Η χούντα, σε όλο της το μεγαλείο!

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Διαβάστε τους κανόνες της κατηγορίας
Αν βρείτε κάποιο θέμα που δεν ισχύει πλέον παρακαλούμε πατήστε την αναφορά για να το ελέγξουμε και να το σβήσουμε
Άβαταρ μέλους
v1zit8r
Diamond Member
Diamond Member
56 38
Δημοσιεύσεις: 476
Εγγραφή: 26 Σεπ 2010, 23:32
Νομός κατοικίας: Ν. Κοζάνης
Δήμος - Κοινότητα: Κάστρου-Κυλλήνης Ηλείας
Φύλο: Άντρας
Επικοινωνία:

Re: Η χούντα, σε όλο της το μεγαλείο!

Δημοσίευση από v1zit8r » 08 Φεβ 2013, 01:29

Αγαπητη Υδροχοα, καταρχην σε ευχαριστω. Με εκανες και ασχοληθηκα με κατι, πανω που βαριομουν τωρα… Ταπεινη μου συμβουλη είναι να κλεισεις την τηλεοραση που την εχεις ανοιχτη τοσα χρονια, να προσπαθησεις να δεις πιο καθαρα και να ξεκινησεις διαβασμα… Βιβλια ολων των «χρωματων», ετσι ώστε να βγαλεις ένα συμπερασμα δικο σου και όχι να κανεις copy-paste κειμενα που τα βρισκεις στο διαδικτυο γραμενα από χουντολαγνους και νοσταλγους του Παπαδοπουλου – Παττακου – Μεταξα – Μουσολινι - Χιτλερ κλπ (δε βαζω και 6ο ατομο γιατι μπορει να θεωρηθει συναθροιση ανω των 5 ατομων και απαγορευεται! Η μηπως οχι πια;..)
Όλα τα απολυταρχικα καθεστωτα για να καταφερουν να υπαρξουν χρειαζονται μια κοινωνια που θα τους στηριξει. Μια κοινωνια βασισμενη στην προπαγανδα και την προωθηση της «τελειας» ζωης…
Εχουμε και λεμε:
Υδροχοα έγραψε:Αχρείε Παπαδόπουλε, αφού έτρωγες μόνο το φαγητό σου, στο τέλος δεν είχες τίποτα να αφήσεις. Το μόνο σου περιουσιακό στοιχείο να ήταν η στολή σου!
Καλο!!! Ο πρωτος νομος που θεσπιστηκε ηταν η αυξηση του μισθου του! Συμφωνα με το νομο ο μισθος του πρωθυπουργου διπλαζεται (από 23600 δρχ, γινεται 45000δρχ) και ο μισθος των υπουργων από 22400 γινεται 35000 δρχ. Για να μην αναφερουμε τα «ημερησια εκτος εδρας» που ξεκινησαν τοτε... Φοβερη ανακαλυψη!!
Υδροχοα έγραψε: Νομίζεις πώς δεν θυμάμαι ότι μου στέρησες στο χωριό μου την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο που τόσο αγαπούσα και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου
Άλλο ένα παραμυθι της χουντας… Η αληθεια είναι: Η Δ.Ε.Η. ιδρυθηκε από τον Καραμανλη. Το ρευμα και οι δρομοι ειχαν ξεκινησει να κατασκευαζονται επι Καραμανλη και όλα ηταν δρομολογημενα ετσι κι αλλιως να γινουν. Ειτε με χουντα ειτε χωρις χουντα θα γινοντουσαν. Απλα ο παπους και η γιαγια που ειδαν φως και δρομους στο χωριο, φαγανε του παραμυθι που το λενε μεχρι τωρα!
Υδροχοα έγραψε:20ετες άτοκο δάνειο για να κάνω σπίτι……
Δεν φτάνει αυτό παλιοδικτάτορα, αλλά διέγραψες τα αγροτικά χρέη του πατέρα μου και όλων των αγροτών; Τους καλόμαθες, τους έλυσες τα προβλήματά τους και τώρα κάθε τρεις και λίγο μπλόκα!
Δε μπορω να πω… Αυτό είναι αληθεια! Στην ουσια ηταν μια γενικη πολιτικη παροχων που σκοπο ειχε να κερδισει την ευνοια της κοινωνιας. Νομοι και παροχες χωρις μελετη, προχειρα μετρα, που το μονο αποτελεσμα ηταν να υπερδιπλασιαστει το εξωτερικο χρεος της χωρας και ο πληθωρισμος να είναι και αυτος υπερδιπλασιος σε σχεση με τις υπολοιπες χωρες!
Υδροχοα έγραψε: ποιός σου είπε ότι ήθελα να μπορώ να κοιμάμαι με την πόρτα ανοιχτή και να μην φοβάμαι μην μπει κανένας μέσα το βράδυ για πλιάτσικο;
Με ποιον τροπο επιτυγχανεται αυτο; Με φοβο; Μεσα σε μια χωρα γεματη στρατοδικεια, μπατσους και κοσμο χωρις δικαιωματα;
Γενικα για κάθε προταση του νοσταλγικου κειμενου που αναρτησες, υπαρχει και μια αληθινη απαντηση.. Δε θελω να τα γραψω όλα. Ευελπιστω, να δημιουργηθουν ερωτηματικα σε καποιους και να τα ψαξουν μονοι τους…
Δυστυχώς καποιοι αλλοι θα πρεπει να ζησουν μονο με την αναμνηση…
Σε περιπτωση που θες να με ρωτησεις, σου απανταω μονος μου: δεν ειμαι ουτε κομμουνιστης, ουτε αναρχικος, ουτε μνημονιακος, πασοκ, νδ, κλπ, κλπ….
Ενας σκεπτομενος ανθρωπος προσπαθω να ειμαι.. Καλο βραδυ σε ολους και καλη λευτερια από αυτό που ζουμε τωρα!


rainbow88
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Δημοσιεύσεις: 2703
Εγγραφή: 27 Δεκ 2010, 14:25
Νομός κατοικίας: Εκτός Ελλάδας
Δήμος - Κοινότητα: ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Φύλο: Γυναίκα
Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
Επικοινωνία:

Re: Η χούντα, σε όλο της το μεγαλείο!

Δημοσίευση από rainbow88 » 08 Φεβ 2013, 03:31

Αποστολές αποκλειστικά με Box Now.
Κατάθεση εξόδων αποστολής με σειρά προτίμησης:
Revolut, PayPal, Εθνική

Εδώ οι ενεργές αγγελίες μου

Gaou
new member
new member
1 1
Δημοσιεύσεις: 13
Εγγραφή: 13 Νοέμ 2012, 08:44
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Νίκαιας Λάρισας
Φύλο: Άντρας
Επικοινωνία:

Re: Η χούντα, σε όλο της το μεγαλείο!

Δημοσίευση από Gaou » 08 Φεβ 2013, 13:17

biobill έγραψε: Και τι σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις θρησκευτικό γάμο για να παραμείνεις παντρεμένος? Έχει μεγαλύτερη ισχύ ο θρησκευτικός ή μήπως όσοι κάνουν θρησκευτικό γάμο δεν χωρίζουν? Τι θέλει να πει το μέλος? Μήπως είναι παπαδοπαίδι?
Σε ποιον πηγαινουν οι ερωτήσεις ? ή είναι απλή ρητορική ?
biobill έγραψε:Για απλή ενημέρωση σας λέω ότι ο γάμος που κάνεις στην εκκλησία δεν έχει καμία ισχύ αν δεν πας στο δημαρχείο για να τον δηλώσεις.
Λές μισές αλήθειες ......! Επίσης δεν έχει κανένα νοημα να πάς στο δημαρχέιο να δήλώσεις ότι δεν εχεις παντρευτει......!
biobill έγραψε:Ομοίως και η βάφτιση (η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες ανακρίβειες που κάνουν οι παπάδες μιας και είναι εντελώς αντίθετη από το ευαγγέλιο).
Κατέχεις και θεολογία ? Αυτά φαντάζομαι δεν τα λές και έξω εεεε????
biobill έγραψε:Επομένως, οτιδήποτε και αν κάνεις στην εκκλησία, αν δεν επικυρωθεί από την πολιτεία είναι σαν να μην έγινε ποτέ...
Για αυτό μιλάει ο κόσμος για σύνδεση εκκλησίας κράτους ? Λές να ειναι τούτο ?
biobill έγραψε:Σταματήστε να πληρώνετε τους παπάδες για το καθετί.
Εδω σταματήσατε να πληρώνετε τους συν-ανθρώπους σας τους συμ-πολίτες σας. Παντού λεφτά εκτός απο τον συνανθρωπο. Στο σπιτι (λεφτά στους αλβανους) στο αυτοκίνητο ( λεφτά στην ευρώπη ) αλλά αν βλέπαμε ελληνα μόνο κρασί πειναμε . Λεφτά δεν του διναμε γιατι θα τα χαλούσε δίχως εμας. Οι αλβανοι όμως που τα αρπάξανε στις κατασκευες του αιγιου τα τρώνε μαζί μας στα πατρια. Δεν νομίζω λοιπον ότι σε έχουν μαράνει η παπάδες . Κοβοτναι και αυτοι οπου να ναι .
biobill έγραψε:...και αρκετά λεφτά κλέβουν από τα καντάρια.
Την άλλη φορά που θα βάλει χέρι στο κανταρι σου πές μου να πάμε να του το φάμε μαζί.
biobill έγραψε:Να μην κλέβουν και τις άδειες τσέπες μας...
και αυτο άμα έπαιξε να το κοιτάξεις.
biobill έγραψε:Ακούγονται λίγο αιρετικά.
μεγάλη ιδεα σου εχεις ανθρωπε
biobill έγραψε:αυτά που γράφω παραπάνω αλλά αν το ψάξει κανείς θα δει ότι αυτή είναι η αλήθεια
Φαντάζομαι ότι εισαι απο αυτους που εκνευρίζονται με τους αλλους που τα ξέρουν όλα

Και τέλος φανταζομαι ότι είσαι απο αυτους τους άλλους όχι αυτους που φταινε για τα χάλια μας.

Οταν εγώ λοιπόν αποκτήσω διακριση σαν χάρισμα και φιλτραρω αυτα που λέω και αυτα που σκεφτομαι και όταν και εσύ θα κάνεις ττο ιδιο τότε και το ΕΣΡ μπορει να κάνει το ίδιο ....!

Μεχρι τοτε το ΕΣΡ ειναι παιδι σου.

Και εννοείτε ότι συμφωνω με την αποφαση του ΕΣΡ

Άβαταρ μέλους
Othon
Πιστοποιημένο Μέλος
Πιστοποιημένο Μέλος
Δημοσιεύσεις: 2392
Εγγραφή: 13 Μάιος 2008, 12:50
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Φύλο: Άντρας
Παπούτσι: 45
Μπλούζα: XL
Τραπ. λογ/σμός: Paypal
Τοποθεσία: Κάτω Τούμπα
Επικοινωνία:

Re: Η χούντα, σε όλο της το μεγαλείο!

Δημοσίευση από Othon » 08 Φεβ 2013, 15:29

Gaou, χαλάρωσε λίγο φίλε μου, γιατί το έχεις πάρει μονότερμα το θέμα.
1) Καταρχήν, η ερώτηση απευθυνόταν σ' εμένα.
2) Μπορεί να μην πηγαίνεις στο δημαρχείο να δηλώσεις πως είσαι ανύπαντρος, αλλά μην ξεχνάς πως το έχουν δηλώσει ήδη πριν από σένα κάποιοι άλλοι.
3) Η βάφτιση, έχει καταντήσει μια απλή ξεπέτα και όποιος έχει βαφτίσει το παιδί του χωρίς τη δυνατότητα να πληρώσει το γνωρίζει πολύ καλά!
4) Πράγματι, αν δεν δηλώσεις γάμο και βαφτίσια στο ληξιαρχείο του δήμου σου, κανείς δημόσιος οργανισμός δεν το αναγνωρίζει.
5) Φυσικά και μας μάραναν οι παπάδες, γιατί θέλω να σε πληροφορήσω πως το γιο μου δεν τον βάφτιζαν, αν πρωτίστως δεν καταβάλαμε τα έξοδα του πολυέλαιου.
Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω, αφήνω το μέλος biobill να το κάνει από μόνο του.
Τέλος, μιας και φτάσαμε στο ΕΣΡ που είναι και το θέμα μας εδώ, θα πρέπει να σου πω πως η απόφασή του είναι πέρα για πέρα αντισυνταγματική
κι αυτό γιατί μ' αυτόν τον τρόπο καταργείται η ελευθερία του λόγου και άλλα πολλά που δεν έχει νόημα να τα πιάσουμε ένα ένα.
Αντί να καταργήσουν όλους αυτούς που τόσα χρόνια μας φλομώνουν στα ψέματα, τους ενοχλεί η αλήθεια.
Είμαι σίγουρος πάντως πως αυτή η απόφαση δεν πάρθηκε αυτή καθεαυτή από το ίδιο το ΕΣΡ, αλλά από άλλους παράγοντες...

Άβαταρ μέλους
Υδροχοα
Diamond Member
Diamond Member
45 27
Δημοσιεύσεις: 477
Εγγραφή: 22 Αύγ 2011, 20:11
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Καλλιθέας Αττικής
Φύλο: Γυναίκα
Παπούτσι: 41
Μπλούζα: XL
Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
Επικοινωνία:

Re: Η χούντα, σε όλο της το μεγαλείο!

Δημοσίευση από Υδροχοα » 08 Φεβ 2013, 15:45

Eπιδη το copy-paste ενοχλησε λεω λοιπον να αραδιασω ολα τα σκανδαλα απο τις δημοκρατικες κυβερνησεις που ειχαμε μεχρι σημερα την απολυτη δημοκρατια με αυτοκτονουντες ,πινασμενους ,απορους,δυστυχισμενους ,αστεγους.
Και απο που να αρχισω και που να τελειωσω ??Ας πιασω λοιπον το γερο τον Καραμανλη: υπηρξε ενας απο τους σημαντικοτερους μασονους της συγχρονης ελληνικης ιστοριας: ενδυοταν τα... «αρχιερατικα λιλια» κατεβαινε στις «στοες», «εκρουε την σφυραν» και εψελνε μαζι με τους υπολοιπους «αδελφους» του το «ουζαι, ουζαι, ουζαι», προς δοξα του περιφημου Μ.Α.Τ.Σ., του Μεγαλου Αρχιτεκτονα Του Συμπαντος!... Ο Καραμανλής λοιπον, καπου στα μεσα της δεκαετιας του 1930 (πιθανον λιγο πριν απο τις βουλευτικες εκλογες του 1935), κι ενω ηταν δικηγορος στις Σερρες, προσχωρησε στον τεκτονισμο. Μυηθηκε τοτε στη στοα «Αριστοτελης» των Σερρων, εχοντας για «παραστατες» του επιφανη μελη της κοινωνιας της μακεδονικης αυτης πολης. Ίσως να μην ειναι καθολου τυχαιο οτι αμεσως μετα προωθηθηκε για βουλευτης και εξελεγη αμεσως, προφανως επειτα απο τη μαζικη κινητοποιηση των «αδελφων τεκτονων» της περιοχης υπερ της εκλογης του.(Και ας σημειωθει οτι εγω ειμαι Σερραια και ημουν Καραμανλικη. Γι αυτο επεκταθηκα και περισσοτερο γυρω απο αυτον).Στενος συνεργατης εξαλλου τοτε (αλλα και αργοτερα) του Καραμανλη ηταν ο μετεπειτα πρωθυπουργος της χωρας, Γεωργιος Ραλλης, που επισης υπηρξε υψηλοβαθμος – 33ου βαθμου – τεκτονας...Ας πιασουμε λοιπον τον Αντρεα παπανδρεου και ας μην επεκταθω πολυ Το σκανδαλο Κοσκωτα με τα παμπερς πιστευω πως ειναι αρκετο Γιατι υπηρχαν και πολλα αλλα Οπως πχ η ροζ βιλα με δανικα απο το Παπουλια και οχι μονον...Να παω στον Σιμιτη Να πω για χρηματηστηριο και Ιμια ??? δεν νομιζω να πρεπει να πω περισσοτερα Να πω για Κωστακη ?? Μας εχωσε μεσα στα σ@@@@α και την εκανε με ελαφρα πηδηματακια να ξεκουραστει....Να μην αναφερω για το Βατοπεδι και δεν ειναι και μονο αυτο.Για το σημερα τι να πω ????? Εχουμε συνεχεια.....Ολοι λοιπον εχουν κανει σκανδαλα και οχι μονον η χουντα Και δεν ειμαι και καθολου νοσταλγος της χουντας Απλα ειναι η αληθεια τα οσα εβαλα πιο πανω με "copy-paste" και δεν φοραω εγω κομματικα γυαλια για να μην μπορω να δω αχρωματιστα .Οσο για την ιδρυση της ΔΕΗ ιδρυθηκε το 1953 επι κυβερνησεως Παπαγου βεβαια και οχι απο τον Καραμανλη.Πριν απο την ΔΕΗ ηταν η Αγγλικη εταρια ΗΕΑΠ (Ηλεκτρικη Εταιρια ΑθηνωνΠειραιως ) που την ειχαν οι Αγγλοι η οποια ιδρυθηκε επι κυβερνησεως Πλαστήρα - Γονατά.
Ολοι λοιπον εχουν κανει τα σκανδαλα τους κανεις δεν ειναι αγιος αλλα η ουσια ειναι να εχουμε ανοιχτα μυαλα και να τα παραδεχομαστε και οχι να τα βλεπουμε ολα μονοπλευρα και φανατισμενα
Οσο για το σημερα καλο κουραγιο σε ολους μας συνελληνες και καλη λευτερια !!!!!!
Για τα αντικειμενα που χαριζω η αποστολη γινεται με ΕΛΤΑ ή παραλαβη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ απο το σπιτι μου και την περιοχη μου.
Σε μελος που χαριζω εχω λογαριασμο μονον στην Εθνικη τραπεζα για καταθεση

Άβαταρ μέλους
biobill
VIP Member
VIP Member
Δημοσιεύσεις: 1868
Εγγραφή: 25 Σεπ 2009, 00:02
Νομός κατοικίας: Ν. Αχαΐας
Δήμος - Κοινότητα: Αιγίου Αχαΐας
Φύλο: Ζευγάρι
Τοποθεσία: Αίγιο
Επικοινωνία:

Re: Η χούντα, σε όλο της το μεγαλείο!

Δημοσίευση από biobill » 08 Φεβ 2013, 16:56

Othon έγραψε: Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω, αφήνω το μέλος biobill να το κάνει από μόνο του.
Τι να σχολιάσω βρε Όθωνα? Δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσω τίποτα, το μέλος μπορεί να παραληρεί ελεύθερα!
Προφανώς ο Gaou ( γκάου??? :mm: ) ή τα ξέρει όλα ή είναι παπαδοπαίδι, μέλος της χρυσής αυγής που εργάζεται στο ΕΣΡ...
ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΑΣ

http://bit.ly/IKx0q6

rainbow88
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Δημοσιεύσεις: 2703
Εγγραφή: 27 Δεκ 2010, 14:25
Νομός κατοικίας: Εκτός Ελλάδας
Δήμος - Κοινότητα: ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Φύλο: Γυναίκα
Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
Επικοινωνία:

Re: Η χούντα, σε όλο της το μεγαλείο!

Δημοσίευση από rainbow88 » 08 Φεβ 2013, 17:22

@Υδροχόα
Θα συμφωνήσω ότι πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι και χαίρομαι που αναθεωρήσατε τον ισχυρισμό σας ότι η χούντα δεν είχε σκάνδαλα. Θα συμφωνήσω επίσης ότι αυτό που έχουμε δεν λέγεται δημοκρατία. Αν το πολίτευμα που έχουμε τώρα, προσωπικά θα το χαρακτήριζα ολιγαρχία, προσπαθεί να ενδυθεί το μανδύα της δημοκρατίας αυτό δε μπορεί να αποτελεί από μόνο του μομφή κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος. Είναι σαν να λέμε ότι επειδή ο ανώτερος κλήρος δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι ο χριστιανισμός δεν είναι σωστή θρησκεία. Η χούντα δε μπορεί να χαρακτηριστεί δημοκρατία πρώτον γιατί δεν ήρθε στην εξουσία με εκλογές και κατά δεύτερον, όπως και οποιοδήποτε άλλο πολίτευμα που δεν είναι δημοκρατικό, στερούσε βασικές ελευθερίες και εφάρμοζε πρακτικές βασανιστηρίων, εξοριών κλπ. Το ότι έγιναν κάποια έργα επί χούντας έχει να κάνει πρώτον με το ότι ήθελαν να αποκτήσουν κάποιο λαϊκό έρεισμα και κατά δεύτερον γιατί θα εξυπηρετούνταν συμφέροντα και όχι από φιλοπατρία. Αν τα έργα και μόνο ήταν κριτήριο για το αν ένα πολίτευμα είναι καλό ή όχι, τότε θα έπρεπε να θεωρούμε καλές τις κυβερνήσεις Πασοκ-ΝΔ για τη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου ή για τα υπόλοιπα δημόσια έργα που έγιναν και να αδιαφορούμε πχ για το ότι ενώ τα πληρώσαμε με τη φορολογία, τα ξαναπληρώνουμε με διόδια σε ιδιώτες (συμφέροντα).
Όσο για τις γυναίκες από το πρώην ανατολικό μπλοκ, πρώτον και ελεύθερα να ήταν τα σύνορα πριν το '90 δε νομίζω ότι θα έρχονταν εδώ υπό τις συνθήκες που έρχονται τώρα, μετά άρχισαν (γιατί άραγε; ) και δεύτερον φαίνεται να αγνοείτε την ύπαρξη κυκλωμάτων που τις εκμεταλλεύονται τάζοντας τους τίμιες δουλειές και στη συνέχεια παίρνοντας τους τα διαβατήρια τις αναγκάζουν να κάνουν τη δουλειά που υπονοείτε. Τέλος, δε θα μπορούσαν να κάνουν αυτή τη δουλειά αν δεν έβρισκαν οι προαγωγοί τους Έλληνες πελάτες και μάλιστα νοικοκυραίους όπως μάθαμε πρόσφατα. Μόνο που αυτών όπως και των νταβαντζήδων τους δεν είδαμε ποτέ τις φωτογραφίες τους μιας και δεν αποτελούσαν "κίνδυνο για τη δημόσια υγεία", ούτε είδαμε κάποιον προαγωγό να πηγαίνει φυλακή.
Αποστολές αποκλειστικά με Box Now.
Κατάθεση εξόδων αποστολής με σειρά προτίμησης:
Revolut, PayPal, Εθνική

Εδώ οι ενεργές αγγελίες μου

Άβαταρ μέλους
potaphkatsarida
Diamond Member
Diamond Member
49 32
Δημοσιεύσεις: 518
Εγγραφή: 25 Δεκ 2011, 20:49
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Αγαθονησίου Δωδεκανήσου
Φύλο: Γυναίκα
Επικοινωνία:

Re: Η χούντα, σε όλο της το μεγαλείο!

Δημοσίευση από potaphkatsarida » 10 Φεβ 2013, 22:48

Άμα φτάσαμε να ευλογούμε τη χούντα επειδή καταντήσαμε τη δημοκρατία σαν τα μούτρα μας, τότε τι να πω;;; Καλύτερα να αυτοκτονήσουμε ομαδικά...
Η ελληνική κοινωνία έχει βουλιάξει στην αμάθεια, στην έλλειψη παιδείας, στο φασισμό, την ξενοφοβία και την απύθμενη βλακεία, λυπάμαι ειλικρινά, αλλά είμαστε καταδικασμένοι ως χώρα..όχι λόγω των πολιτικών αλλά ακριβώς επειδή ο λαός αποτελείται κατά κύριο λόγο από βλαμμένους πολίτες!
"Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν πραγματικά ελευθερία, επειδή η ελευθερία προϋποθέτει ανάληψη ευθύνης, και οι περισσότεροι άνθρωποι τρέμουν την ανάληψη ευθύνης..." - Ζίγκμουντ Φρόυντ, 1856-1939, Αυστριακός ψυχίατρος

Δεν τηρώ σειρά προτεραιότητας

Οι αγγελίες μου: http://1gr.me/Etom0

Άβαταρ μέλους
ztheano
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Δημοσιεύσεις: 2614
Εγγραφή: 22 Σεπ 2010, 09:39
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Αμαρουσίου Αττικής
Φύλο: Γυναίκα
Παπούτσι: 39
Μπλούζα: XL
Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
Επικοινωνία:

Re: Η χούντα, σε όλο της το μεγαλείο!

Δημοσίευση από ztheano » 11 Φεβ 2013, 11:21

Έτσι είναι δυστυχώς! Απαίδευτοι είμαστε, ακαλλιέργητοι και τεμπέληδες για γνώση και πληροφόρηση... οι Έλληνες.

Και μας περιμένουν ακόμη 400 χρόνια σκλαβιάς ή και περισσότερα αυτή τη φορά. Γιατί ξέρω πολλούς που φοβήθηκαν μήπως τους πάρουν ό,τι είχαν στην άκρη μέχρι τώρα και προτίμησαν να τους τα ροκανίζουν αργά - αργά... Και στήριξαν το ευρώ για να μην χαθούν οι οικονομίες τους. Το ευρώ που μας επέβαλαν οι ευρωπαίοι κι εμείς οι "αρχοντόβλαχοι" πανηγυρίζαμε στα καφενεία και στους καναπέδες μας.

Πάνε οι σοδειές, πάνε οι κλωστές, πάνε τα ψυγεία κι οι ηλεκτρικές κουζίνες, πάνε τα λάδια, τα κρασιά, τα στάρια... Πάνε τ' αυγά μας, οι πατάτες μας, τα πορτοκάλια μας, τ' αρνιά και τα γελάδια μας. Πάει κι ο τουρισμός κι ο ήλιος και η θάλασσα. Να κάτσουμε τώρα στο ευρώ και να ταϊζουμε τις γεμάτες κοιλιές των ευρωπαίων εταίρων μας!!!

Κι εγώ είμαι πολύ θυμωμένη και κάνω την επανάστασή μου κάθε μέρα, αλλά δεν φτάνει...

Θέλει νεκροί χιλιάδες να είναι στους τροχούς
Θέλει κι οι ζωντανοί να δίνουν το αίμα τους...

Καλημέρα συμπατριώτες και καλή λευτεριά!
Έχω Paypal, έχω web banking Εθνική,Πειραιώς,Alpha, έχω κούτελο και δυο δίδυμα κορίτσια !!! ;-)
Συγκατοικούμε με σκύλο και γάτο και είμαι καπνίστρια...

Χρέωση στις ομαδικές: 0-1 κιλό 1,50 ευρώ, 1-2 κιλά 2,00 ευρώ, 2-3 κιλά 2,50 ευρώ κλπ

Ανεβάζω αγγελίες αντικειμένων σε ελληνικά sites αγγελιών και στο e-bay για συγγενείς μου που δεν έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν οι ίδιοι.

randy
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Δημοσιεύσεις: 1467
Εγγραφή: 03 Σεπ 2009, 15:35
Νομός κατοικίας: Εκτός Ελλάδας
Δήμος - Κοινότητα: ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Φύλο: Γυναίκα
Παπούτσι: 39
Μπλούζα: S
Επικοινωνία:

Re: Η χούντα, σε όλο της το μεγαλείο!

Δημοσίευση από randy » 12 Φεβ 2013, 22:04

Γεια σας! Επειδή ειπώθηκαν πολλά, θέλω να σταθώ σε 2 σημεία.

Πρώτον, δημοσιοκάφροι σαν τον Τράγκα αρχίζουν σιγά-σιγά να καταλαβαίνουν πως το σύστημα θα καταρρεύσει και η μπάλα θα πάρει και αυτούς. Δεν είναι όλοι οι δημοσιογράφοι μέρος αυτού του παιχνιδιού, αλλά ο εν λόγω κύριος (κατά την προσωπική μου άποψη) είναι και συνέβαλλε σε αυτό που σήμερα είναι η ελληνική κοινωνία. Καλλιέργησαν με μαθηματική ακρίβεια το φόβο και το διχασμό. Κατακερματισμένους και φοβικούς μας θέλουν!

Το δεύτερο που θα ήθελα να πω είναι σχετικό με τη λέξη "διχασμός" και με τα όσα γράφτηκαν παραπάνω. Λυπάμαι πολύ που συμβαίνουν τόσα γύρω μας και βλέπω τους συμπολίτες μου να αναλώνονται σε θέματα περί Παπαδόπουλου, Αλβανών, κτλ. Τρομερό λάθος. Λήθαργος από τον οποίο ελπίζω να ξυπνήσετε.

Προσωπικά θεωρώ πως έκανα το μερίδιο μου, αλλά έπαψα να έχω δυνάμεις. Κατέβαινα στο δρόμο με κάθε ευκαιρία, αλλά για πολλούς από εσάς στο δρόμο κατεβαίνουν "μόνο οι κομμουνιστές και οι αναρχικοί". Για πολλούς από εσάς η λύτρωση φαντάζει να έρχεται από μόνη της. Ίσως κάποιοι προσγειωθούν απότομα όταν καταλάβουν ότι πέρα από άδειο μυαλό, έχουν και άδειο στομάχι. Ίσως τότε πλημμυρίσουν οι δρόμοι. Όχι με "αγανακτισμένους", αλλά αποφασισμένους.

Χαιρετίσματα από το εξωτερικό (ναι, είμαι μια από αυτούς που αναφέρεται ο Τράγκας... και αυξανόμαστε συνεχώς εδώ)

ΥΓ: Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων... Δεν μιλάω για κάποιον προσωπικά, μιας και δεν σας ξέρω. Ελπίζω να κάνω λάθος και να ήσασταν από αυτούς που προσπαθήσαμε. Αν πάλι δεν είστε, τουλάχιστον προσπαθήστε... Για να έχετε τη συνείδηση σας καθαρή. Για να έχετε να πείτε κάτι, όταν οι επόμενες γενιές σας ρωτούν "και εσύ τι έκανες τότε;".

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κράτος - Κοινωνία - Πολιτική”