είναι η sony cybershot. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ή που μπορώ να πάω να τη φτιάξω θα μου ήταν πολύτιμη η κάθε πληροφορία.
Να σημειώσω ότι το μενού με αφήνει να το δω αλλά δε μπορώ να φωτογραφίσω.

ninolas έγραψε:λογικά κάποιο ολοκληρωμένο δεν κάνει επαφή λόγο της πτώσης
βασικά πρέπει να σκεφτείς πριν κοιτάξεις την επισκευή εάν αξίζει
nicnt έγραψε:Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε είναι κατά 99% στο φακό και δεν έχει καμιά σχέση με τα ηλεκτρονικά της..
Κάπου "έφυγε" απ΄τους οδηγού του και δεν ανοίγει σωστά γι αυτό και ξανα-προσπαθεί.
Δοκίμασε την ώρα που προσπαθεί να ανοίξει να τον βοηθήσεις λίγο και εσύ μήπως ξεπεράσει το σκάλωμα-επανέρθει στη θέση του.
Σε αντίθετη περίπτωση μόνο έμπειρος τεχνικός μπορεί να αποκαταστήσει τη ζημιά (αν δεν έχει σπάσει κάτι φυσικά).
Επειδή όμως κανένας δεν ασχολείται είμαι σίγουρος πως θα σου προτείνουν αντικατάσταση του φακού.
angelaki2015 έγραψε:Καλημερατο ιδιο ακριβως επαθα και εγω με τη δικη μου μηχανη , το εριξε το ανιψακι μου και εμεινε ο φακος εξω, ανοιγόκλεινε μονο του .. το προβλημα ειναι στο φακο και η επισκευη δεν αξιζει το αφησα ετσι ...μακαρι να ειναι διαφορετικη η δικη σου περιπτωση αλλα καλο ειναι να μην το ανοιγοκλεινεις εσυ γιατι μπλοκαρει πιο πολυ να το αφησεις ετσι και να ρωτησεις εναν τεχνικο ...
Καλη Συνεχεια