Κανόνες Δ. Συζήτησης ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ !
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ !
1) ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ! Αν είναι πραγματική ανάγκη στείλτε πρώτα email στο info [at] xariseto.gr ή στο 2312203040 2) Οταν πάρουμε ή δώσουμε κάτι ποστάρουμε και ευχαριστούμε-αξιολογούμε το μέλος 3) ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ την αγγελία που ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ (αφου πρώτα απαντήσει-ευχαριστήσει το μέλος που πήρε το αντικείμενο)!
Εγινε σχολαστικός έλεγχος, σε οθόνη μεγάφωνο μικρόφωνο σήμα κτλ.
Όλα φαίνονται σωστά.
Σε καλή κατάσταση.
Πιθανώς υπάρχουν 1-2 χρωματιστά καλύμματα. Θα ψάξω. Με την μπαταρία του, χωρίς φορτιστή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Periklis_alfa την 22 Αύγ 2018, 01:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχω λογαριασμό alpha bank & Πειραιώς.
Στέλνω παντού με ΕΛΤΑ ή ότι θέλετε.
διαθέτω internet banking Εθνικής και web banking Πειραιώς Στέλνω μόνο με ΕΛΤΑ,δεκτή η παραλαβή από το χώρο μου αν και δύσκολο γιατί κατοικώ σε χωριό. κάποιες φορές πουλάω αντικείμενα δικά μου σε ομάδες του facebook.
ΧΑΡΙΖΩ σ'ολους τους νομους ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ εξυπηρετω και χαριζω μονο σε φιλικα προς εμενα προσωπα απο εδω μεσα γιατι η γαιδουρια ορισμενων μελων δεν εχει ορια. ΔΙΑΤΗΡΩ BLACK LIST... Δε σκαω πλεον αλλα χαριζω επιλεκτικα εκει που θελω..........................................................ΔΕ ΚΑΝΩ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Οφ.ευχαρ:
Περιμ.ευχαρ:
Οφ.χρήματα:bauhaus,give(0,56)
Περιμ.χρήματα:lenas(0,30ομ.)
Παραλαβή:ntoli
ntoli:παρέλαβε πράγματα για ανταλλαγή και δεν έστειλε ποτέ τπ,ούτε απάντησε στα μηνύματά μου
Έχω λογαριασμό στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ και στέλνω και ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ!
Καμιά φορά αργώ η ξεχνάω μένω σε χωριό οπότε οι μετακινήσεις μου είναι δύσκολες,έχω μια μικρή πριγκίπισσα και την μεγαλώνω μόνη μου ! Είμαι αδερφή με το μέλος peggouliny