Κανόνες Chat and Fun: Διαβάστε ΠΡΩΤΑ αυτό !!!

Συζητήσεις για... οτιδήποτε δεν έχει σχέση με αγγελιες (χαλαρή κουβέντα)!! Απαγορεύονται τα φανατισμένα πολιτικά, θρησκευτικά και αθλητικά θέματα.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Διαβάστε τους κανόνες της κατηγορίας
Αν βρείτε κάποιο θέμα που δεν ισχύει πλέον παρακαλούμε πατήστε την αναφορά για να το ελέγξουμε και να το σβήσουμε
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
makis
Διαχειριστής Site
Διαχειριστής Site
Δημοσιεύσεις: 6724
Εγγραφή: 29 Φεβ 2008, 18:19
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Φύλο: Άντρας
Παπούτσι: 46
Μπλούζα: L
Τραπ. λογ/σμός: Eurobank
Τοποθεσία: ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Επικοινωνία:

Κανόνες Chat and Fun: Διαβάστε ΠΡΩΤΑ αυτό !!!

Δημοσίευση από makis » 13 Μαρ 2008, 03:43

Καλώς ήλθατε στην ενότητα «Chat and Fun».

Η συγκεκριμένη ενότητα δημιουργήθηκε για να φιλοξενήσει συζητήσεις που δεν σχετίζονται με τις αγγελίες. Εδώ, μπορείτε να μιλήσετε για οτιδήποτε... σας απασχολεί, αρκεί φυσικά να τηρείτε πιστά τους Όρους Πρόσβασης και Χρήσης. Σας προτρέπουμε λοιπόν να τους διαβάσετε (και πάλι) προσεκτικά προτού υποβάλλετε οποιοδήποτε μήνυμα.

1. Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα νέο θέμα συζήτησης, θα πρέπει αρχικά να… αναρωτηθείτε αν κάποιο άλλο μέλος , έχει δημιουργήσει κάποιο αντίστοιχο στο παρελθόν. Για αυτόν το σκοπό άλλωστε σας παρέχετε η δυνατότητα της «αναζήτησης». Όπως θα διαπιστώσετε, ανάμεσα σε πολλά μηνύματα, είναι πολύ πιθανό να εντοπίσετε κάποιο θέμα παραπλήσιο ή ίδιο με αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε. Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό θα ήταν να αποφύγετε τη δημιουργία νέου θέματος και να υποβάλλετε τα σχόλιά σας σε αυτό που ήδη υπάρχει.

2. Αν τελικά πραγματοποιήσατε αναζήτηση και δεν βρήκατε κάποιο θέμα που να σας καλύπτει, μπορείτε να προχωρήσετε στη δημιουργία νέου θέματος. Σε αυτήν την περίπτωση φροντίστε να χρησιμοποιήσετε έναν σύντομο, περιεκτικό τίτλο, που θα καθιστά με απόλυτη σαφήνεια τον λόγο ύπαρξης του συγκεκριμένου θέματος. Για παράδειγμα, τίτλοι όπως «sos» , «έχω ένα πρόβλημα» , «Επείγον», «Βοήθεια» κ.ο.κ. είναι… απαγορευμένοι και θα τροποποιούνται με την πρώτη ευκαιρία (όπως άλλωστε και οι τίτλοι με greeklish).

3. Φροντίστε ώστε τα μηνύματά σας να μην είναι μονολεκτικά, ανούσια ή μη ολοκληρωμένα. Καλό θα ήταν επίσης να χρησιμοποιείτε... ελληνικά και όχι greeklish - θα βοηθήσετε με αυτόν τον τρόπο άλλους χρήστες του Διαδικτύου να εντοπίσουν με ευκολία το μήνυμά σας, να το διαβάσουν και γιατί όχι, να απαντήσουν σε αυτό.

4. Αποφύγετε την παράθεση περιεχομένου από άλλα sites, χωρίς την αναφορά της πηγής και τη δημιουργία του απαραίτητου «συνδέσμου» (hyperlink) προς αυτά. Όπως εσείς δεν θα θέλατε να σας αντιγράφει κάποιος τα μηνύματά σας και να τα παρουσιάζει ως δικά του, έτσι και εσείς θα πρέπει να σεβαστείτε το «έργο» των άλλων. Παραθέστε τον απαραίτητο σύνδεσμο και συνοδέψτε τον με μια αναλυτική περιγραφή, ώστε να γνωρίζουν οι υπόλοιποι χρήστες τι θα... συναντήσουν αν τον ακολουθήσουν.

5. Όπως και στα υπόλοιπα forums του xariseto.gr, έτσι και στο Chat and Fun απαγορεύεται η δημιουργία και η συμμετοχή σε συζητήσεις με αθλητικό, κομματικό και θρησκευτικό περιεχόμενο. Μηνύματα αυτού του είδους θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση, ενώ ίσως χρειαστεί να ληφθούν και πιο αυστηρά... μέτρα. Εξαίρεση αποτελούν μηνύματα που δημοσιεύονται σε μεμονωμένα θέματα, για την δημιουργία των οποίων προηγήθηκε η παραχώρηση σχετικής αδείας από τους αρμόδιους διαχειριστές, με την προϋπόθεση ότι αυτά δεν θα περιέχουν απόψεις «οπαδικού» χαρακτήρα. Οι φανατισμοί δεν έχουν θέση στο εδω.

6. Όπως και στα υπόλοιπα forum του xariseto.gr , έτσι και στο Chat & Fun απαγορεύεται η επισύναψη, αλλά και η δημοσίευση συνδέσμων (links) που οδηγούν στην λήψη «παράνομου» (πειρατικού) περιεχομένου, όπως π.χ.αρχεία που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα (αποσπάσματα ή ολόκληρα τραγούδια σε ψηφιακή μορφή, αποσπάσματα ή ολόκληρες ταινίες, αποσπάσματα ή ολόκληρα επεισόδια ελληνικών / ξένων σειρών, αποσπάσματα ή ολόκληρες εκπομπές, ολοκληρωμένες εκδόσεις εμπορικών προγραμμάτων / εφαρμογών, cracks, σειριακοί αριθμοί και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να επιτρέψει την παράνομη χρήση προγραμμάτων κ.ο.κ. ). Τα παράνομα αρχεία, καθώς και οι σύνδεσμοι προς αυτά, θα αφαιρούνται με την πρώτη ευκαιρία, χωρίς προειδοποίηση.
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ XARISETO.GR

===========================
THRIFT STORE (ΧΑΡΙΣΟΜΑΓΑΖΟ) Ανοιχτο 15:00 εψς 23:00 ΕΚΤΟΣ Κυριακης

CU: 6945.175598 , Τηλ: 231.2.203040

Χρωστάω γραμ/μα : dianeira
ΒΟΗΘΟΣ ΜΕΛΩΝ


Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Chat and Fun”