Δικα σου οσα ζητησες μιλαμε με πμIoannamarg έγραψε: ↑28 Φεβ 2018, 17:35Οκ Μαριάνθη μου Σευχαριστω για τις διευκρινίσεις οποτε με ενδιαφερουν τα τρία εκτός της μπλουζαςΜανθη έγραψε: ↑28 Φεβ 2018, 15:24καλημερα,Ioannamarg έγραψε: ↑28 Φεβ 2018, 15:06Γειασου Μαριανθη μου με ενδιαφερουν τα σουτιεν μ-λ το παντελονι δερματίνη που θελω να σε ρωτησω τι Νο ειναι και στην μεση επειδη δεν φαινεται το ζωναρακι ειναι με λαστιχο η κουμπι δηλ. εμενα το υψος μου ειναι 1,71 και κιλα 59-60 πιστευεις οτι ειναι καλο και το μπλουζακι το μαυρο δερματινη επισης μου αρεσε πολυ ειναι σε φαρδια η στενη γραμμη και για το 56 ειναι φορεματακι μακο η μπλουζοφορεμα καλη σου μερα σευχαριστω πολυ
το παντελονι ειναι μ. πιστευω να σου κανει εχει λαστιχο στην μεση, ειναι ψηλοκαβαλο και αρκετα ελαστικο,
το μπλουζακι με δερματινη ειναι αριστο, αλλα το δινω γιατι ειμαι πιο ψηλη και το ηθελα λιγο πιο μακρυ για μενα, για το θεμα φαρδους δεν ξερω αν σου πω μονο αν κανω μετρηση μασχ. με μασχαλη, σε εμενα ηταν στενο, εσενα θα σου στρωνει καλυτερα.
το 56 ειναι μπλουζα![]()