Δημοσίευση
από kathytrolldoll » 03 Ιούλ 2026, 17:32
Βιβλία μαγειρικης για γλυκά και κυρίως για άλμυρα, υπήρχαν καιρό στη συλλογή με τα βιβλία και ήρθε η ώρα να αξιοποιηθούν! ειδικά τα μεγάλα της 2ης φωτό πρόκειται για εκληκλοπαοδεοες μαγειρικής!
Είναι σε άψογη κατάσταση όμως ορισμένες σελίδες (ελάχιστες) έχουν αποκολληθεί από τη ράχη ,τα βιβλία είναι πλήρη και απλά αυτές οι σελίδες βρίσκονται στη θέση τους απλα όχι κολλημένες. Οπότε δεν προσφέρονται για δώρο η αξιοποίηση με άλλον τρόπο αλλά για προσωπική χρήση και συλλογή
Θα ήθελα να χαριστούν άμεσα, μαζί η ξεχωριστά ότι θέλετε
Παραλαβή από την περιοχή Μ ή αποστολή μέσω μποξ (δεμα εξαρτάται από ποσότητα όγκο βάρος)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
kathytrolldoll την 03 Ιούλ 2026, 19:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
**
Ψάχνω Cookie Monster (μπλε μπισκοτοτέρας από Sesame Street), Βραδυποδες, πράγματα 80ς-90ς
**
Μυνηματα διαβάζω στα ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ,σπάνια μπαίνω να δω σχόλια στις αγγελίες άρα αν θέλετε να ρωτήσετε η ζητήσετε θα στέλνετε ΠΜ.Το γράφω χρονια κ εξακολουθούν άνθρωποι να μου κάνουν γκρίνιες και μανουρα που δν τους απάντησα ενώ γράφω ξεκάθαρα ότι βλέπω κυρίως INBOX κ οχι τα σχόλια.
**
Έχω άλφα,PayPal, στο πειπαλ δέχομαι πληρωμή μέσω "αποστολή χρημάτων σε φίλο" γτ η "αποστολή χρημάτων για αγαθά" έχει κράτηση προμηθειας από την PayPal.Οποίος προτιμά αγαθά θα επωμίζεται ο ίδιος την προμήθεια γιατί δεν μπορω να επιβαρύνομαι έξοδα,είμαι άνεργη.