Επισης φτιαχνω κεραλοιφη έχει απίστευτες επουλωτικές ιδιότητες - είναι κατάλληλη για εγκαύματα, συγκάματα πάνας, πληγωμένες θηλές κατά το θηλασμό, ξηροδερμία, σκασμένα χείλη ακόμη και για βρεφικό μασάζ. Είναι γνωστή εδώ και πολλά χρόνια και ήταν το απόλυτο φάρμακο στην εποχή προ χημικών σκευασματων.
Κάποιες από τις θεραπευτικές της ιδιότητες είναι ενάντια της χρόνιας μαστίτιδας, του εκζέματος, των εγκαυμάτων, της δερματίτιδας. Επίσης, συγκάματα, σκασίματα, κοψίματα, μυϊκούς πόνους, μυκητιάσεις, σκασμένα χείλη, μασάζ,ακμή, αποτελεσματικότατη στην ξηροδερμία, και άλλες πολλές παθήσεις του δέρματος.
Αρωματα φτιαγμενα απο αιθερια ελαια χωρις οινοπνευμα με αρωμα κιτρου, λεβαντας περγαμοντο, πορτοκαλι,νερολι κ.α.
Οτι μπορειτε να φανταστειτε επειδη μπορει να εχω ξεχασει και καποια απο αυτα που φτιαχνω μπορειτε να με ρωτησετε.
Τα συστατικα που χρησιμοποιω ειναι πιστοποιημενα βιολογικα ελαια,αγνο κερι μελισσας, αγρια βοτανα,αιθερια ελαια.
Τα συσκευαζω σε αποστειρωμενα βαζακια και εχουν αρκετα μεγαλη διαρκεια σε σχεση με το οτι ειναι φυσικα παντα.
Δεν εχω κατι συγκεκριμενο που ζηταω θελω πολυ να δοκιμασετε αυτα που φτιαχνω και αφηνω σε εσας να μου προτεινετε οτι θελετε

