Αξίζουν "ευχαριστώ" οι προσκλήσεις για tracker;

Τι σας άρεσε και τι όχι στο site του XariseTo.Gr. Απόψεις, Σχόλια, Προτάσεις ή οτιδήποτε πιστεύετε ότι θα ικανοποιήσει τις... επιθυμίες σας!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Τι σας άρεσε και τι όχι στο site του XariseTo.Gr. Απόψεις, σχόλια, προτάσεις ή οτιδήποτε πιστεύετε ότι θα ικανοποιήσει τις... επιθυμίες σας!
Άβαταρ μέλους
echelon2011
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Δημοσιεύσεις: 2429
Εγγραφή: 15 Δεκ 2011, 23:01
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Γαλατσίου Αττικής
Φύλο: Άντρας
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Αξίζουν "ευχαριστώ" οι προσκλήσεις για tracker;

Δημοσίευση από echelon2011 » 16 Μαρ 2014, 13:42

Για όσους δεν γνωρίζουν πως λειτουργούν οι προσκλήσεις στα torrent sites, θα το εξηγήσω όσο πιο απλά γίνεται.
Για να μην επιβαρύνουν τις ταχύτητες κατεβάσματος αρχείων τυχαίοι χρήστες, τα torrent sites απαιτούν εγγραφή. Οι εγγραφές όμως είναι κλειστές και συνήθως γίνονται μόνο με πρόσκληση η τυχαία για λίγες ώρες την ημέρα. Η βασική ιδέα είναι ότι όποιο μέλος στηθεί στον υπολογιστή περιμένοντας πότε θα ανοίξουν οι εγγραφές ή μπει στη διαδικασία να ζητά προσκλήσεις από φίλους, προφανώς θα είναι ένας καλός χρήστης, που όχι μόνο θα κατεβάζει αρχεία αλλά και θα ανεβάζει αρχεία στους υπόλοιπους χρήστες.
Αφού λοιπόν κάποιος κάνει εγγραφή στο torrent site, παίρνει μια επιβράβευση μερικών προσκλήσεων ανά μήνα. Επίσης όσο ανεβάζει ή διαμοιράζει αρχεία, παίρνει ένα bonus σε πόντους, τους οποίους μπορεί να εξαργυρώσει σε προσκλήσεις.
Επόμένως: Αφήνω το pc μου ανοιχτό να κατεβάζει ένα αρχείο, παίρνω δώρο προσκλήσεις επειδή είμαι ενεργός χρήστης, μπαίνω στο χαρισέτο, τις μοιράζω μέσω pm και παίρνω δεκάδες ευχαριστώ χωρίς να κουνήσω το δαχτυλάκι μου!
Πολλές φορές έχω σκεφτεί να θίξω το θέμα αλλά δεν ήθελα να προσβάλω καποιο μέλος που τύχαινε να είχε βάλει πρόσφατα σχετική αγγελία. Αποφάσισα να βάλω αγγελία και να μοιράσω δωρεαν προσκλήσεις, ώστε να δώσω ένα έμμεσο μήνυμα. Δυστυχως ακόμα και σήμερα, γεμίσαμε με αγγελίες για προσφορά προσκλήσεων σε tracker. Μέχρι και μέλος με στατιστικά 6/0, μπήκε σήμερα στη διαδικασία να χαρίζει προσκλήσεις.
Νομίζω ότι οι διαχειριστές πρέπει να πάρετε θέση για το συγκεκριμένο θέμα. Και για να μη γίνει παρεξήγηση, ας το πω ευθέως για να μην φανεί ως έμμεση βολή. Σε διαδικασία να χαρίσουν προσκλήσεις με ευχαριστώ ή με "δυνατότητα ευχαριστώ" έχουν μπει ΚΑΙ μέλη τις διαχειριστικής ομάδας. Αναγνωρίζω όμως ότι τα μέλη αυτά είναι ενεργότατα και εξυπηρετικά, και ούτε είναι, ούτε έχουν την ανάγκη να είναι ευχαριστωθήρες.
Κλείνω εδώ, για να πάω με το αυτοκίνητό μου να παραδώσω αυτοπροσώπως και κατοίκον ένα αντικείμενο σε μέλος του χαρισέτο. Η μήπως καλύτερα να χαρίζω προσκλήσεις σε torrent sites με ένα κλικ;

mgerofot
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Δημοσιεύσεις: 3470
Εγγραφή: 25 Αύγ 2012, 23:54
Νομός κατοικίας: Ν. Λάρισας
Δήμος - Κοινότητα: Αγιάς Λάρισας
Φύλο: Γυναίκα
Παπούτσι: 38
Τοποθεσία: Λαρισα
Επικοινωνία:

Re: Αξίζουν "ευχαριστώ" οι προσκλήσεις για tracker;

Δημοσίευση από mgerofot » 16 Μαρ 2014, 14:09

αγαπητε φιλε το εχω σκεφτει κ εγω αυτο. και ειμαι της ιδιας αποψης. δεν εχω χαρισει προσκλησεις αλλα εχω παρει 3 φορες (νομιζω 3, για τις 2 ειμαι σιγουρη). τη μια φορα δεν πατησα ευχαριστω γιατι το μελος που χαριζε ελεγε "οποιος θελει, ας πατησει". τις αλλες 2 φορες ομως πατησα.. οχι οτι με ενοχλησε αλλα εχω δει παλιοτερα να λεμε πως σε αυλα πραγματα δεν παταμε ευχαριστω. κ αναρωτηθηκα τοτε "γιατι στις προσκλησεις λοιπον ζητειται ευχαριστω??"

Χαιρομαι παντως που καποιος το εθιξε και περιμενω να διαβασω τη συνεχεια ως προς το τι πρεπει να γινεται σε τετοιες περιπτωσεις.
καλο υπολοιπο κυριακης σε ολους!

Χρωσταω: 1.50€ Ztheano
Εκκρεμμουν αποστολες σε:
Περιμενω δεμα από:
Αναμονη παραλαβης:

Εδώ η συλλογή μου με γραμματοσημα
ΣΤΕΛΝΩ ΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΔΕΜΑΤΑ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ. Δείτε εδώ πως συμφέρει

Ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία, ρίξτε μια ματια εδώ

ειμαι μελος στην ομαδα "Σαν καινουρια" (FB)

Άβαταρ μέλους
lanciateo
VIP Member
VIP Member
Δημοσιεύσεις: 2367
Εγγραφή: 03 Αύγ 2012, 23:31
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Σταυρουπόλεως Θεσσαλονίκης
Φύλο: Οικογένεια
Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
Τοποθεσία: Βιτσι
Επικοινωνία:

Re: Αξίζουν "ευχαριστώ" οι προσκλήσεις για tracker;

Δημοσίευση από lanciateo » 16 Μαρ 2014, 14:54

Ειναι μαλλον του τυπου, σου λεω Καλημερα, μου λες ''Ευχαριστω''. Απο την μια.
Απο την αλλη ομως, ΜΗΠΩΣ φταιμε και εμεις που δεχομαστε να κανουμε, μια εγγραφη σε ενα σαιτ,
απλα και μονο για να ευχαριστησουμε, την ακορεστη διψα της ''διασκεδασης''!! Ειτε για ταινιες, ειτε για προγραμματα, ειτε για ψυχαγωγια!!!
Τελικα μαλλον το καλυτερο θα ειναι να γινετε οπως γινοταν παλαιοτερα.
Καποιος να ριχνει την ενημερωση οτι εχουν ανοιξει οι εγγραφες σε σαιτ ή ακομη καλυτερα απο φιλο σε φιλο να δινετε, οπως γινοταν παλια, η προσκληση.
Δεν θέλω χαρίσματα από elenica.
viewtopic.php?p=1478261#p1478261

ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ

--Για παραλαβη απο τον χωρο σας, κατοπιν συννενοησης, πιθανον να υπαρχουν καθυστερησεις λόγω δουλειας!!!...Και αν δειτε οτι καθυστερω παααρα πολυ, στειλτε ενα μηνυμα.!!!
--Οσο αφορα σε αποστολες, δεχομαι και στελνω μονο δεματα.

Η συλλογη απο Zippo εδω
Η συλλογή από κινητά εδώ

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Sophia7i
VIP Member
VIP Member
Δημοσιεύσεις: 2694
Εγγραφή: 28 Φεβ 2013, 00:02
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Καλλιθέας Αττικής
Φύλο: Γυναίκα
Παπούτσι: 36
Επικοινωνία:

Re: Αξίζουν "ευχαριστώ" οι προσκλήσεις για tracker;

Δημοσίευση από Sophia7i » 16 Μαρ 2014, 15:09

Αν αξίζει κάτι να πάρει ευχαριστώ, έχει την επιλογή να το κρίνει αυτός που εκδηλώνει το ενδιαφέρον του. Αν κάποια αγγελία δεν είναι χρήσιμη για κανένα, απλά πάει στα αζήτητα.
Και συγκεκριμένα αν για αγγελία με προσκλήσεις επιβληθεί να είναι χωρίς ευχαριστώ, τότε πιθανότατα αυτός που έχει προσκλήσεις δε θα βάλει αγγελία

Άβαταρ μέλους
Othon
Πιστοποιημένο Μέλος
Πιστοποιημένο Μέλος
Δημοσιεύσεις: 2392
Εγγραφή: 13 Μάιος 2008, 12:50
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Θεσσαλονίκης
Φύλο: Άντρας
Παπούτσι: 45
Μπλούζα: XL
Τραπ. λογ/σμός: Paypal
Τοποθεσία: Κάτω Τούμπα
Επικοινωνία:

Re: Αξίζουν "ευχαριστώ" οι προσκλήσεις για tracker;

Δημοσίευση από Othon » 16 Μαρ 2014, 15:22

Έχω εκφράσει πολλές φορές την άποψή μου για άϋλα αγαθά και θα επιμείνω σ' αυτήν.
Βέβαια, όσες φορές και αν το συζητήσουμε, άκρη δε βγαίνει, αλλά ας το προσπεράσουμε προς το παρών.

Όταν κάποιος προσφέρει κάτι για το οποίο δεν ίδρωσε ούτε το χέρι του στο ποντίκι του υπολογιστή του, δεν έχει δικαίωμα να ζητάει ευχαριστώ, τουλάχιστον όχι ψηφιακό.
Το ότι κάποιος μπορεί να είναι ή όχι μέλος διαχειριστικής ομάδας δεν τον απαλλάσει από την ευχαριστωθηρία, αφού είτε άμμεσα, είτε έμμεσα στο μέλλον θα βγει ωφελημένος.
Κανονικά σ' αυτές τις περιπτώσεις θα 'πρεπε να αφήνεται στην κρίση του ενδιαφερόμενου το αν θα πατήσει ή όχι το περιβόητο κουμπί.

Και μιας και έθιξες το θέμα Κωνσταντίνε ας πω και τη δική μου ιστορία:
Πρόσφατα και μέσα από την καμπάνια της P&G πρόσφερα σε μια οικογένεια ένα πακέτο αγάπης όπως τα ονόμαζαν και οι άνθρωποι για να μ' ευχαριστήσουν και λόγω του ότι γνώριζαν ότι ασχολούμαι με την κινητή τηλεφωνία, μου έδωσαν το κουπόνι της Vodafone που προσέφερε 600' και 600 sms για ένα χρόνο δωρεάν.
Αποφάσισα να προσφέρω τους κωδικούς εδώ στο χάρισέ το και λόγω του ότι (εκτός από τους κανόνες) δεν ήταν κάτι που απέκτησα με κόπο ή που να πλήρωσα γι' αυτό, το έβαλα στην κατηγορία "Χρόνος ομιλίας κινητών", όπου δεν πατούσες κανένα κουμπί για να τους αποκτήσεις.
Αν και συνηθίζω να κοιτάω μόνο το τι κάνω εγώ και όχι οι άλλοι, ένιωσα πολύ ηλίθιος και δεν μπόρεσα να κρατηθώ βλέποντας τους υπόλοιπους να χαρίζουν αβέρτα κωδικούς με ανταλλάγματα και σκαρφιζόμενος ένα ψέμα, απέσυρα την προσφορά μου σκίζοντας το χαρτί.
Από την πρώτη μέρα που γράφτηκα σ' αυτό εδώ το φόρουμ, πάντα φρόντιζα να βρίσκομαι πάντα με θετικά στατιστικά (ακόμα και προ εποχής "ευχαριστώ"), αλλά επειδή πολλές φορές αυτοθυσιάζομαι χαρίζοντας αντικείμενα χωρίς αντάλλαγμα, βλέπω το αρνητικό πάρε-δώσε μου να 'ρχεται πολύ σύντομα και εφόσον οι κανονισμοί είναι κάθετοι σ' αυτό το θέμα, δεν θα 'θελα να βρεθώ σε δυσσάρεστη θέση να δεχτώ επίπληξη για τις ζητήσεις μου.
Αυτό όμως που δεν δέχομαι με τίποτα, είναι να βλέπω τους παγαπόντηδες να κάνουν πάρτι με τις δήθεν προσφορές τους και σαν να μην έφτανε αυτό, να έχουν το θράσσος να ζητάνε από το μέλος που τους εδωσαν το ανεκτίμητης αξίας τίποτά τους να τους ευχαριστήσουν ψηφιακά.

Καλύτερα όμως ας σταματήσω εδώ, γιατί έχω πολλά ακόμα να πω και στάνταρ θα πέσουν με τα μούτρα να με φάνε...

Άβαταρ μέλους
Aria
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Δημοσιεύσεις: 23540
Εγγραφή: 03 Οκτ 2011, 14:44
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Περάματος Πειραιά
Φύλο: Γυναίκα
Επικοινωνία:

Re: Αξίζουν "ευχαριστώ" οι προσκλήσεις για tracker;

Δημοσίευση από Aria » 16 Μαρ 2014, 15:34

Η δική μου η γνώμη είναι ότι ΔΕΝ πρέπει να μπαίνουν στις κατηγορίες με τα ευχαριστώ τέτοιου είδους αγγελίες. Και δεν μιλώ μόνο για τους τράκερ αλλά και για προσκλήσεις θεάτρου, κουπόνια διάφορα κτλ.
Αυτός που έχει την καλή διάθεση να χαρίσει κάτι από αυτά, να τα χαρίζει δίχως κάνενα αντάλλαγμα σε ευχαριστώ.
Δεν είναι δίκαιο μέλη από το τίποτα να μεγάλώνουν τα στατιστικά τους!
Ειδικά με τους τράκερ έχει παραγίνει το κακό εδώ και μέρες...

Έχω όμως μια απορία....σε τι σας χρησιμεύουν βρε παιδιά οι προσκλήσεις αυτές? Πλεόν ότι θέλει κανείς το βρίσκει με μεγάλη ευκολία στο ίντερνετ! Ελεύθερα τόρρεντ για ταινίες π.χ ΑΠΕΙΡΑ!! Όπως επίσης και ελεύθεροι υπότιτλοι ΑΠΕΙΡΟΙ!! Όλες σχεδόν οι ταινίες online με υπότιτλους κτλ κτλ κτλ, ότι είναι δλδ αυτό που ψάχνετε κυκλοφορεί κατά κόρον!! Γιατί τρελαίνεστε όταν βλέπετε τέτοιες προσκλήσεις λοιπόν???? Κι εγώ ζήτησα μια φορά από κάπου μια τέτοια πρόσκληση αλλά το έκανα επειδή εκείνη την στιγμή έψαχνα κάτι πολύ εξιδεικευμένο και ήθελα να δω μην τυχόν και το έβρισκα εκεί μέσα (που δεν το βρήκα δλδ) μιας και δεν μπορούσα πουθενά αλλού.

Άβαταρ μέλους
echelon2011
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Δημοσιεύσεις: 2429
Εγγραφή: 15 Δεκ 2011, 23:01
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Γαλατσίου Αττικής
Φύλο: Άντρας
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Re: Αξίζουν "ευχαριστώ" οι προσκλήσεις για tracker;

Δημοσίευση από echelon2011 » 16 Μαρ 2014, 15:54

Nομίζω ότι το ενδιαφέρον που δηλώνουν τα μέλη για προσκλήσεις σε tracker με ευχαριστώ, έχει σε μεγάλο βαθμό να κάνει με το ότι δεν γνωρίζουν από που προέρχονται αυτές οι προσκλήσεις και πόσο άκοπα αποκτώνται. Και αν εν τέλη βάζουμε το ευχαριστώ για την εξυπηρέτιση (και εγώ το έχω κάνει αυτό) δεν θα ανατραπούν τα στατιστικά μας σε υπέρμετρο βαθμό, αλλά θα πριμοδοτηθεί αρθροιστικά ένα μέλος με 20 ευχαριστώ, αναιρώντας έτσι την σκοπιμότητα ύπαρξης του συστήματος αυτού.

Αναφορικά τώρα με τα θεατρικά εισητήρια, και εγώ προβληματίστηκα την πρώτη φορά που τα χάρισα καθώς τα βρήκα χωρίς καθόλου κόπο αλλά κατέληξα στο ότι δεν είναι άυλα. Έχουν αξία 24 ευρώ εκαστο! Παραστάσεις του Badminton κοστίζουν μέχρι και 160 ευρώ για δυο καλές θέσεις. Προχθές βρήκα εδώ εισητήρια για μια παράσταση για την ημέρα που ούτως η άλλως θα πήγαινα, και γλύτωσα έτσι την δαπάνη 28 ευρώ. Η δε διάθεση από το site απαιτεί συχνό login και συντονισμό από τον προσφέροντα καθώς λειτουργεί σε πιο στενά χρονικά πλαίσια. Και φυσικά όλοι έχουμε ένα γονέα, θείο, φίλο ή γείτονα για να δώσουμε τα εισητήρια, από τον οποίο τα στερούμε για να τα διαθέσουμε εδώ.
Η δε ζήτηση βέβαια των εισητηρίων είναι τραγική (συνήθως μένουν αδιάθετα) αλλά αυτό ή είναι θέμα θεατρικής παιδείας, ή δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι η "πρόσκληση" είναι πραγματικό εισητήριο και όχι έκπτωση, αλλα και το γεγονός ότι τα εισητήρια δεν απαιτούν παραλαβή αλλά περιμένουν έτοιμα στο ταμείο. Ξέφυγα όμως offtopic.

Άβαταρ μέλους
echelon2011
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Δημοσιεύσεις: 2429
Εγγραφή: 15 Δεκ 2011, 23:01
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Γαλατσίου Αττικής
Φύλο: Άντρας
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Re: Αξίζουν "ευχαριστώ" οι προσκλήσεις για tracker;

Δημοσίευση από echelon2011 » 16 Μαρ 2014, 15:57

ar_ia έγραψε:Έχω όμως μια απορία....σε τι σας χρησιμεύουν βρε παιδιά οι προσκλήσεις αυτές?
Μόνο για αρχεία ελληνικού ενδιαφέροντος. Δεν υπάρχει καμία λογική στο να επιβαρύνει κανείς τα στατιστικά του download του σε κλειστό torrent tracker, για να κατεβάζει διεθνές υλικό που είναι διαθέσιμο παντού.
Othon έγραψε:Όταν κάποιος προσφέρει κάτι για το οποίο δεν ίδρωσε ούτε το χέρι του στο ποντίκι του υπολογιστή του, δεν έχει δικαίωμα να ζητάει ευχαριστώ, τουλάχιστον όχι ψηφιακό.
Τουλάχιστον κάποια μέλη φροντίζουν στα άυλα αντικείμενα ή στα χαμηλής αξίας να καλύπτουν τουλάχιστον τα ταχυδρομικά έξοδα αλλά δυστυχώς λίγοι σκέφτονται έτσι. Αυτό κάνω και εγώ τώρα που έχω ξεμείνει εντελώς απο περισσευούμενα αντικείμενα αξίας στο σπίτι. Το ίδιο έκανε και ευγενέστατο μέλος πριν 3 μήνες που μου ταχυδρόμησε με δικά της έξοδα ένα εκπτωτικό κουπόνι, με αποτέλεσμα να γλυτωσει από δέκα ευρώ έκαστος της τετραμελής παρέας μου σε εστιατόριο στο οποίο θα πηγαίναμε ούτως η άλλως λόγω του ωραίου φαγητού. Σε αυτό το κουπόνι και στα 40 ευρώ έκπτωση φυσικά και αξίζει το ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση. Αλλά ένα ευχαριστώ για μια πρόσκληση σε tracker που απεστάλει με πμ, δεν αξίζει να σπαταληθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος echelon2011 την 16 Μαρ 2014, 16:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
echelon2011
Οικονομική στήριξη
Οικονομική στήριξη
Δημοσιεύσεις: 2429
Εγγραφή: 15 Δεκ 2011, 23:01
Νομός κατοικίας: Ν. Αττικής-Πειραιώς
Δήμος - Κοινότητα: Γαλατσίου Αττικής
Φύλο: Άντρας
Τραπ. λογ/σμός: Πειραιώς
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Re: Αξίζουν "ευχαριστώ" οι προσκλήσεις για tracker;

Δημοσίευση από echelon2011 » 16 Μαρ 2014, 16:06

Sophia7i έγραψε:Αν αξίζει κάτι να πάρει ευχαριστώ, έχει την επιλογή να το κρίνει αυτός που εκδηλώνει το ενδιαφέρον του...... τότε πιθανότατα αυτός που έχει προσκλήσεις δε θα βάλει αγγελία
Το πρόβλημα δεν εντοπίζεται στο "ευχαριστώ" που δίνει ο λήπτης (και εγώ το έχω κάνει αυτό) αλλά στη συσώρευση "ευχαριστώ" από το μέλος που χαρίζει. Δείτε για παράδειγμα αυτή την αγγελία που είναι και πρόσφατη http://xariseto.gr/viewtopic.php?f=185&t=111243

Εγώ πάντως έκανα την αρχή να δώσω προσκλήσεις για δυο tracker χωρίς ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος echelon2011 την 16 Μαρ 2014, 16:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
lanciateo
VIP Member
VIP Member
Δημοσιεύσεις: 2367
Εγγραφή: 03 Αύγ 2012, 23:31
Νομός κατοικίας: Ν. Θεσσαλονίκης
Δήμος - Κοινότητα: Σταυρουπόλεως Θεσσαλονίκης
Φύλο: Οικογένεια
Τραπ. λογ/σμός: Εθνική
Τοποθεσία: Βιτσι
Επικοινωνία:

Re: Αξίζουν "ευχαριστώ" οι προσκλήσεις για tracker;

Δημοσίευση από lanciateo » 16 Μαρ 2014, 16:19

Θα ερθω να συμφωνησω και εγω με την αποψη αυτη, οσο αφορα τα εισητηρια. Πραγματικα η αποκτηση τους απαιτει χρημα ΚΑΙ χρονο *εκτος και αν τα κλεισεις με νετ οποτε ο χρονος ειναι οκ*. Να μπει και με ευχαριστω.
Και η αλλη περιπτωση, του τυπου, αν εχεις καποιο μαγαζι/καταστημα και σου δωσουν δωρεαν εισητηρια, αν θες να τα διαθεσεις, να τα διαθεσεις εννοειται χωρις ευχαριστω.
ar_ia Θα σου απαντησω για εναν απο τους λογους που εχω μπει σε τετοια σαιτ, εγω.
Οταν κατεβαζω διαφορες ταινιες *απο τα free torrents* πρεπει να κατεβασω και υποτιτλους οπως ειπες. Το κακο εδω ειναι, οτι, οταν την βαζω στην τηλεοραση να παιξει δεν μου την βγαζει με τους υποτιτλους. Οποτε.... κατεβαζω απο αυτα τα σαιτ με ενσωματωμενους υποτιτλους και δεν τρεχει, ουτε γατα ουτε ζημια. Για αυτο τον λογο εχω ταινιες, ΓΙΑ τον υπολογιστη και ΓΙΑ την τηλεοραση χωρια.
Δεν θέλω χαρίσματα από elenica.
viewtopic.php?p=1478261#p1478261

ΕΔΩ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΟΥ

--Για παραλαβη απο τον χωρο σας, κατοπιν συννενοησης, πιθανον να υπαρχουν καθυστερησεις λόγω δουλειας!!!...Και αν δειτε οτι καθυστερω παααρα πολυ, στειλτε ενα μηνυμα.!!!
--Οσο αφορα σε αποστολες, δεχομαι και στελνω μονο δεματα.

Η συλλογη απο Zippo εδω
Η συλλογή από κινητά εδώ

Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχολιασμός και ιδέες”