αγγελία και θα σας στείλω πρώτα εγώ ΠΜ ή θα απαντήσω στην αγγελία. Μπορεί και να μην απαντήσω καθόλου αν δώσω το αντικείμενο σε άλλο μέλος.
  • Άμα αργώ να απαντήσω μπορεί να είμαι πνιγμένος στη δουλειά ή να λείπω σε ταξίδι.
  • Παρακαλώ ελέγχετε συχνά τα "Εισερχόμενα" σας, διότι αν έχει γεμίσει ο φάκελος ΔΕΝ θα λάβετε τα ΠΜ που σας έχω στείλει για συνεννόηση!

Απάντηση

Επιστροφή στο “(Αττική) Βιβλία - περιοδικά - χαρτικά”