Μόνο τα ροζ nike έχει φθορά οπως φαίνεται στις φωτογραφίες 24 ώρες αναμονή κ αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον θα δωθουν εκτός ..σας ευχαριστώ!!
Συντονιστής: athanasiamak
Σας ευχαριστώ για του ενδιαφέρων επειδή εγώ πάντα κρατάω σειρά προτεραιότητας . Σας ενημερώνω πως τα παπούτσια αν ενδιαφέρεστε ακόμα είναι δικά σας..για περισσότερες πληροφορίες στείλετε μου μνμ
Λυπάμαι επειδή κρατάω σειρά προτεραιότητας προηγείται μια κυρία αν δεν ενδιαφέρεται τελικά πολύ ευχαρίστως να τα δώσω αλλα προς το παρόν περιμένω απάντηση από εκείνην..σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
Θα ήθελα να το πω γιατί το διαβάζω κάποιες φορές κ από άλλα μέλη ...δικαίωμα του καθενός είναι να χαρίσει όπου θέλει το αντικείμενο του αλλά με τρελλαινει το "τηρώ σειρά προτεραιότητας". Αν αυτό το κάναμε όλοι τότε θα έπαιρναν μόνο αυτοί που είναι όλοι μερα πάνω από τον υπολογιστή. Μια μαμά δηλαδή που έχει μωρά , υποχρεώσεις κλπ κ μπαίνει αργά το βράδυ όταν τα κοιμίζει ,αυτή δεν θα είχε καταφέρει να πάρει ποτέ τίποτε...florenia11 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2019, 23:54Λυπάμαι επειδή κρατάω σειρά προτεραιότητας προηγείται μια κυρία αν δεν ενδιαφέρεται τελικά πολύ ευχαρίστως να τα δώσω αλλα προς το παρόν περιμένω απάντηση από εκείνην..σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
Ας πω και εγώ κάτι....χωρίς παρεξήγηση,VICKY1978 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2019, 00:28Θα ήθελα να το πω γιατί το διαβάζω κάποιες φορές κ από άλλα μέλη ...δικαίωμα του καθενός είναι να χαρίσει όπου θέλει το αντικείμενο του αλλά με τρελλαινει το "τηρώ σειρά προτεραιότητας". Αν αυτό το κάναμε όλοι τότε θα έπαιρναν μόνο αυτοί που είναι όλοι μερα πάνω από τον υπολογιστή. Μια μαμά δηλαδή που έχει μωρά , υποχρεώσεις κλπ κ μπαίνει αργά το βράδυ όταν τα κοιμίζει ,αυτή δεν θα είχε καταφέρει να πάρει ποτέ τίποτε...florenia11 έγραψε: ↑18 Ιούλ 2019, 23:54Λυπάμαι επειδή κρατάω σειρά προτεραιότητας προηγείται μια κυρία αν δεν ενδιαφέρεται τελικά πολύ ευχαρίστως να τα δώσω αλλα προς το παρόν περιμένω απάντηση από εκείνην..σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
Προσ Θεού έτσι..δεν υπονοώ τίποτε για τη Νίκη(το μελοσ που θα τα χαρισετε), ούτε σας "την λέω" που δεν μου χαρίσατε..μην γίνει καμία παρεξήγηση
αν μου επιτρέπετε όμως σας ειπα τη γνώμη μου κ αν θέλετε τη σκέφτεστε για μελλοντικές σας επιλογεσ