Ομαδοποιημένες ή μεμονωμένες αγγελίες και κατάχρηση

Τι σας άρεσε και τι όχι στο site του XariseTo.Gr. Απόψεις, Σχόλια, Προτάσεις ή οτιδήποτε πιστεύετε ότι θα ικανοποιήσει τις... επιθυμίες σας!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Τι σας άρεσε και τι όχι στο site του XariseTo.Gr. Απόψεις, σχόλια, προτάσεις ή οτιδήποτε πιστεύετε ότι θα ικανοποιήσει τις... επιθυμίες σας!
Άβαταρ μέλους
vivi-cd
VIP Member
VIP Member
Δημοσιεύσεις: 885
Εγγραφή: 18 Νοέμ 2010, 09:00
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Ευπαλίου Φωκίδας
Φύλο: Άντρας
Παπούτσι: 38
Μπλούζα: S
Επικοινωνία:

Re: Αγγελίες π ανεβαίνουν αντικείμενα ένα ένα γ ευνόητους λόγους

Δημοσίευση από vivi-cd » 08 Φεβ 2012, 10:07

AnastasiaK, αν και έχεις ένα μέρος δίκιο, επέτρεψε μου να πω και γω τη γνώμη μου, γιατί το θέμα είναι αρκετά πιο πολύπλοκο και δυστυχώς όλοι όσοι είπατε τη γνώμη σας παραπάνω, είδατε το θέμα μονόπλευρα, δηλαδή μόνο από την πλευρά αυτών που βάζουν μία-μία τις ομοειδείς αγγελίες.

Εγώ θέλω να επισημάνω και την άλλη πλευρά του θέματος. Δηλαδή για τις αγγελίες όπου πολύ σωστά τα μέλη βάζουν πολλά ομοειδή είδη σε μία αγγελία. Έλα όμως που έτσι που επωφελούνται οι λεγόμενοι ζήτουλες και βρίσκουν ευκαιρία να πάρουν 1-2-3-4-5...., ακόμα και όλα τα είδη μιας αγγελίας με ένα και μόνο ευχαριστώ!!!!

Τι έχετε να πείτε γιαυτό;

Εγώ πιστεύω ότι ούτε η μία περίπτωση είναι λάθος, ούτε η άλλη και αντίστοιχα, ούτε η μία λύση είναι η σωστή, ούτε η άλλη. Δηλαδή όποιος θέλει ας βάζει μία-μία τις αγγελίες. Όποιος επίσης θέλει ας τις βάζει συγκεντρωτικά. Όπως νομίζει ο καθένας ότι είναι καλύτερο.

Και φυσικά πάντα θα υπάρχει αυτό που λες, δηλαδή η μικροπρέπεια που μας χαρακτηρίζει ως ανθρώπους στο να μαζεύουμε ευχαριστώ ή αντίστοιχα στο να μαζεύουμε είδη χωρίς ευχαριστώ. Όλα εξαρτούνται από τους ανθρώπους, από τον τρόπο σκέψης μας, από την παιδεία μας κτλ....

Και μου φαίνεται τελικά ότι ότι κι αν κάνουμε, όσες ιδέες εναλλακτικών δικτύων και μεθόδων συναλλαγής κιαν προταθούν, πάντα θα καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να βρεθεί ένας κοινά αποδεκτός τρόπος αποτίμησης των συναλλαγών μας, δηλαδή ένα "νόμισμα", είτε πραγματικό, είτε εικονικό.... γιατί έχει ριζωθεί βαθιά μέσα μας αυτό το συναλλακτικό σύστημα (των χρημάτων) που υπάρχει στην πραγματική κοινωνία και είναι δύσκολο να το αποχωριστούμε...

Μάλιστα το συναλλακτικό σύστημα αυτό, δεν μπορεί να πει κανένας με βεβαιότητα ότι δεν είναι απόλυτα σωστό, γιατί εμπεριέχει και το αίσθημα του δικαίου, δηλαδή μας ικανοποιεί όλους ώς προς την δικαιότητα των συναλλαγών.

Συμφωνώ απόλυτα λοιπόν, ότι σε μια καινούργια πλατφρόρμα του χαρισέτο, θα πρέπει να προβλεφθεί ένα μέσο συναλλαγών, διαφορετικό του ευχαριστώ, δηλαδή είτε ένα εικονικό νόμισμα, είτε πόντοι, ώστε να εδραιωθεί ένα σύστημα δίκαιων συναλλαγών και να μην υπάρχουν αυτά τα παράπονα.

Edit: Ξέχασα να αναφέρω, ότι απ' όσο θυμάμαι ο λόγος που οι διαχειριστές και συντονιστές ζητούσαν να μπαίνουν τα ομοειδή είδη σε μια αγγελία ήταν μόνο και μόνο για οικονομία χώρου στον server και δεν είχε σχέση με τους κανόνες.


Άβαταρ μέλους
Anastasiak
VIP Member
VIP Member
Δημοσιεύσεις: 2122
Εγγραφή: 28 Ιαν 2011, 14:43
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Ναρθακίου Λάρισας
Φύλο: Γυναίκα
Παπούτσι: 38
Μπλούζα: S
Επικοινωνία:

Re: Αγγελίες π ανεβαίνουν αντικείμενα ένα ένα γ ευνόητους λόγους

Δημοσίευση από Anastasiak » 08 Φεβ 2012, 10:42

Μα έχεις δίκιο, δε λέω και συμφωνώ σε πολλά, αλλά εαν εγώ βάλω μια αγγελία με 20 μπλούζες, τότε θα τις μοιράσω σε όλους. Αυτός που ζητά 1,2,3,4,5,6 από μια αγγελία ή ανάγκη έχει ή είναι ζήτουλας και στην τελική ένα ανθρωπάκι καθόλου κατασταλλαγμένο κ φιλοσοφημένο και χρειάζεται άμεσα βοήθεια, άμεσα όμως, οπότε καλούμαστε να του τη δώσουμε με τον ποιο εύκαιρο τρόπο.
Αλλά πάνω κάτω φαίνεται ποιός είναι τί, οπότε αποφασίζω σε ποιόν θα δώσω τί. Νομίζω πως εκεί ακριβώς είναι η χρυσ'ή τομή.

Έπειτα μια μια αγγελία ομοειδών, δημιουργεί και πρόβλημα στη RAM αφού, όσοι είμαστε εδώ μέσα ανοίγουμε αυτές τις αγγελίες μια μια - φαντάζεστε δηλ τί τραβά τέτοια ώρα ο σέρβερ εξαιτίας της βλακείας μας, της πλεονεξίας μας και βαρβαρότητάς μας - ιδίως όσοι θα κάνουμε τη συναλλαγή με ΕΛΤΑ ή κούριερ και θέλουμε να εξοικονομήσουμε χρήματα αποστολών, αφού δε μας περισσεύουν, αναγκασμένοι πλέον να ζητήσουμε από περισσότερες αγγελίες από το ίδιο άτομο για να μην έρθει άδειος ο φάκελος ή το πακέτο.... κι εγώ μεταξύ αυτών μπαίνω σ΄αυτή τη διαδικασία γτ συντηρώντας κάπου στα 8 άτομα με όλα αυτά που ζητάω και χώρια όπου αλλού χρειαστεί να βοηθήσω, καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να προσέχω αρκετά που δίνω τα χρήματά μου ..... και στην τελική κ τα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γτ όντας σε ανάγκη κ μειονεκτική θέση επιβάλλεται να προσέχω, κι είμαστε αρκετοί εδώ μέσα που έχουμε το ίδιο θέμα.

Εμένα προσωπικά δε με νοιάζει, ειδικά τα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τα θεωρώ πεπερασμένα όπως και κάθε νόμισμα που θα οριστεί απαρχαιωμένο και πρωτόγονο τρόπο συναλλαγής μη πω και βάρβαρο τρόπο σκέψης και τρόπο συμπεριφοράς... και στην ουσία εξαιτίας αυτού μπαίνουμε σε άθλιες ενέργειες, όπως διπλούς λογαριασμούς κάποιοι και μάλιστα χωρίς να ενημερώσουν, άλλοι πάλι χαρίζουν ότι να ΄ναι κ έχουμε μετά παρεξηγήσεις, άλλοι αναγκάζονται να αποποιηθούν το νοικοκυριό τους για να μπορέσεουν να έχουν ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... έλεος πια!

Όλ΄ αυτά μου θυμίζουν πρωτόγονους με ρόπαλα που τρέχουν κ σκοτώνονται μεταξύ τους γ ένα κομμάτι κρέας... κατάλοιπο λοιπόν και καιρός να τα ξεπεράσουμε αυτά τα κατάλοιπα, είδαμε που οδηγούν!

Στο φινάλε όταν ως άνθρωπος δε μπορείς να λειτουργήσεις σε αρμονία με τους φυσικούς νόμους, τότε γίνεσαι ανθρωπάκι... το να γίνεσαι κ δημόσια, είναι ότι πιο εξευτελιστικό υπάρχει... πιστεύω! Άσε που τα παιδάκια που μπάινουν εδώ μέσα, δε παίρνουν και το καλύτερο παράδειγμα... αν βλέπουν εμάς κοτζάμ μαντραχαλάδες να συμπεριφερόμαστε έτσι!

Όσοι δε ν κατάλαβαν παραπέμπω εδώ: http://ideografimata.blogspot.com/2009/ ... st_06.html
Oι αγγελίες μου εδώ:
http://goo.gl/CXGnQ
Εξυπηρετώ με μαζικές αποστολές - ας γίνουμε περισσότεροι! Μη σπαταλάτε πόρους!
Tηλ επ/νίας: Q 699 2782664
[/size]

Άβαταρ μέλους
pinelopi_1
VIP Member
VIP Member
Δημοσιεύσεις: 1130
Εγγραφή: 21 Σεπ 2010, 10:15
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης
Φύλο: Γυναίκα
Επικοινωνία:

Re: Αγγελίες π ανεβαίνουν αντικείμενα ένα ένα γ ευνόητους λόγους

Δημοσίευση από pinelopi_1 » 09 Φεβ 2012, 22:10

καλησπέρα, θα συμφωνήσω με τη vivi-cd
"Εγώ θέλω να επισημάνω και την άλλη πλευρά του θέματος. Δηλαδή για τις αγγελίες όπου πολύ σωστά τα μέλη βάζουν πολλά ομοειδή είδη σε μία αγγελία. Έλα όμως που έτσι που επωφελούνται οι λεγόμενοι ζήτουλες και βρίσκουν ευκαιρία να πάρουν 1-2-3-4-5...., ακόμα και όλα τα είδη μιας αγγελίας με ένα και μόνο ευχαριστώ!!!!"

Τι έχετε να πείτε γιαυτό;

πανω σαυτο εχω να πω οτι βλεπω μονιμως ιδια και ιδια μελη να το κανουν. μπαινουν στην αγγελια και αρχιζουν...."1-2-3-8-9-12-15 αααα και τα αλλα 10 απο την ααλη αγγελια που σου ειπα". επισης πολλοι δινουν τα αντιστοιχα 800 αντικειμενα σε αυτα τα ατομα γιατι πχ ειναι γνωστοι ή γιατι πχ εχουν ανταλλαξει πολλες φορες πραγματα μεταξυ τους. με αποτελεσμα να γινεται μια μονιμη ανταλλαγη αντικειμενων σε συγκεκριμενα μελη. πολλες φορες αν τυχον ζητησει καποιο καινουριο μελος κατι δεμ θα προλαβει να αποκτησει κατι που μπορει να το θελει, ή τα ατομα που χαριζουν δεν θα μπουν καν στη διαδικασια να ασχοληθουν μαζι του. ειλικρινα ειναι ενα θεμα που με ενοχλει παρα πολυ. σαφεστατα υπαρχουν ατομα που εχουν αναγκη και φυσικα δεν αναφερομαι σε αυτα. οποτε ισως να χρειαζεται καποιες φορες να βαζεις ξεχωριστα αγγελιες, οχι για το ευχαριστω αλλα απλα για να σταματησει να γινεται κατι τετοιο
Παραλαβές παρακαλώ απο Καλαμαριά. Αποστολές μόνο με προπληρωμένο φάκελο η με κατάθεση σε τράπεζα. Όποιο μέλος δηλώνει ενδιαφέρον και έπειτα δεν έρχεται σε επικοινωνία, το αντικείμενο θα χαρίζεται αλλού. Ευχαριστώ.

Άβαταρ μέλους
veveritza
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Δημοσιεύσεις: 727
Εγγραφή: 24 Μαρ 2011, 15:09
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Ακάνθου-Σταγείρων Χαλκιδικής
Φύλο: Γυναίκα
Παπούτσι: 37
Μπλούζα: M
Επικοινωνία:

Re: Αγγελίες π ανεβαίνουν αντικείμενα ένα ένα γ ευνόητους λό

Δημοσίευση από veveritza » 19 Φεβ 2012, 09:05

μήπως για να αποφύγουμε της πολλές αγγελίες από ένα μέλος με το ίδιο είδος να μην έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε πιο πολλές δηλαδή από κάθε είδος μόνο μια με δυνατότητα εμφανίσεις στην αρχική σελίδα για να φαίνεται. να γίνει μόνο πρόσθεση και οτι αφορά τα άτομα που ζητάνε 1,2,3,4,5,6 απλά δεν τα δίνεις αν δεν θέλεις. έτσι ο καθένας θα μπορεί να έχει μόνο μια αγγελία με ανδρικά ρούχα, γυναικεία ρούχα, παιδικά ρούχα κτλ.
και λέω να μπορεί να εμφανιστεί στην αρχική γιατί ακόμα και εγώ αν έχω δυο αγγελίες με γυναικεία ρούχα δεν θα κάνω πρόσθεση σε καπια παλιά αγγελία για να βγει μπροστά στην αρχική
καπιοι ισος να μην εχουν το χρονο να τα περιμαζέψουν η να βαριούνται....ειναι γνωστο οτι απλωνόμαστε οσο κρατάει το πάπλωμα δύστυχος

TSIBURAKI
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Δημοσιεύσεις: 3472
Εγγραφή: 14 Δεκ 2009, 09:52
Δήμος - Κοινότητα: Τριπύλας Μεσσηνίας
Φύλο: Γυναίκα
Παπούτσι: 39
Μπλούζα: M
Τοποθεσία: ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Επικοινωνία:

Re: Αγγελίες π ανεβαίνουν αντικείμενα ένα ένα γ ευνόητους λό

Δημοσίευση από TSIBURAKI » 24 Φεβ 2012, 12:27

Αναστασια μου αναφερομαι σε σενα μιας κ εσυ εθιξες το θεμα,οι παρατηρησεις στα μελη γινονται με πμ , οταν λοιπον ενα μελος κανει μια αγγελια με ενα ενα τσιμπραγκαλακι αμεσως μολις το δει καποιος συντονιστης στελνει πμ κ τον ενημερωνει πχ εχω εγω εχω φτιαξει ενα προχειρο μνμ κ στελνω παντα το ιδιο για ναμην γραφω καθε φορα το ιδιο κατεβατο . κ επειατ βλεπω αν μπορω να αλλαξω την αγγελια γιατι ισως να μην ξερεις οτι ολοι οι συντονιστες δεν εχουν δικαιωματα σε ολους τους νομους παρα μονο σε συγκεκριμενους ,αλλα ακομα κ αν πχ εχω στο νομο που δημιουργηθηκε η αγγελια μπορει καποιος να εχει ποσταρει στην αγγελια ηδη κ να εχει ζητησει το αντικειμενο κ ετσι να μην ειναια εφικτο να συγχωνευτει η αγγελια με την αλλη την παρομοια του μελους.

Μπορει καποιος να ισχυριζετε οτι τον βολευει να βαζει μια μια τις αγγελιες αλλα οταν ερχετε η ωρα να τις ανανεωσει ποτε δεν το κανει γιατι ειτε γιατι μπερδευετε ειτε γιατι ξεχναει οποτε καθε αλλο παρα βολικο ειναι ειτε γι αυτον ειτε για τους συντονιστες που διορθωνουν μετα μια μια αγγελια κ απαιτειτε διπλασιος χρονος ,ελεγξε κλεισε μετεφερε.
Οσο για το να μπαινει μια αγγελια με πολλα ειδη αν καποιος δεν θελει να πανε ολα σε ενα μελος μπορει πολυ ωραια να γραψει στο τελος οτι επιθυμει να τα μοιρασει τα ΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ θα παρει δεν θα αλλαξει κατι μονο που η δουλεια που θα γινετε θα ειναι πιο οργανωμενη κ σωστη για ολους .
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Παραλαβή απο Γερμανία
Δεν θα τηρειται σειρά πρoτεραιότητας όποιος μπορεί να το πάρει άμεσα
μαζι με την απαντηση σας στελνετε και pm ,ετσι ωστε να μην υπαρχει περιπτωση να μου ξεφυγει κατι.
Τα πραγματα που ζηταω δεν ειναι παντα για δικη μου προσωπικη χρηση , αλλα κ για ατομα που τυχαινει να γνωριζω οτι χρηζουν αναγκης κ δεν γνωριζουν ή δεν εχουν προσβαση στο διαδικτυο!
Προτιμουνται μελη που ειναι συνεπεις (ειτε πιστοποιημενα ειτε οχι)


Ζητώ συγνώμη κ την κατανοήση σας, ο χρόνος μου δυστυχως πλέον έχει ελλατωθει δραματικά λόγω υποχρεώσεων της δουλειάς μου έκει οφείλονται κ οι όποιες καθυστερήσεις είτε σε αποστολές είτε σε συνενοήσεις.

Άβαταρ μέλους
Anastasiak
VIP Member
VIP Member
Δημοσιεύσεις: 2122
Εγγραφή: 28 Ιαν 2011, 14:43
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Ναρθακίου Λάρισας
Φύλο: Γυναίκα
Παπούτσι: 38
Μπλούζα: S
Επικοινωνία:

Re: Αγγελίες π ανεβαίνουν αντικείμενα ένα ένα γ ευνόητους λό

Δημοσίευση από Anastasiak » 03 Μαρ 2012, 16:57

Οπότε σύμφωνα με τους προλαλήσαντες θα μπορούσε να ισχύει ως εξής - όσο φυσικά ισχύει το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ως μέσο αποτίμησης - όσο κ αν το απεχθάνομαι προσωπικά, με κάνει και νιώθω πρωτόγονη :
ομοειδή αντικείμενα σε μια αγγελία, πχ. παιδικά σε μια, ανδρικά σε μια, γυναικεία σε μια, οικοσκευή σε μια, κτλ....
πρόσθεση ίδιων αντικειμένων σε υπάρχουσα αγγελία με τη δυνατότητα ενημέρωσής της στην αρχική, ώστε να φαίνεται ότι μπήκε κάτι καινούργιο - προσωπικά πιστεύω πως δεν είναι εφικτό, σνιφφ -
βλέποντας τα στατιστικά μας να φροντίζουμε να κάνουμε αναφορά στην αγγελία ότι θα μοιράσουμε τα αντικείμενα, αλλιώς κινδυνεύουμε να μπλοκαριστούμε κιόλας

Ότι άλλο και ότι εφικτό, θα δείξει, αλλά νομίζω πως ήρθε καιρός να αλλάξουμε... ήδη μας χαρακτηρίζουν άλλοι που μας βλέπουν απέξω ότι δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό από το κοινό εμπόριο.
:thank:
Oι αγγελίες μου εδώ:
http://goo.gl/CXGnQ
Εξυπηρετώ με μαζικές αποστολές - ας γίνουμε περισσότεροι! Μη σπαταλάτε πόρους!
Tηλ επ/νίας: Q 699 2782664
[/size]

Άβαταρ μέλους
BOBMANOS
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Δημοσιεύσεις: 1190
Εγγραφή: 29 Μαρ 2009, 21:09
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Πειραιά
Φύλο: Άντρας
Παπούτσι: 43
Μπλούζα: L
Τοποθεσία: Αττικη
Επικοινωνία:

Re: Αγγελίες π ανεβαίνουν αντικείμενα ένα ένα γ ευνόητους λό

Δημοσίευση από BOBMANOS » 22 Μαρ 2012, 09:27

Μου εστηλε άλλο ενα Μελος παρομοιο μυνημα ,δεν το κάνω επίτηδες απλά μου δίνουν διάφοροι φίλοι και τα βάζω έτσι

TSIBURAKI
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Δημοσιεύσεις: 3472
Εγγραφή: 14 Δεκ 2009, 09:52
Δήμος - Κοινότητα: Τριπύλας Μεσσηνίας
Φύλο: Γυναίκα
Παπούτσι: 39
Μπλούζα: M
Τοποθεσία: ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Επικοινωνία:

Re: Αγγελίες π ανεβαίνουν αντικείμενα ένα ένα γ ευνόητους λό

Δημοσίευση από TSIBURAKI » 22 Μαρ 2012, 11:29

BOBMANOS έγραψε:Μου εστηλε άλλο ενα Μελος παρομοιο μυνημα ,δεν το κάνω επίτηδες απλά μου δίνουν διάφοροι φίλοι και τα βάζω έτσι

Οπως σας απαντησα κ το πμ, το ενα δεν αναιρει το αλλο, μπορειτε να βαζετε συγκεντρωτικα ολες τις αγγελιες,να μαζευευτε οτι εχετε κ πχ στο τελος της εβδομαδας να μπαινει μια συγκεντρωτικη αγγελια ,δεν θελει κοπο αλλα τροπο που λενε ,ετσι δεν εχεις κανεις παραπονο κ δεν αδικειτε κανενας.
Φιλικα πάντα
Ιωαννα
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Παραλαβή απο Γερμανία
Δεν θα τηρειται σειρά πρoτεραιότητας όποιος μπορεί να το πάρει άμεσα
μαζι με την απαντηση σας στελνετε και pm ,ετσι ωστε να μην υπαρχει περιπτωση να μου ξεφυγει κατι.
Τα πραγματα που ζηταω δεν ειναι παντα για δικη μου προσωπικη χρηση , αλλα κ για ατομα που τυχαινει να γνωριζω οτι χρηζουν αναγκης κ δεν γνωριζουν ή δεν εχουν προσβαση στο διαδικτυο!
Προτιμουνται μελη που ειναι συνεπεις (ειτε πιστοποιημενα ειτε οχι)


Ζητώ συγνώμη κ την κατανοήση σας, ο χρόνος μου δυστυχως πλέον έχει ελλατωθει δραματικά λόγω υποχρεώσεων της δουλειάς μου έκει οφείλονται κ οι όποιες καθυστερήσεις είτε σε αποστολές είτε σε συνενοήσεις.

Άβαταρ μέλους
polvar
Συντονιστής
Συντονιστής
Δημοσιεύσεις: 39579
Εγγραφή: 22 Δεκ 2009, 12:30
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Φύλο: Άντρας
Τοποθεσία: Τούμπα
Επικοινωνία:

Re: Αγγελίες π ανεβαίνουν αντικείμενα ένα ένα γ ευνόητους λό

Δημοσίευση από polvar » 22 Μαρ 2012, 13:06

Άποψή μου πάντως είναι να είναι ομαδοποιημένα τα αντικείμενα αλλά να μην προστίθενται στην πορεία άλλα γιατί:
- και μπέρδεμα γίνεται σε όσους έχουν ήδη ζητήσει αντικείμενο και στην πορεία μπορεί να δουν κάτι άλλο που τους αρέσει καλύτερα και να θέλουν να υπαναχωρήσουν από την αρχική εκδήλωση ενδιαφέροντος από μέρους τους
- και κάποιοι που είδαν αρχικά την αγγελία και δεν τους ενδιέφερε κάτι δεν πρόκειται να την ξαναεπισκεφθούν για να δουν αν άλλαξε κάτι.

Επίσης υπάρχει ένα άλλο θέμα:
Και ο Μάκης λέει ότι ο τίτλος, επειδή αυτός φαίνεται στην αρχική σελίδα και στην κατά πόλεις και κατηγορίες αναζήτηση αγγελιών, πρέπει να είναι κατά το δυνατόν πιο ακριβής για τα αντικείμενα που χαρίζονται ώστε αυτός που τον διαβάζει να ξέρει αν αξίζει να επισκεφθεί την αγγελία ή όχι. Έτσι λοιπόν, αν κάποιος βάζει αγγελία "Χαρίζω γυναικεία ρούχα" επειδή θέλει να έχει ομαδοποιημένα τα αντικείμενά του, χωρίς προσδιορισμό μεγέθους ή είδους (αν πρόκειται δηλαδή για μπλούζες, παντελόνια, φορέματα κλπ), αναγκάζει να μπαίνουν πολλοί στην αγγελία ή κάποιοι να βαριούνται και να μην μπαίνουν καν. Ενώ αν η ομαδοποίηση αφορά παρόμοια ρούχα πχ ο τίτλος ήταν "Χαρίζω γυναικεία παντελόνια μέγεθος 36-40", πιστεύω θα ήταν πιο καλά, ακόμα κι αν αυτό θα οδηγούσε σε σπάσιμο της ομαδοποιημένης αγγελίας σε 2-3.
Αλλιώς, αν ήταν έτσι και το "τραβήξω" λίγο, έπρεπε να έχει ο καθένας μας μια αγγελία όλη κι όλη στο xariseto, η οποία να ανανεώνεται συνέχεια, με αντικείμενα διαφόρων ειδών να χαρίζονται και νέα να προστίθενται συνεχώς και να υπάρχει ένα κομφούζιο υπό τον γενικό τίτλο "Χαρίζω διάφορα"!
Πιστεύω καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι το ακριβώς άλλο άκρο από αυτό που προσπαθούμε να καυτηριάσουμε εδώ.
Οπότε με λίγα λόγια ισχύει κι εδώ ότι "η μέση οδός είναι ο καλύτερος δρόμος".

TSIBURAKI
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Δημοσιεύσεις: 3472
Εγγραφή: 14 Δεκ 2009, 09:52
Δήμος - Κοινότητα: Τριπύλας Μεσσηνίας
Φύλο: Γυναίκα
Παπούτσι: 39
Μπλούζα: M
Τοποθεσία: ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Επικοινωνία:

Re: Αγγελίες π ανεβαίνουν αντικείμενα ένα ένα γ ευνόητους λό

Δημοσίευση από TSIBURAKI » 22 Μαρ 2012, 13:14

Δεν αντιλεγω Κυριε Πολυχρονη σε αυτα που λετε ,αλλα ειπαμε να γινετε ομαδοποιηση γιατι πολλοι το εκμεταλευονται αυτο κ ανεβαζουν αγγελιες τυπου χαριζω ενα τσιμπιδακι σημερα ,αυριο χαριζω κ τσιμπιδακι νουμερο 2 .
Αποψη μου ειναι να ανεβαινουν ολες οι αγγελιες συγκεντρωτικα πχ εχεις 10 παιδικα ρουχα βαλτα ολα μαζι κ απο κατω βαλε τι ακριβως ειναι το καθενα κ τι νουμερο,αυτος που πραγματικα ενδιαφερετε για παιδικα ρουχα θα μπει στην αγγελια κ θα ζητησει αυτα που κρινει οτι χρειαζετε ,αλλα να μπαινουν δυο μπλουζακια σε μιση 2 φανελακια κ αυριο να συνεχιζει η ιδια ιστορια ,δεν ειναι σωστο κ γι αυτον οπυ χαριζει πχ 15 αντικειμενα κ παιρνει 1 ευχαριστω ενω ο αλλος που χαριζει ενα ενα να μοιραζετε τα ευχαριστω καποιοι νιωθουν κ αδικημενοι απο αυτο κ δεν εχουν κ αδικο, οπως επισης τα ιδια τα μελη που το κανουν αυτο μπερδευονται μετα απο τις αγγελιες του κ δεν τις ανανεωνουν κ πρεπει ο καθε συντονιστης να ψαχνει 10 αγγελιες αντι για 2-3 που θα μπορουσαν να ειναι.
Στη τελικη τα ευχαριστω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ δε χανεις δε κερδιζεις κατι σε πραγματικη διασταση ,υπαρχουν μονο για να διαχωριζονται οι ζητουλες απο τους τυπικους κ σωστους ανθρωπους εδω μεσα.

Φιλικα πάντα
Ιωαννα
ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ
Παραλαβή απο Γερμανία
Δεν θα τηρειται σειρά πρoτεραιότητας όποιος μπορεί να το πάρει άμεσα
μαζι με την απαντηση σας στελνετε και pm ,ετσι ωστε να μην υπαρχει περιπτωση να μου ξεφυγει κατι.
Τα πραγματα που ζηταω δεν ειναι παντα για δικη μου προσωπικη χρηση , αλλα κ για ατομα που τυχαινει να γνωριζω οτι χρηζουν αναγκης κ δεν γνωριζουν ή δεν εχουν προσβαση στο διαδικτυο!
Προτιμουνται μελη που ειναι συνεπεις (ειτε πιστοποιημενα ειτε οχι)


Ζητώ συγνώμη κ την κατανοήση σας, ο χρόνος μου δυστυχως πλέον έχει ελλατωθει δραματικά λόγω υποχρεώσεων της δουλειάς μου έκει οφείλονται κ οι όποιες καθυστερήσεις είτε σε αποστολές είτε σε συνενοήσεις.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχολιασμός και ιδέες”