μαύρο GIANNI VERSACE πορτοφόλι είτε για χρήση αφου δεν είναι "επικίνδυνες" φθορές
- αυτή στο κούμπωμα με μία κόλλα φτιάχνεται πάντως -
και δεν φαίνονται πολύ είτε για συλλογή κιόλας.. το σκέφτηκα και από αυτήν την άποψη.

Συντονιστής: VickyV
Δικό σαςΤάνια έγραψε:Καλησπερα. Ενδιαφερομαι αν ειναι δερμα. Ευχαριστω.
Δεν σου είπα ποτέ οτι είναι δέρμα!Τάνια έγραψε:Παρελαβα αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΡΜΑ (ενω μου ειπες οτι ναι ειναι) που ηταν η απαραιτητη προυποθεση για να το παρω(φαινεται αλλωστε στο πρωτο μου σχολιο στην αγγελια), αλλιως δεν θα το επαιρνα. Τι γινεται τωρα? Ας μας πει καποιος συντονιστης. Ευχαριστω.
Το πρωτο και το δευτερο σχολιο στην αγγελια τα λενε ολα. Ξανα δεν θα ασχοληθω. Τις καλυτερες ευχες μου!stella3 έγραψε:Δεν σου είπα ποτέ οτι είναι δέρμα!Τάνια έγραψε:Παρελαβα αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΡΜΑ (ενω μου ειπες οτι ναι ειναι) που ηταν η απαραιτητη προυποθεση για να το παρω(φαινεται αλλωστε στο πρωτο μου σχολιο στην αγγελια), αλλιως δεν θα το επαιρνα. Τι γινεται τωρα? Ας μας πει καποιος συντονιστης. Ευχαριστω.
Ας το διευθετήσει ο διαχειριστής.Τάνια έγραψε:Το πρωτο και το δευτερο σχολιο στην αγγελια τα λενε ολα. Ξανα δεν θα ασχοληθω. Τις καλυτερες ευχες μου!stella3 έγραψε:Δεν σου είπα ποτέ οτι είναι δέρμα!Τάνια έγραψε:Παρελαβα αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΡΜΑ (ενω μου ειπες οτι ναι ειναι) που ηταν η απαραιτητη προυποθεση για να το παρω(φαινεται αλλωστε στο πρωτο μου σχολιο στην αγγελια), αλλιως δεν θα το επαιρνα. Τι γινεται τωρα? Ας μας πει καποιος συντονιστης. Ευχαριστω.