μήπως τις θέλει κάποιο μέλος συλλέκτης.
1,

2.

3.

Καλησπέρα, δεν θυμάμαι. Την είχα αγοράσει 25 από άτομο μέσω της "χρυσής ευκαιρίας", όταν μου χάλασε η μηχανή στο ν.1, για να περνάω τις φωτογραφίες στο χάρισέ το. Κάποια στιγμή κάτι έπαθε -δεν θυμάμαι τι-, την έδειξα στον ανιψιό μου, μήπως ήξερε να την φτιάξει, δεν μπόρεσε και μου πρότεινε να βγάζω τις φωτογραφίες με το τάμπλετ, που είχα αγοράσει στο μεταξύ, το οποίο και έκανα και η μηχανή έμεινε.
Καλησπέρα, θυμάμαι, πριν χρόνια, την τελευταία φορά που την χρησιμοποιήσει κάποιο πρόβλημα μου έβγαλε,0Χρυσάνθη0 έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 02:15Γεια σας. Θα μπορούσατε να μου πείτε τι δεν λειτουργεί στην τρίτη μηχανή; Ευχαριστώ.
Οκ. Θα την ήθελα, λοιπόν.maria2015 έγραψε: ↑27 Σεπ 2020, 00:49Καλησπέρα, θυμάμαι, πριν χρόνια, την τελευταία φορά που την χρησιμοποιήσει κάποιο πρόβλημα μου έβγαλε,0Χρυσάνθη0 έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 02:15Γεια σας. Θα μπορούσατε να μου πείτε τι δεν λειτουργεί στην τρίτη μηχανή; Ευχαριστώ.
όταν γύριζα το ροδάκι για τις φωτογραφίες δεν σταμάταγε σε κάθε μια όπως έπρεπε.
Χθες έβγαλα την κασέτα-φιλμ και την ξανά έβαλα και γύριζε κανονικά την κάθε μια φωτογραφία χωρίς πρόβλημα.
Το φωτάκι δεν ανάβει, πιστεύω αυτό να αλλάζεται.
Δεν γνωρίζω αν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα από τη μη χρήση τόσων ετών.
Πιθανώς να λειτουργεί, δεν έχω τη δυνατότητα να το ελέγξω, γι' αυτό τη δίνω σαν μη λειτουργική
Να σας τη δώσω τότε, σας στέλνω πμ0Χρυσάνθη0 έγραψε: ↑27 Σεπ 2020, 20:05Οκ. Θα την ήθελα, λοιπόν.maria2015 έγραψε: ↑27 Σεπ 2020, 00:49Καλησπέρα, θυμάμαι, πριν χρόνια, την τελευταία φορά που την χρησιμοποιήσει κάποιο πρόβλημα μου έβγαλε,0Χρυσάνθη0 έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 02:15Γεια σας. Θα μπορούσατε να μου πείτε τι δεν λειτουργεί στην τρίτη μηχανή; Ευχαριστώ.
όταν γύριζα το ροδάκι για τις φωτογραφίες δεν σταμάταγε σε κάθε μια όπως έπρεπε.
Χθες έβγαλα την κασέτα-φιλμ και την ξανά έβαλα και γύριζε κανονικά την κάθε μια φωτογραφία χωρίς πρόβλημα.
Το φωτάκι δεν ανάβει, πιστεύω αυτό να αλλάζεται.
Δεν γνωρίζω αν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα από τη μη χρήση τόσων ετών.
Πιθανώς να λειτουργεί, δεν έχω τη δυνατότητα να το ελέγξω, γι' αυτό τη δίνω σαν μη λειτουργική
Καλησπέρα, την έστειλα σήμερα, κωδικός: cp350813535gr0Χρυσάνθη0 έγραψε: ↑26 Σεπ 2020, 02:15Γεια σας. Θα μπορούσατε να μου πείτε τι δεν λειτουργεί στην τρίτη μηχανή; Ευχαριστώ.