Γιατί δεν κλείνει το παλιό αφού δημιουργήθηκε νέο site;

Τι σας άρεσε και τι όχι στο site του XariseTo.Gr. Απόψεις, Σχόλια, Προτάσεις ή οτιδήποτε πιστεύετε ότι θα ικανοποιήσει τις... επιθυμίες σας!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Τι σας άρεσε και τι όχι στο site του XariseTo.Gr. Απόψεις, σχόλια, προτάσεις ή οτιδήποτε πιστεύετε ότι θα ικανοποιήσει τις... επιθυμίες σας!
Άβαταρ μέλους
nicnt
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Φύλο: Άντρας
Παπούτσι: 43
Μπλούζα: XL
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Επικοινωνία:

Γιατί δεν κλείνει το παλιό αφού δημιουργήθηκε νέο site;

Δημοσίευση από nicnt » 25 Αύγ 2026, 00:39

Με αφορμή δημοσίευση συντονιστή:
polvar έγραψε:
24 Αύγ 2026, 18:31
Από τη στιγμή που μια αγγελία μπαίνει στο νέο site δεν έχει νόημα να μπαίνει κι εδώ και το αντίστροφο, γιατί πολλαπλασιάζει τον κόπο της παρακολούθησης και από τους δημιουργούς της και από τους ενδιαφερόμενους αλλά και από αυτούς που στο τέλος θα πρέπει να κάνουν την μεταφορά αγγελιών από το παλιό στο καινουργιο και την τελική εκκαθάριση
Αναρωτιέμαι γιατί δεν κλείνει το παλιό site ώστε να μην υπάρχουν μπερδέματα;
Επιπλέον, κάποιος πρέπει να μπαίνει και στο ένα και στο άλλο για να βλέπει δημοσιεύσεις που πολλές, όπως εν προκειμένου η παρατήρηση του συντονιστή, καταχωρούνται στο ένα από τα δύο site.
"Κανένας δεν μπορεί να ανέβει στην πλάτη σου αν δεν σκύψεις πρώτα εσύ"(Μάρτιν Λούθερ Κινγκ)

Συνήθως προηγούνται όσοι παραλαμβάνουν άμεσα με συνάντηση
Παρακαλώ τα μέλη που μου χάρισαν κάτι να μου το υπενθυμίζουν όταν μου ζητάνε.

ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ

Μετά από 18 χρόνια, είμαστε πλέον στην καινούργια μας σελίδα

2030.gr

Έχει γίνει μεταφορά όλων των δημοσιεύσεων, όλων των μελών, όλων των "ευχαριστώ", και οι απαντήσεις των τελευταίων 90 ημερών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα τόσα χρόνια υποστήριξης.
Για πάντα μια δωρεάν υπηρεσία προσφοράς.

Άβαταρ μέλους
polvar
Συντονιστής
Συντονιστής
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Επικοινωνία:

Re: Γιατί δεν κλείνει το παλιό αφού δημιουργήθηκε νέο site;

Δημοσίευση από polvar » 25 Αύγ 2026, 03:13

Χωρίς να έχω καμία αρμοδιότητα στο νέο site πέρα από την ιδιότητα του απλού μέλους, υπάρχουν ευνόητοι λόγοι οτι το παλιό site παραμένει ανοιχτό ώσπου να :
1) Ολοκληρωθούν αγγελίες που βρίσκονταν σε εξέλιξη όταν ανακοινώθηκε το νέο site
2) Διορθωθούν λάθη στο νέο site και αποκατασταθεί πλήρης λειτουργία αυτού
3) Κατά το δυνατόν περισσοτερα ενεργά μελη συνδεθούν και δουν το νέο site, εξοικειωθουν με αυτό και τακτοποιήσουν τις αγγελίες τους κλείνοντας τες στο παλιό και ελέγχοντας την σωστή μεταφορά τους στο νέο. Όπως είδαμε υπήρξαν αρκετά λάθη κατά τη μεταφορά
4) Ολοκληρωθουν οι θερινές διακοπές για όλους, διαχειριστες, μέλη και προγραμματιστές

Πάντως είναι βέβαιο ότι καθώς το νέο site έχει προχωρήσει, το παλιό θα σταματήσει σύντομα, επομένως πρέπει να σταματήσουν οι νέες αγγελίες στο παλιό για διευκόλυνση της μεταβασης
Και επειδή κάποιοι μπορεί να μην τους αρέσει το νέο site και να μην θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτό αλλά συνεχίζουν να βάζουν αγγελίες στο παλιό, να ξέρουν ότι η διακοπή μάλλον θα γίνει απότομα οπως φαίνεται από τη μέχρι τώρα ακολουθούμενη πρακτική
Για αυτο φροντιστε να φτιάξετε τις αγγελίες σας που μεταφέρθηκαν στο νέο site διορθώνοντας φωτογραφίες, περιγραφές κλπ

regent
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς

Δημοσίευση από regent » 25 Αύγ 2026, 03:14

Καλησπέρα.

Προσωπικά είμαι κάθετα αντίθετος με το κλείσιμο του xariseto.gr για λόγους που έχουν εκφραστεί εδώ και εδώ.
Πέραν αυτών, είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός και με την φιλοσοφία του 2030.gr (εισαγωγή μηχανισμού points τα οποία θα μπορούν να αποκτώνται με τρόπους που δεν έχουν αποσαφηνίστεί κ.ά.).
Μέχρι λοιπόν όλα τα παραπάνω να διευθετηθούν και να εξασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση, το xariseto.gr πρέπει να παραμείνει ενεργό.

Φιλικά,
Ποιο είναι το αντικείμενο που πήρατε από το site και το χαρήκατε/χρησιμοποιήσατε πιο πολύ;

Οι χρήστες που λαμβάνουν από εμένα αντικείμενα αποδέχονται αυτόματα τον μοναδικό όρο, τα αντικείμενα αυτά να επαναχαρίζονται όταν δεν χρησιμοποιούνται πια ή/και να ανακυκλώνονται όταν φτάσουν στο τέλος της ζωής τους.

Άβαταρ μέλους
panoulis44
Diamond Member
Diamond Member
Δήμος - Κοινότητα: Πειραιά
Μπλούζα: L
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από panoulis44 » 25 Αύγ 2026, 08:59

regent έγραψε:
25 Αύγ 2026, 03:14
Καλησπέρα.

Προσωπικά είμαι κάθετα αντίθετος με το κλείσιμο του xariseto.gr για λόγους που έχουν εκφραστεί εδώ και εδώ.
Πέραν αυτών, είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός και με την φιλοσοφία του 2030.gr (εισαγωγή μηχανισμού points τα οποία θα μπορούν να αποκτώνται με τρόπους που δεν έχουν αποσαφηνίστεί κ.ά.).
Μέχρι λοιπόν όλα τα παραπάνω να διευθετηθούν και να εξασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση, το xariseto.gr πρέπει να παραμείνει ενεργό.

Φιλικά,
Καλημέρα, συμφωνώ και επαυξάνω. Το παλιό σάιτ είναι προς το παρόν πιο λειτουργικό από το νέο. Φαίνεται εύκολα αυτό αφού πολλοί το προτιμούν. Νομίζω θα έπρεπε να μπει "κυριολεκτικά" σε δοκιμαστική παράλληλη χρήση το νέο μέχρι όντως να φανούν τα πλεονεκτήματα του. Ακόμα η εμφάνιση του δεν έχει οριστικοποιηθεί παρά τα ερωτήματα πόσα ποσταρίσματα θα φαίνονται στην αρχική οθόνη. Και φυσικά δεν προσαρμόζεται στις επιλογές του χρήστη.
Φιλικά και από εμένα
Αποστολές μόνο με Box Now
ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΩ ΣΕ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ

Άβαταρ μέλους
vadaris
Μεγάλη υπέρβαση ορίου ζήτησης
Νομός κατοικίας: Ν. Ηρακλείου
Δήμος - Κοινότητα: Ηρακλείου Κρήτης
Παπούτσι: 41
Μπλούζα: L
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από vadaris » 25 Αύγ 2026, 09:17

Καλημέρα. Προσωπικά δεν μπαινω πλέον καθόλου στο νέο site. Πέρα από τις πρώτες 1-2 μέρες θεωρώ ότι δεν είναι τόσο "φιλικό" προς τον χρήστη όσο το παλιό. Θα μου πείς είναι θέμα συνήθειας αλλά οι περισσότεροι είμαστε πολύ εξοικειωμένοι με διάφορα site.
Συμφωνώ με τον panoulis44 θα έπρεπε να λειτουργεί παράλληλα για καποιο χρονικό διάστημα ώστε να διορθωθούν ότι προβλήματα έχει το νέο και να βελτιωθεί η "φιλικότητα".
ΕΔΩ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΑΡΤΕΣ

Δεν χαρίζω με σειρά προτεραιότητας. Κρατάω πάντα αναμονή 2-3 μέρες
Έχω Paypal και Πειραιώς

Μπορώ να σας βοηθήσω και σε αγορές από το ebay
Φιλικά Γιάννης

"Ποτέ μην τα βάζεις με έναν ηλίθιο.Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας"
:gr:

Χρωστάω 1,50€ σε Mishkalito και 0,50€ σε xeniachr

Marian_R
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Δράμας
Δήμος - Κοινότητα: Δράμας
Φύλο: Γυναίκα
Παπούτσι: 37
Μπλούζα: S
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Marian_R » 25 Αύγ 2026, 20:45

Πάντως και ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά για την τοποθέτηση μου απ' τους ανθρώπους που κόπιασαν για να δημιουργήσουν το νέο site και φυσικά αφήνοντας περιθώρια να βελτιωθούν διάφορα, αλλά από το λίγο ψάξιμο στο νέο site που έκανα μου μοιάζει δύσχρηστο σε σχέση με αυτό . Ίσως να είναι θέμα εξοικείωσης και εν καιρώ να μπούμε στους ρυθμούς μας όπως και εδώ !! Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε τους ανθρώπους που μεριμνούν για τα χαρίσματά μας !

Συγκατοικώ με γάτες και σκύλο! :D

Χρωστάω σε : STRAWBERRY8 1,10€ από επιστροφή.

Άβαταρ μέλους
skrissos
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Καβάλας
Δήμος - Κοινότητα: Καβάλας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skrissos » 26 Αύγ 2026, 08:33

το παλιο είναι καλύτερο και συνεχίζω με αυτό......η καινουργια σελίδα πολύ μπέρδεμα δε τη προτιμώ καθόλου
ΧΑΡΙΖΩ σ'ολους τους νομους ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ εξυπηρετω και χαριζω μονο σε φιλικα προς εμενα προσωπα απο εδω μεσα γιατι η γαιδουρια ορισμενων μελων δεν εχει ορια. ΔΙΑΤΗΡΩ BLACK LIST... Δε σκαω πλεον αλλα χαριζω επιλεκτικα εκει που θελω..........................................................ΔΕ ΚΑΝΩ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ Εικόνα Εικόνα

giortsim
Platinum Member
Platinum Member
31 29
Δήμος - Κοινότητα: Αθήνας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από giortsim » 26 Αύγ 2026, 15:23

skrissos έγραψε:
26 Αύγ 2026, 08:33
το παλιο είναι καλύτερο και συνεχίζω με αυτό......η καινουργια σελίδα πολύ μπέρδεμα δε τη προτιμώ καθόλου
Κι εγώ συμφωνώ, το παλιό είναι πολύ πιο λειτουργικό.

Άβαταρ μέλους
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
VIP Member
VIP Member
Δήμος - Κοινότητα: Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης
Φύλο: Ζευγάρι
Μπλούζα: XL
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ » 31 Αύγ 2026, 19:02

Καλησπέρα, από το νέο site αυτό που μου αρέσει είναι ότι ανεβάζεις εύκολα φωτό, κατά τ' άλλα πρτιμώ το παλιό.
ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ XARISETO.GR
Αναστάσιος-Ξανθίππη
Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΜΙΞ ΚΑΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ *DISNEY*
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ, ΕΑΝ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ.

Sotos_ster
VIP Member
VIP Member
Νομός κατοικίας: Ν. Ημαθίας
Δήμος - Κοινότητα: Βέροιας
Μπλούζα: S
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Sotos_ster » 02 Σεπ 2026, 01:16

Δεν μπαίνω κι εγώ στο νέο γιατί με μπερδεύει και δε θέλω να βάλω τον εαυτό μου στην διαδικασία να πιεστώ για να το μάθω… το παλιό μου αρέσει πιο πολύ μιας και αυτό μάθαμε τόσα χρόνια . Το μόνο αρνητικό είναι το ανέβασμα των φωτογραφιών τίποτα άλλο !

:arrow: ΖΗΤΑΩ πλυντήριο πιάτων Morris πάγκου παλαιού τύπου είτε λειτουργικό είτε χαλάσμενο .
Παραδίδω/παραλαμβάνω Ημαθία και Θεσσαλονίκη

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχολιασμός και ιδέες”